Mamici de septembrie - octombrie 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Alehiam, merci

Stiam ca e pe langa Agronomie, dar Agronomia e mare. Deci e pe linia lui 41. Acu fac si eu ca tiganu'. Daca tot mi-ai dat buna ziua sa te mai intreb ceva: cam cu cat timp inainte se fac programarile? Stii cumva?

Merci, merci

Ana 14+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marushka spune:

Tomasa, irinabobe si multumesc foarte mult pentru raspunsuri.
Gravidute dragute mai am o intrebare la cele care cunosc. Este necesar obligatorie masurarea translucentei nucale? Cu IR-urile cum ati facut voi v-a masurat indicele asta de rezistanta ? Este obligatoriu a se masura in trimestrul 1 ?

Taniushka 12+

http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Abia acum am apucat sa scriu, am umblat pe la analize si abia acum am reusit sa deschid forumul si sa citesc. Desi si acum am ceva urgent de facut, am zis sa va spun ce s-a mai intamplat. Am decis, mai mult pentru sotul meu, sa refac TT, si l-am facut azi de 3 ori si il mai fac maine o data. Azi la Unirea, Medlife si Medicover, si maine la Genetic Lab. Cel de la GL va fi gata primul, adica luni dupa amiaza. La CMU a iesit cu circ ca voiau neaparat hartia de la Badiu, si desi nu am vrut sa spun a cui pacienta sunt am fost nevoita sa spun. Asa ca formularul va trece intai pe la el si tot va afla ca l-am repetat, insa asta e, e problema lui sa accepte sau nu.

Azi fac inca o eco, pentru ca la Medicover si la GL nu primeau decat cu eco recenta sau din aceeasi zi. Ma intreb si daca asta a fost probl la primul test, ca am avut eco de cu 10 zile inainte. Vineri fac eco din nou la Iosup.

Pentru mine cele 2 eco vor fi baza, daca totul e ok acolo, plus morofologia, nu vreau sa stiu altceva. Rezultatele la teste voi cere sa fie trimise sotului meu si am incredere ca el le va evalua cum trebuie. Si daca el considera va discuta el cu Badiu despre ele. Eu una doresc sa inchei aici acest capitol.

Iar amnio nu vreau sa fac, luati-o ca si incapatanare sau cum o fi, insa nu fac. Decat in cazul in care aceste 4 teste ies toate prost, am stabilit cu sotul meu ca imi va spune si poate decidem la amnio.

Rox 15+si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

roxana iti tin pumnii sa iasa bine si sa te linistesti, sper sa ai vesti bune de la analize. dupa aceea in functie de rezultate decizi ce vei face.

13+

http://bd.lilypie.com/DHjip2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Irina, o sa am in vedere Dr Predoi cum ai recomandat, mai cer eu detalii atunci daca este cazul. Oricum rezultatele la teste nu vreau sa le vad, asa am stabilit.

Tomasa, nu stiu daca doctorul este vinovat neaparat, poate caut si eu un vinovat. Insa nu vad de ce e asa pornit, pana la urma riscul e al meu si nu al lui si daca il asum, asta e. Ii dau si in scris.

Alinush, imi pare tare rau pentru vestea proasta.

Sabina, nu stiu exact cum si unde face amnio, a zis sa ma duc la ambulator. Insa azi cand am vb la Genetic Lab mi-a zis aia ca daca va fi nevoie si de amnio dr Badiu stie cand primesc ei probele de lichid. Ceea ce inseamna ca analiza nu o fac la MUnicipal, ci probabil numai recoltarea. Desi si asa ma indoiesc ca la ambulator, cu 100 de paciente la usa si foiala continua, o sa imi poata face mie amnio. Probabil ma cheama pentru internare. Cat despre sot, nici al meu nu e pe aceeasi lungime de unda, acum tocmai mi-a zis ca a inteles ce am zis. Dar atat, ceea ce inseamna ca nu impartaseste opinia si nici nu raspunde care e opinia lui sau daca el ar opta pentru intrerupere de sarcina dupa amnio. Daca e corect fata de Alex nu m-am gandit, insa de ce ar fi o probl fata de ea? Daca m-as simti vinovata fata de cineva ar fi fata de BB daca ar avea probleme, pentru ca el ar fi singurul care ar putea reprosa ca l-am adus pe lume cu pb desi stiam.

Anca, eu nu vreau sa vad rezultatele la testele noi. Eu am incheiat.

Myral, mai bine ca ai refuzat testul, o decizie inteleapta pe care eu nu am luat-o.

Ana, m-au intrebat de antecedente si daca fumez, insa nu au intrebat de probleme hormonale pe care chiar le am, ba chiar eram sub tratament pentru tiroida. Sunt sigura ca nu au luat in considerare multe. Uite la Medlife m-au pus sa completez daca fac orice tratament medicamentos.


Gata, in ceea ce ma priveste am incheiat capitolul TT, nu mai auziti nimic de la mine decat daca ies toate proaste. Va povestesc de ecografii cand le fac, una chiar azi la 3. Nu vreau sa ma supar, sa ma consum. BBlusul meu e super bine, e normal si sanatos, numai mama lui e nebuna si il imbolnaveste cu stresul ei, supararea si nemancarea.

Rox 15+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Roxana, imi pare bine ca te-ai mai linistit. Stiu ca impacata 100% n-ai sa mai fii de acum incolo, dar incearca sa iei in considerare doar argumentele "palpabile", adica rezultatul dozarilor de hormoni, care ai spus ca sunt in limite rezonabile, si ecografiile pe care le faci. Evaluarea aia e doar o probabilitate.
Cat despre amnio, ai toata dreptatea din lume.

Iti tin pumnii sa se termine toata povestea cu bine.

Ana 14+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ultima chestie tot despre TT, dar e informativ pentru voi:
- la CMU costa 2.120.000 lei, gata in 10 zile lucratoare;
- la Medlife 900.000, vor eco nu mai veche de 2 saptamani, insa preferabil mai recenta, gata in 10 zile lucratoare;
- la Medicover (Synevo) costa 1.000.000, vor eco in aceeasi zi, gata in 10 zile lucratoare;
- la Genetic Lab nu am aflat cat costa, va zic maine, vor eco nu mai veche de 5 zile si daca rezoltez maine pana luni seara am rezultatele.

Punct. Fug la munca.


Rox 15+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Ana eu mi-am facut programarea cam cu 2 saptamani inainte... acum, am auzit de fete care au facut programare si cu o saptamana inainte, dar si cu 1 luna... deci depinde si cat e de aglomerat




Mad, 14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Alinush, merci mult de raspuns!!! Sigur o sa ma consideri grea de cap, dar eu tot nu inteleg. De fapt, parca nu immi vine sa cred. Tu parca ai zis ca ai mai fost la o eco pe la 7 sapt si nu s-a vazut nimic in neregula, adica ii batea inima si tot. Si cum naiba s-a oprit pur si simplu????Ca eu nu pricep!Ca ma gindesc ca daca nu era formata nu batea de la bun inceput,nu? Gata, sorry, nu o sa te mai stresez cu un subiect asa de dureros. Capul sus si curaj mult ca sa mergi mai departe!

Poze nunta...
anca +9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Merci Alehiam. O sa sun, poate reusesc sa ma programez inainte de 30 martie, cand fac TT.

Ana 14+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput