Bucurii de sept-oct 2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Uraaaaaaaaaa a baut tot bibe de lapte 150 ml. Eveniment!!!!!!!

Cristina era vb sa nu te iei dupa ea. Ce e singura sursa pe care o ai sa te ajute la cresterea lu bb.Acu daca nu iau in greutate dupa standarde ce facem le dam orice porcarie sa manince numa sa ii facem pufosi.Nici a mea nu este o grasa si crede-ma ca maninca.....mincarica facuta de mine nu salam.

Pupici si nu mai fi suparata

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Mexxa, Monique_new - Doamne fereste sa am eu ganduri din astea sa ma iau dupa ea! Doar am mentionat-o in contextul link-ului dat de MamiLili, pentru a arata ca astfel de exemplare chiar exista pe viu, nu doar pe hartie. Eu ma minunez in fiecare zi de ea si, sincer, cateodata nici nu-mi vine sa ma mai intalnesc cu ea, pentru ca mi-i mila foarte tare de copilul ala. Are mare noroc de el ca-i cuminte, sanatos si nu i-a facut nici o problema pana acum. Chiar i-am zis ca trebuie sa-i multumeasca in fiecare zi pentru asa copil - colici n-a avut, cand i-au iesit dintii n-a plans, alergie sau dereglari de burtica - n-a avut. Eu si biberonul in care ii dau apa la copil i-l sterilizez de 2 ori pe zi. Intradevar isi cam bate joc de el, dar eu una ce pot face, e doar sa-i dau sfaturi si sa constat, cu tristete, ca degeaba i le dau.
Mexxa - stai linistita, ca nu incep diversificarea cu salam si biberoane tot o sa sterilizez pana la un an

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Moama, Monique, hai sa te linistesc si pe tine - nu incep diversificarea cu salam! E adevarat ca am dubii cu ce sa incep, dar ma gandesc sa aleg intre faina de orez si legume fierte Am scris despre ea doar in contextul link-ului, of...
Credeam ca pana in prezent v-am aratat ca nu-s o persoana dezechilibrata si sensibila la parerea altora despre cum sa-mi cresc copilul

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

fetele, am pus pe mailul comun o carte cu retete pentru bebe si meniuri pe varste, puteti sa o verificati si voi.
cristina, daca bb este mai grasut incepi cu legumele, daca nu cu cereale; eu am inceput cu sucul de fructe (dat cu lingurita) si apoi cu faina de orez, dupa aia supa si piure de legume, apoi piure de fructe si branzica. cand merg la vaccinul de 6 luni, o sa intreb dr. daca pot incepe cu carnita.

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Multumesc, Xandrutza. Vlad nu-i grasun, are 7 kg la 5 luni fara o zi, dar as incepe cu legume totusi cu legumele fierte, ca-mi zicea doctorita mai demult ca daca incep cu cerealele si se dovedeste a fi un bebe pretentios la mancare, ar putea refuza legumele. Saptamana viitoare ma duc la ea si stabilim meniul. Am emotii de cum o sa reactioneze copilul la aceasta schimbare majora in alimentatie...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

Marina, la intrebarea ta cu url nu stiu sa-ti raspund, sunt atehnica.

Iar in poza eu o vad pe Maruca pe burtica...nu in fundulet.

, Lili, vezi bine...eu am

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by Sephora
Msl eu i-am dat lui Matti si piersica si caisa din compot si i-a placut mult.

Sephora, ai grija sa nu fie compotul cu ZAHAR! Si sa nu aiba conservanti, ca nu e voie sa dam la bebei de pe acum...

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

hai ma cristina nu am zis ca ii dai salam ...am zis doar ca la ce perle zici ca face ( din exemplele date) numa buna sa o iei ca sursa de inspiratie nu e.

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor

Am intrat sa va spun ca la 11 am programare la dr cu Matti,mi-a cam tusit toata noapte si parca e harcait,asa ca am decis sa nu mai stau ca vine sambata,duminica peste noi si n-am chef de complicatii.Mucisori n-are ca am incarcat batista,dar nik

revin

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Cristina vroiam sa te intreb,daca el e racit mai continuui cu programul?

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput