Bucurii de sept-oct 2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

la multe lunite Sarah Rebecca, Luciana Maria, Maia, Serena si David Mihai!

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Neatza!

Kimm, bine ai venit! Scrie mai multe mesaje ca sa scapi de moderare, acum iti apar postarile mai tarziu decat in momentul in care le trimiti. Zi-ne datele pentru listuta de pe prima pagina: numele bebelusului, data nasterii, greutatea si lungimea la nastere.

Mirabelac, hai sa lasam termen de inscriere pe site pana la 15 aprilie, sa fie macar o luna. Esti de acrod? Eu asa am trecut la semnatura, dar daca nu e ok zi-mi si modific 1 aprilie.

Multumesc celor care mi-au raspuns la intrebarile legate de MAREA DIVERSIFICARE.

Monique, poze pentru prima pagina poti trimite pe mailul comun mamicidesept_oct2006@yahoo.com sau le poti incarca tu insati daca ai parola. Pozele pentru siteul BUCURIILOR se trimit pe adresa bucurii2006@yahoo.com .

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_so06 spune:

Poftiti la nr 53

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Am uitat sa va zic ca papusica mea sta in fundulet cateva secunde fara sa pice intr-o parte....dar numai cateva secunde...apoi isi pierde echilibrul si bufff....Nu o asez ff mult timp insa progresiv asa...cate un pic in fiecare zi...

Deocamdata nu o treceti in listuta...eu vreau sa fie pe lista cand sta singurica mai mult de 1-2 minute...apoi si poza

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput