Mamici de septembrie - octombrie 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Saphir, bine ai venit!
Ca s ate trecem pe listutza, da-ne datele tale: UM =ultima menstruatie, DPN= data probabila a nasterii si DN= data nasterii tale.
Sarcina usoara si lipsita de griji!

Nana, 13+
In asteptarea lui
Bubu la 12 sapt si 3 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Da, Cristina important este ca bebe este bine. Din pacate am fost pusa la un regim de viata, care ma face sa il cam neglijez pe primul meu copil, ceea ce ma cam supara. nu mai pot sa il iau in brate, sa ii fac baie, sa ne jucam, cum obisnuiam sa o facem. sper sa nu simta toate chestiile astea intr-un mod negativ.

Flavia 8+ si Stefan

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Dragelor, eu intru mai rar pentru ca de la munca nu prea am timp, iar acasa cand ajung nu sunt buna de nimic. Aseara am fost la eco la d-na Ciufu si a fost foarte dragut. Bebe e asa cum trebuie la varsta de 10 sapt si o zi, are 3.37 cm si claritatea nucala 0.6 mm, ceea ce am inteles ca e bine. Spre uimirea d-nei doctor, bebe a vrut sa ne arate si sexul care de-abia s-a format. Se pare ca avem baietel, dar mai vedem. Parca mi se pare foarte devreme, oricum are un ecograf foarte performant. Ne-a facut si un cd cu poze si una e chiar 4D.
O singura chestie ma ingrijoreaza, desi a zis ca e posibil sa nu fie nici o problema, momentan are hernie ombilicala fiziologica. A spus ca foarte multi bebei fac, dar ca in mod normal pana la 12 saptamani se resoarbe. A zis ca trebuie urmarit. Tocmai bine pentru ca la 12 sapt mergem la ginecolog. V-am spus ca merg la Medgidia, la d-nul doctor Balasa Eduard? Chiar puteti sa ma treceti acolo cu medicul ginecolog.
Sper sa fie bine si sa se resoarba acea hernie. Voi ce stiti de hernia ombilicala la bebic?
In rest, continui cu aceleasi greturi de seara. Ca noi nu avem greturi matinale, avem ceva cu seara. E bine ca pot manca in timpul zilei. Daca mananc dupa 6, vomit tot. Si am aciditate gastrica. Dar le stiti si voi pe astea.
Eu in doua luni am slabit 1 kg, dar stiu ca recuperam de acum incolo.
Bebe sa fie bine, asta conteaza.
Va pup si sa cresteti in burtici bebei sanatosi!
Carmen 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Carmenita, legat de hernia ombilicala eu stiu asa: sistemul digestiv al bb-ilor se dezvolta mai rapid decat ritmul lor general de crestere, asa ca intestinele lor sunt in prima faza in afara corpului, in cordonul ombilical. Pe masura ce cavitatea abdominala creste, intestinele copilului se retrag spre locul lor, in interiorul corpului. Ce nu stiu acum este perioada din sarcina cand ar trebui sa se intample asta, insa toti BB-ii trec prin faza asta. Diseara am sa caut si am sa iti spun. Nu cred ca ai motive de ingrijorare.

Ana 14+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Buna ziua mamici si bun venit noi venitelor la Odisee
Am fost ieri la eco..suntem bine..are 10 mm (acum cred ca e el, embrionul..nu sacul)si varsta embr e de 7s si 2 z, activitate cardiaca prezenta.
In continuare nu am stari nasoale..in afara de mici dureri de sani, ovare, oboseala si somn la greu nici nu zici ca-s insarcinata.

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Cristina8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Buna mamicilor!
ROXALI,eu lucrez,dar munca mea e una usoara,sunt casiera.Din acest motiv am continuat sa lucrez,altfel ma lasam de lucru.Mai lucram si in alta parte,dar acolo depuneam efort fizic,si nu am mai mers.Intr-un fele bine,ca nu fac efort,dar intr-un fel nu,pentru ca stau nemiscata.Acasa stau in pat...si uite asa imi trec mie zilele.Stiu ca ar trebui sa fac miscare,dar deocamdata nu pot iesi,greturile nu ma lasa.

