Bucurii de sept-oct 2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 12
CristinaGoji spune:
Marina - ce frumoasa e Maruca cu rochita . Dintotdeauna mi-am dorit sa am un baietel, da cand vad fetite imbracate in rochite care mai de care...of, bine ca n-am fata ca falimenta barbatu' asta al meu.
Acuma explicati-mi va rog si mie cum un copil de aproape 5 luni, care s-a trezit la 5, inca nu i-i somn la ora asta! Ca eu mor de somn... Sincer ma cam bate gandul din ce in ce mai des sa-i bag diversificare si lui. Fetele care ati inceput deja diversificarea - se satura mai bine din momentul in care ati inceput? Cred ca ma programez azi pentru saptamana viitoare si eu la doctorita sa discutam despre diversificare. Ce m-a pus pe mine pe ganduri este ca Vladic a inceput sa manance mai mult - 210 ml formula la o masa, dar a slabit in saptamana asta 250g.
MamiLili - am o prietena care are un copil de 8 luni si are in cap numai idei de genul asta. Copilul ei mananca de la 3 luni salam si peste afumat, bea suc Santal, in conditiile in care acum are 11 kg (nascut vu 2,900kg), si mai nou a facut cateva tentative sa mearga in patru labe, dar ea nu-l lasa, ca cica o sa mearga mai tarziu (l-a pus in premergator de la 5 luni si doar acolo il tine toata ziua!!!). Si ce nu i-as zice, ea tot asculta tot felul de babe, iar pe mine nu... Si pe mine ma bate la cap cu tot felul de prostii, cica sa nu-i mai sterilizez biberoanele dupa fiecare masa ca o sa fie prea sensibil cand va fi mare si sa nu-i mai dau haine de bumbac, ca dupa aia toata viata o sa trebuiasca sa-l port doar in bumbac .
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
xandrutza_76 spune:
buna dimineata! tare buna cristina!
la multe lunite Andrei, Yagy Alesio Tsubasa, Reby si Maja Maria!
am vazut maruca si rochitza; am vazut-o si pe adelina, prinzand papuceii; fetele
mamilili, am citit sfaturile si le urmez intocmai ; aia cu spalatul copilului e tare, cand sa-i mai fac baie atunci?
liduta, faina de orez o cumpar.
festina, noi avem jucarii de cauciuc, care fac zgomot cand le strangi in mana: alba ca zapada cu toti piticii, catei, un delfin, ratuste pentru baie... mai avem si ceva zdranganele, o papusa care canta, caruselul de la pat, inel gingival, dar de astea cred ca are mai toata lumea; eu cred ca sunt cea mai buna jucarie... am citit ca se pot folosi jucarii din acelea cu sfoara, pe care le tragi (cand eram mica aveam un calut pe roti)...
sephora, narcisa mea tuseste cand vrea sa atraga atentia, asa e de smechera...
msl, am vazut ca ti s-a mai raspuns (poti sa-i dai piersici, caise, branzica fa-o tu cu calciu lactic); eu ii dau fetei mele mar zilnic si de cand fac asta are scaun in fiecare zi.
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
mexxa spune:
Cristina...se pare ca vrei sa te iei dupa prietena ta..fara suparare...dar ce face ea nu e comportament de mama constienta...cum sa dau salam la bb de 3 luni... ...
Cu sterilizatu..sa stii ca asta se face din totdeuna...inainte nu erau sterilizatoate dar femeile fierbeau biberoanele....si tot reuseau sa le sterilizeze....
Cu bumbacu...eu nu port nimic ce inseamna sintetic sau licra...doar daca e neaparat ciorap...dar atat nimic mai mult.
Nu mi se pare rau sa fie invatat numai cu bumbac...e cat se poate de ok...
Deci sfatu meu...nu te lua dupa gura tuturor...selecteaza si fa ce e mai bun si cum iti spune tie inima.
Cu diversificarea...vezi ce zice medicu....
