Bucurii de sept-oct 2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Cucuo i-am dat compot din acela fara zahar,chiar nu m-am uitat daca are conservanti.
MamiLili ce grozafie cu alea,cred ca le-au scos din "putul gandirii"
Cristina eu am inceput cu sucurile,cerealele,fructele,legumele,carnea pui si galbenusul ou si branza calcica,dar asa in ordinea asta...
Frumoase papusici am vazut.

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Alina, pentru Adelina si Drasos. Cred ca ti-am mai spus, ce bine seamana Dragos cu tine!!!!!!

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Sephora - dupa cum am citit eu nu trebuie aplicata metoda cand pe copil il deranjeaza ceva, boala, dintisori, haine prea fixe, etc. Dupa ce factorul deranjant este eliminat, se poate reincepe aplicarea metodei, doar ca din pacate trebuie luat de la capat. Mult succes la medic!

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

quote:
Originally posted by cucuoancea

quote:
Originally posted by GETY

Am primit si eu banii pe card, dar cred ca a fost inclusa si alocatia Mariei pe luna februarie, nu cred ca mi-o mai aduce postarita. Sandra, multumesc pentru ajutor.

Ce card ai? Mie imi vine in conta, la BCR, dar as vrea sa o pun si eu pe card....Nu am verificat, sper sa fi intrat si la mine ca mor!!!!!!!!!!!!!!

La Raiffesen, ca acolo am facut imprumutul pt. apartament, sa-si retraga automat banii pt. rata. Mi-au dat 17.140.000 rol. Am socotit eu toate drepturile, pana la sf. lui februarie.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alexutza_26
astept si eu grasanul sa iasa la inaintare cu dintosii!!!
Gety - bravo!deci esti in bani acum,nu???

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Nu prea multi, ca vreo 13.600.000 i-am lasat la banca, prima rata, ca-i babana!

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Marina ce frumoasa e rochita si ce bine sta Maruca la pozat. fata. Pe care yahoo vrei sa trimiti poza, pe mail sau pe mess? Asa sta Maruca in funduletz?

AndraPG bine ca nu a patit nimic bebita ta.

Lilina cum ai tu ursuletul ala de la chicco, asa am eu un iepuras, numai ca David il baga in gura automat si nu prea i-l dau, mai mult jucarii din plastic moale care pot fi spalate, insa la noi orice joaca se termina cu plans... nu stiu ce are al meu copil, invarte jucaria pe toate partile si pana la urma plange tare de tot, nu stiu ce asteptari are de la ele...

Vazut Adelina cea frumoasa si pe fratiorul ei, are cumva ochi verzi Adelina sau mi s-a parut mie?

Cristina din experienta noastra pot sa-ti spun ca David doarme mai bine noaptea, nu stiu daca de la diversificare (eu ii dau cate putina papica si mai mult laptic) sau ca asa s-a intamplat... si oricum mai papa noaptea asa: la 9 seara, 2 noaptea si 6 dim.
Eu am inteles exact ce ai vrut sa spui cu exemplul prietenei tale, si eu ma intalnesc cu mamici in parc care-mi spun tot felul de prostii, insa am ajuns la concluzia ca nu are rost sa ma contrazic cu ele sau sa le zic eu cum e mai bine, nu fac decat sa se uite ciudat la mine... chiar zilele trecute spunea una dintre ele ca mamicile care nu pun fular la gura la bebei (chiar si la 10-11 gr afara) sunt inconstiente... am ramas masca...

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Mira, am trimis-o pe cea cu statul pe burta in albumul cu Bucruiile pe burtica. AM si cu stat in funduletz, dar eu pana nu s-o ridica domnisoara singurica in popou nu bifez progresul Asa, un minut, doua, trei...sta daca o pun eu pana cand...incet, incet...o vireaza in NAS. E clar ca inca nu are muschii suficient dezvoltati pentru a-si mentine echilibrul ca lumea sau pentru a se ridica singurica. Dar, nu-i nimic, avem rabdare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Ok, Marina asteptam grasuneii sa se ridice, al meu la fel face, se balangane bine, sta doar sustinut de perne sau in carut cu perna la spate.

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?

Mergi la inceput

Hai, Cucuoancea, calific-o pe Maruca la stat in funduletz, nu mai fi asa exigenta. Ce vrei tu sa faca, intra la alte "exercitii".

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Msl, vad ca ti-au raspuns fetele. Si eu cred ca o sa ma invart intr-un cerc de alimente care pot fi gatite pt. Maria de-o sa ma plictisesc. Si ea la fel.
Mirabelac, tin'te tare. Sotzul meu a sugerat, pt. ca Maria sta suuper in carutz si doarme, sa punem patutul ei pe roti si s-o scoatem cu el afara sa se obisnuiasca sa doarma in el. Vina e a mea. Am invatat-o sa doarma in patul mare si mi-e lene s-o dezvat. Ce sa fac daca somnul e asa de dulce?
Monique_new, carte de bucate? Buna idee. Eu ieri i-am dat mar ras cu fructe din borcanel, branza calcica pentru prima oara amestecat cu fructe din borcanel si suc de minole (cu care face mai mult gargara). Azi legume "la blender".

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput