Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavyada spune:

Carla eu am fost cu Irina la oftalmologie la dr.Suslanescu Monica, are cabinet particular vizavi de optinova si am fost foarte multumita.Am fost si la spitalul de pediatrie, dar s-au purtat foarte urat cu noi, cand i-am spus dr. ca are probleme si nu vede ea mi-a raspuns, "cum sa vada draga ca ea nici creier nu are"....

lavyada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by lavyada

Carla eu am fost cu Irina la oftalmologie la dr.Suslanescu Monica, are cabinet particular vizavi de optinova si am fost foarte multumita.Am fost si la spitalul de pediatrie, dar s-au purtat foarte urat cu noi, cand i-am spus dr. ca are probleme si nu vede ea mi-a raspuns, "cum sa vada draga ca ea nici creier nu are"....

lavyada

si nu i ai dat doua peste ochi? o scoteam in suturi din spital....ce nesimtita....doctori, auzi...mai voi chiar vreti sa concurati cu constanta la dr tampiti...?

_
diana si david din 03.12.06

Mergi la inceput

Am inceput sa plang si atat....

lavyada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Miro, sunt super pozele cu Oana si Karina! Ce haioase sunt ele amandoua, cum isi vad de treburile lor de bebei!
OanaCat, super scumpica Nicole!
Dandusa
Mormelvio, felicitari pentru Alin! Ce bine ca acum esti mamica cu acte in regula!
Ank999, Carla2005, sanatate multa bebelinelor voastre! Sper sa scape repede de iritatie si de problemele la ochisori!
Alexandra25
Kokorina, ce-ti mai fac harbujeii?

Noi suntem un pic suparici ca avem mucusori. Se pare ca ceva, ceva tot a luat Alexia de la doctorita cand am fost la control! Am sunat-o pe dr si mi-a spus sa-i pun Vibrocil in nasuc. Sper sa-i treaca repede. Bine ca n-are febra si nu tuseste!

La multi ani si multe lunisoare sarbatoritilor zilei!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site cu fulguletii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

ce cretini! auzi, ca nu are creier copilul! mari dobitoci!

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

oau, ce de tatici pe site! am numarat 11, multi inainte!

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Fetelor daca vrem sa trecem de la milumil 1 la milumil 2, trecem dintr-o data sau treptat?

lavyada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

quote:
Originally posted by adinazot

Na hai salutare mamici si bebici!!!
In sfarsit s-au limpezit apele pe aici,nu avem nici timp nici chef de suparari ,certuri etc...
In ceea ce priveste diversificarea,noi am luat-o bine de tot,si anume,dimineata laptic,apoi mar cu biscuite si laptic,pe care le amestec le fac ca un shake,ii dau cu lingurita pana se plictisetse si incepe agitatia,iar apoi ce ramane pun in biberon si papa tot,ii place.Apoi supica de legume ,nu doar zeama ci si legumele pasirate,e ca o supa crema dar mai lunga,fff gustoasa,si mie imi place,cu putin ulei si putina sare,si in completare laptic iar seara inca un bibe cu laptic si cereale.Deocamdata e totul ok,sper sa o tinem tot asa.Pana acum nu a facut mofturi la nimic,se pare ca tot ce primeste ii place.Dar si-a scos o masa singura,cea de la 10 seara,cand doarme neintoarsa.Deci mai putin lapte,sper sa fie bine.
Si mie mi se pare f grea operatiunea lingurita,sper sa ne obisnuim pana la urma.
Astept sa se trezeasca pitica mea sa mergem afara ca e o vreme superba!!!
va pup pe toate

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4

Ai grija cu sarea ca nu e buna pt.rinichi.Eu stiu ca pana la 1 an nu le trebuie la bebei nici sare nici zahar.(nici miere)
Pupici

poze rares
mamica de Rares Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

quote:
Originally posted by lavyada

Fetelor daca vrem sa trecem de la milumil 1 la milumil 2, trecem dintr-o data sau treptat?

lavyada

trecerea de la un lapte la altul se face ca si cum ii diversifici mancarea: in prima si a doua zi 30 de ml,a treia si a patra zi 40 ml si tot asa.Treptat pt.ca formula 2 este mai gras decat 1 si risti sa o doara burtica.

poze rares
mamica de Rares Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

dandusa, uite despre www.zentiva.ro/default.aspx/ro/productwide?Kod=RO12213&DetailType=detail&Type=10" target="_blank">mialgin, ca tot am vb azi... vezi la atentionari speciale, scrie intr-adevar ca poate influenta starea bebeului la nastere (inclusiv absenta reflexului de supt), si ulterior...

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti

Mergi la inceput