Mamici de septembrie - octombrie 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 11
Marunzika spune:
Multumesc tuturor pt raspunsuri si cate un la fiecare. Acum ma duc la dr, caci am reusit si am mai adorit 2h. Sper sa ma primeasca fara programare.
Sa aveti o zi frumoasa si linistita!
13+
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby
alyx spune:
buna ziua fetele. Am intrat un pic mai tarziu ca am avut nistre treburi dar am reusit sa citesc tot.
Am vazut ca toatescrieti despre gandurile si grijile pe care ni le facem. Eu cred ca e si din cauza ca tot citim tot cese poate citi pe net legat de acest subiect. si uneori ne mai facem rau si singure cu tatea ganduri.
Si eu am tot felul de ganduri negre in fiecare zi, mai ales in zilele in care nu sunt foarte ocupata si am timp sa ma gandesc la sarcina mea. Eu una uneori sunt terorizata pentru ca am asteptat mai bine de un an sa raman gravida si mai si 28 de ani, deci nu tocmai tanara. Astfel ca ma sperie orice: daca mi-e rau ma sperii, daca nu mi-e rau iar intru in panica, ma sperie orice vis (si slava domnului ca in ultima vreme tot visez). Incerc pe cat posibil sa nu ma gandesc si fac eforturi sa raman calma si sa gandesc pozitiv.
in ceea ce priveste analize si teste, eu nu am facut decat analizele de sange la indicatia medicului de familie. nu am de gand sa fac altele decat daca dr ginecolog va considera absolut necesar.
in rest ma simt bine (in limita posibilitatilor) dar foarte obosita. aproape ca nu mai sunt in stare sa fac nimic dupa servici.
Vreau sa va multumesc pentru ca pot vorbi aici pe forum cu persoane care trec prin aceleasi stari. Pe mine una ma ajuta foarte mult.
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by cristina85ss
fetelor am o intrebare,poate vi se pare putin mai prosteasca,dar sa nu radeti de mine.. Saptamana 13 de sarcina,inseamna ca sunt in luna a 3 a sau am intrat in cea de-a 4 luna de sarcina?
Cristina 13+
In cartea pe care o am eu, scrisa de un medic ginecolog din Anglia, scria ca trimestrul 1 se termina in saptamana 14, asta pentru ca ei considera data ovulatiei ca data de referinta a conceperii lui bebe si nu UM. Mai exact, la UM se adauga 10 zile ca sa se afle data ovulatiei si astfel se decaleaza saptamanile.
Chiar citeam aseara despre ce se intampla in saptamana 13 si era mentionat asa: va apropiati de sfarsitul primului trimestru de sarcina.
Cu toate astea, eu iau in considerare in continuare data UM.
Numai bine.
Nana, 13+
In asteptarea lui
Bubu la 12 sapt si 3 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
saphir spune:
quote:
Originally posted by cristina85ss
fetelor am o intrebare,poate vi se pare putin mai prosteasca,dar sa nu radeti de mine.. Saptamana 13 de sarcina,inseamna ca sunt in luna a 3 a sau am intrat in cea de-a 4 luna de sarcina?
Cristina 13+
Cristina, esti inca in luna a 3-a dar te apropii de al doilea trimestru de sarcina. Uite aici mai multe informatii despre cum se dezvolta fatul in fiecare luna. http://www.desprecopii.com/info.asp?id=sap13
As vrea sa ma adaugati si pe mine pe listuta, daca se poate. Eu numai acum v-am descoperit, cu toate ca vad ca ati scris ceva, nu gluma. Eu credeam ca sunt singura pe aici
Sracina usoara
Saphir, Amos si Ailish
pozele noastre
cristina85ss spune:
Multumesc fetelor ptr raspuns,si bine ai venit saphir !
V-am intrebat lucrul asta ptr ca medicul de familie a spus ca am intrat in luna 4,nu prea am inteles eu la ce se referea,cand defapt eram ferm convinsa ca sunt in a 3 a luna,acum inteleg
Cristina 13+
marushka spune:
mami25_7 felicitari pentru intalnirea cu BEBE sa va fie sanatos sa va traiasca si sa aveti bucurii din partea
Taniusha 12+
http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png
Sabina spune:
Pup gravidutele si ii zin Pumnii Roxanei la eco, o sa fie bine!!!
eu am in continuare migrena nasoala :(
unde-i Ale??
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Roxana_G spune:
Saphir, ne regasim si aici? Numai ca tu ai un BB in plus. Bine ai venit si sarcina usoara!
Rox 15+si Alexandra Maria (10.02.2004)
]
Flavia_Hurducas spune:
gravidute!
Am lipsit putin, pentru ca am fost internata in spital pentru iminenta avort. Am avut niste dureri de burta, apoi sangerari si m-a internat de urgenta, m-au pus pe tratamente si mau tinut sub observatie cateva zile. Bebe este insa bine, nu se stie de la ce au aparut toate acestea, probabil pentru ca imi ridic prea mult in brate baatul care are 14 kg.
cert este ca acum nu mai am voi sa fac aproape nici un efort iau duphaston in continuare si speram sa fie bine.
partea buna ca am stat in spital a fost ca l-am vazut pe bebe atat de des la ecograf
Flavia 8+ si Stefan
http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos
cristina85ss spune:
Flavia important este ca acum bebele este bine si e tot ce conteaza nu? Ai gija de tine,sau mai corect spus ai grija de voi amandoi
Cristina 13+