Aveti dreptate,asa sunt medicii,dar oricum data viitoate,imi voi face o lista cu intrebari de acasa,si o intreb eu ce vreau sa stiu,daca ea nu ma va intreba.
O zi buna tuturor!Aici e o zi minunata.Ma face sa ma gandesc la vara.

berarpiri9+

berarpiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Roxana_G, sunt convinsa ca o sa auzi lucruri bune la echo. Sunt sigura ca asta o sa-ti ridice moralul.
Incearca apoi sa faci asa cum ti-ai propus, sa nu te uiti peste rezultatele testelor. Greu, dar nu imposibil. Nici macar pentru tine Dar trebuie sa ti le scoti de tot din cap...
Nu o sa-ti spun sa faci amnio... nici sa nu o faci .. iti spun doar.. incearca sa iei o decizie cu care sa fi impacata si azi, si maine.. si tot asa pana la sfarsitul celor 40 de saptamani de sarcina. Linistea sufleteasca e ceea ce trebuie sa-i oferi copilului tau. Si tie.

Si, daca a trebuit sa vorbesti cu cea care a pierdut sarcina (oare de ce ai facut-o?), tot asa poti citi aici cel putin 10-20 amni-povesti cu final fericit. Totul e statistica.

10+
Vestea noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Fetelor, eu plec intr-un weekend prelungit... asa ca va doresc sa va
bucurati de soare! Pe luni!

10+
Vestea noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Buna, fetelor! Sunt si eu o viitoare mamica de sept.-oct. 2007 si va mai citesc din cand in cand.
Am intrat special pentru Roxana_G, vazand situatia prin care trece. Anul trecut am renuntat si eu la o sarcina. Ajunsesem la 20 de saptamani. Intr-adevar, la varsta aceea a sarcinii nu se mai poate face avort, ci se provoaca nasterea. Este destul de greu, intr-adevar, dar apoi eu nu am avut nicio complicatie, iar la exact un an am aflat ca sunt din nou insarcinata. Asta pentru ca am asteptat sa ma refac complet.
Eu cred ca e o problema destul de serioasa sa aduci pe lume un copil bolnav si sa-l chinui o viata intreaga! Decizia trebuie luata cu multa maturitate! Eu, cand am aflat ca sunt probleme si acest lucru mi s-a confirmat de mai multi medici, nu am stat o clipa pe ganduri, desi mi-a fost teribil de greu dupa ce ajunsesem la 20 de saptamani si ma atasasem deja de copil. Totusi, pentru ce sa fi chinuit o viata si alte atatatea pe langa? Roxana, eu spun sa faci toate investigatiile, fa chiar amniocenteza pt ca deja nu mai prezinta un risc atat de mare si se poate face cu anestezie si luati - tu si sotul tau - decizia corecta! La mine a fost vorba de niste malformatii care s-au vazut la ecografie, nici n-am mai facut amniocenteza, eu am stiut sigur ca nu vreau sa aduc pe lume un copil bolnav. Eu nu vreau sa te influentez, insa nu sunt de acord cu cei care in cunostinta de cauza aleg sa aduca pe lume copii bolnavi, care oricum nu se vor bucura niciodata de viata asa cum este normal.
Sper sa intelegeti mesajul meu ca fiind unul cu cele mai bune intentii!
Va doresc sarcini usoare si copii sanatosi!
Roxana, iti doresc din inima ca bb sa fie bine!
Simona

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marushka spune:

Frumoase gravidute, eu am o problema care nu e mare si nici grava dar totusi sper sa ma lamuriti si pe mine cele care stiti ce sa intampla.

Pe mine ma mananca burtica! Nu e o mancarime persistenta insuportabila dar totusi exista, si e localizata mai jos de buric. Si inainte mai simteam asa dar parca nu era atat de des.

Ce mi se intampla oare ?

Roxana_G sa va fie copilul sanatos si fara nicio problema dar daca e vorba de amniocenteza, sa va ajute DD sa luati cea mai buna decizie. Eu nu vreau sa influentez sau sa pun la indoiala instinctul tau matern, dar ganditi-va totusi ca un copil cu probleme implica un chin pt toata viata si a copilului si a celor din jur. Exista probabilitate de 99,5% ca in urma amniocentezei sa fie totul bine. Eu sunt de acord cu simona.

Pupici la toate burticutele cu bebei
Si sa ne pazeasca DD bebeii nostri si pe noi!

Taniusha 12+

http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png

Mergi la inceput