Sper sa nu fi zis ceva gresit care sa te fi deranjat
pupici si multa sanatate.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
xandrutza_76 spune:
cristina, pot sa-ti spun ca de cand ii dau narcisei seara, pe langa tzitzi, un biberon cu lapte in care pun faina de orez, doarme noaptea foarte bine, dimineata de multe ori o trezesc eu sa o alaptez si papa cu pofta... poate vladut mai are nevoie de ceva pe langa laptic, tu la cat timp il cantaresti?
apropos de copii, cum ii cresti asa ii ai... pacat ca prietena ta nu te asculta si pe tine...
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
Monique_new spune:
Cristina pt ce a facut prietena ta copilul sa-si bata joc de el....sau a obligat-o cineva.
A mea urla de foame acum dar lapte nu doreste sa serveasca. O mai las poate ii vine cheful ca vad ca e pe toane. Doua zile nu vrea una da.Cica " emmm" pai em ( adica eu sa bea lapte sa nu mai fie figurantaVai ce rea sint dar ma omoara cu laptele asta pe care nu vrea sa-l bea, decit din an in paste.
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
CristinaGoji spune:
Uf, in sfarsit mi-a adormit bebul, dar eu deja am baut 2 cafele mari si tari si nu mai pot dormi
La multe luni si ani pentru David Gabriel, ALbert Iustin, Avram Tudor, Ana-Maria si Rares - pentru ziua de ieri!
La multe luni si ani pentru Andrei, Yagi Alesio Tsubasa, Rebecca-Riana, Maja Maria!!!
Poze
CristinaGoji spune:
Mexxa - nu e suparare, dar nu am inteles de ce zici ca ti se pare ca vreau sa ma iau dupa ea. Pentru ca ma gandesc la diversificare? Pai maine are 5 luni Vlad, si cred ca 5 luni si un pic nu e prea devreme pentru diversificare din moment ce copilul, desi mananca mai mult, slabeste.
Xandrutza- o data pe saptamana il cantaresc, sa vad cum iasa lunea asta, daca iar imi slabeste, clar trebuie sa vorbesc cu doctorita.
Poze
Monique_new spune:
Na ca baut ceva lapte...50 mlcit sa nu moara de foame cred.
Cristina cum naiba sa imbraci un copil in sintetic..... nu port eu plastice ca ma maninca pielea dar un bebelus.Si ce daca il imbraci toata viata ......asa este si sanatos. Sint de acord cu mexxa....cred ca ar tb sa nu te mai uiti in gura ei, atita timp cit i-a dat salam la 3 luniIn fine este decizia, prietena si copilul tau.
Cum facem cu carticica de bucate....???Unde trimitem retete si cine le organizeazasi sorteaza pe luni eventual.
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
mexxa spune:
quote:
Originally posted by CristinaGoji
Mexxa - nu e suparare, dar nu am inteles de ce zici ca ti se pare ca vreau sa ma iau dupa ea. Pentru ca ma gandesc la diversificare? Pai maine are 5 luni Vlad, si cred ca 5 luni si un pic nu e prea devreme pentru diversificare din moment ce copilul, desi mananca mai mult, slabeste.
Xandrutza- o data pe saptamana il cantaresc, sa vad cum iasa lunea asta, daca iar imi slabeste, clar trebuie sa vorbesc cu doctorita.
Poze
Nu nu la asta m-am referit..pur si simplu asta a dat de inteles....nici nu ma gandesc ca ai putea tu face asa ceva...doamne fereste.....doar ca sa nu te iei dupa ea...sa dai de toate si sa nu il protejezi chiar asa puternic ca sa nu se obisnuiasca mai tarziu(sterilizat,bumbac:D)....uhh sper ca ai inteles tu... is cam somnambula ma exprin ca din canal
mexxa spune:
Fetelele eu am multe carticele de bucate pt bebelusi..cu meniuri...daca vreti trimite-mi mie in e-mail mexulica@yahoo.com...apoi le sortez si fac un link unde sa fie la indemana tuturor....daca vreti...nu e bai daca o face altcineva
edit: am si retete cu torturi delicioase pentru noi.. ca sa scapam rapid de kg in plus