Mamici de septembrie - octombrie 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 10
Happiness_4_us spune:
Vmkriss , sa va traiasca voinicul si sa va bucurati de el iar pentru mamica gravidutza multa sanatate!
Maruntzica, eu ceaiul de lamaie il fac asa: pun 2-3 feliutze de lamaie intr-o cana peste care torn miere si le pisez cu linbguritza, iar peste torn apa fierbinte. Las asa vreo 2-3 minute, dupa care mai scot din lamaie ca sa nu se amarasca ceaiul. Multa sanatate!
Roxana, nu iti mai face ganduri negre degeaba, ca o sa fie totul bine. Ai incredere ca acolo sus DD are grija de puiutzii mici din burtica de la mami.
Nana, 13+
In asteptarea lui
Bubu la 12 sapt si 3 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
tomasa spune:
Fetelor, eu la sarcina asta mi-am propus sa fiu mult mai linistita si impacata. La Tudor si eu mi-am facut o multime de griji si eram destul de precauta cu orice, de la mancare pana la miscare si efort. Acum incerc sa traiesc normal, sa percep perioada asta ca pe una pozitiva, de implinire si pana acum chiar mi-a reusit. Am fost relativ calma si nu mi-am modificat nici modul de viata. Pana si cafea am baut dimineata, ceea ce prima data n-as fi conceput. De asemenea atunci n-am pus gura pe maioneza, nici pe ficatei sau branzeturi frantuzesti...
Sper sa fie ok si sa am un copil sanatos. Oricum nici ei, medicii cu toate testele lor nu le stiu pe toate, trebuie sa avem incredere in Dumnezeu si in feelingul nostru personal. Eu nu zic sa mergem orbeste inainte, spun doar ca absolut sigure ca vor fi perfect sanatosi nu vom fi pana nu-i vom tine in brate.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
11s fix
marushka spune:
Revin si eu la raport!
Vmkris felicitari pentru baietel !
Cecilia bine ai vorbit despre durerile de burtica. De ieri am inceput si eu sa am asa ceva. Simt ca uneori ma doare in partea inferioara a abdomenului, dar nu e o durere insuportabila. Ieri am avut si dureri de cap. Sincer eu nu stiu de la ce ne doare capul, ca burtica poate na' s-o mai intinde ligamentele astea, creste... da capu ?
Myral si eu unerori ma trezesc in noapte cu dureri in burtica din cauza vezicii pline. Simt o presiune pe vezica. Dar dupa ce merg la baie imi trece si durerea de burtica si pot sa dorm linistita. Oricum nu pot sa evit mersul la baie pe parcursul noptii pt ca am o sete continua, beau foarte multa apa asa ca... trebuie sa suport consecintele.
Roxali eu lucrez, da bine ca lucrul meu e mai mult de stat la birou nu presupune eforturi fizice mari (decat sculatul de dimineata care e un vesnic chin pentru mine ) Si sper sa pot sa lucrez si pana la o varsta avansata a sarcinii, nu de alta da' mare lucru nu fac si mai iau si eu un ban, si oricum cred ca ar fi fffff plictisitor sa stau acasa singura ca sotul e la lucru.
Hai ca va pupic pe burtici, sa aveti copii sanatosi si frumosi!
Taniusha 12+
http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png
cristina85ss spune:
Multumesc inca o data NanaMotoc deci atunci pot spera ca la 13 saptamani si 3 zile se va auzi inima lui bebe. eu oricum am de gand sa insist ca sa o asculte medicul
Cristina 13+
cristina85ss spune:
Marushka uite ca am gasit eu legat de dureriile de cap in sarcina:'' Cefalee. Durerile de cap in timpul sarcinii pot fi relativ frecvente si asta se datoreaza nivelelor crescute de hormoni sau fluxului sanguin crescut din timpul sarcinii. Este bine a nu lua nici un fel de medicatie impotriva durerilor de cap, sau cel putin nu inainte de a iti consulta doctorul.''
Cristina 13+
mami25_7 spune:
Salutare fetelor.Ieriam fost la dr,am vazut bb-lul,era asa frumos,are 11s+5z,7cm.Pe 05/04/ ma duc la echo morfo-fetala,la iosup,iar pe 6 fac triplu test,desi nu sun convinsa ca ma va influenta in vre un fel.Va pup si sarcini usoare si sa auzim numai vesti bune
myral spune:
Tomasa asa imi propusesem si eu sa fiu linistita si sa gandesc pozitiv dar de fiecare data cand mi se pare mie ca ceva nu e in ordine imi fac o mie de ganduri plus ca acum mai citesc si o gramada de lucruri de care la prima sarcina habar nu aveam.Roxana mai bine asteapta rezultatele testelor si apoi iei o hotarare pana atunci incearca sa stai linistita pt bebe. Daca te duci iar la eco sigur o sa te simti mai bine cand o sa vezi ca totul este in ordine (tu oricum stii asta in sufletul tau).Marunzika multa sanatate!Myral15+
myral spune:
Ce mai faceti fetelor din constanta?Nu ati mai scris de mult Jojo miha si Mada28 daca nu ma insel.Myral15+
cristina85ss spune:
fetelor am o intrebare,poate vi se pare putin mai prosteasca,dar sa nu radeti de mine.. Saptamana 13 de sarcina,inseamna ca sunt in luna a 3 a sau am intrat in cea de-a 4 luna de sarcina?
Cristina 13+
Roxana_G spune:
Am ajuns la birou, am recoltat tt si la Genetic Lab, costa 1200000. Marti sunt gata rezultatele.
La 2 jumatate ma duc la Fortis la Iosup sa mai fac o eco.
Am vorbit acum 10 minute cu amica aceea a sotului cu sarcina pierduta de la amnio. Nu va pot spune povestirea, nu e ceva pentru urechile unei gravide. Mie imi este atat de rau acum, nici nu mancasem dimineata, insa nu pot manca. Pe scurt bb a fost intepat, asa ca pe langa riscul de 1 la 200 sa dezvolti vreo infectie sau sa fie lichid insuficent, mai adaug si riscul asta. Detalii nu va dau, este oribil absolut. Nu i-au dat nici acum rezultatul nici la amnio si nici la analiza fetala (dupa avort) si medicii au inventat o alta cauza. Dar ceeea ce a trait femeia aceea este o tragedie si pentru un TT cu risc de 1 la 250 si varsta de 34 sau 35 de ani.
Rox 15+si Alexandra Maria (10.02.2004)
]