Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 25
lavyada spune:
Salutare mamici si pitici. Noua tot ne mai curg mucisorii, dar nu ne lasam, le venim noi de cap. Am fost afara si am venit cu pofta de papa.I-am facut mar cu biscuite si a papat,cred ca de foame. Apoi a papat si lapte.
Aelita - Irina s-a dus la DD, e un ingeras acum care ne vegheaza si ne ajuta.
Mamici am si eu o intrebare, voi cand le dati la bebei cereale, la masa de la ce ora?
lavyada
alexandra_25 spune:
Am intrat sa va spun ca mai traiesc...am avut niste zile pline...si doamne ce m-ati salvat fetelor...ca s-a inchis subiectul...ca daca nu as fi avut ce recupera.......![]()
v-am pupat pe toate si ca de obicei...sunt tot pe fuga!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 
Mark la 3 luni
lavyada spune:
Eu cand aud de Pitesti ma inspaimant. Doctorita Irinei de la Bucuresti spunea ca cel mai bun medicament pentru cei din Pitesti este trenul spre Bucuresti. Eu am patit-o pe propria piele, din cauza unui dr.,daca pot sa-i zic asa mi-am pierdut copilul.
lavyada
ank999 spune:

fetelor! Mi-e tare dor de voi!
Am tot avut o groaza de probleme si nici macar sa citesc nu am mai apucat!
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2
ank999 spune:

Noi am facut de 2 zile o iritatie urata in zona scutecului (arata ca o spuzeala)! Am dat cu bephanten, cutaden, unguent cu galbenele, am schimbat scutecul de 10 ori/zi, iar de fiecare data am spalat zona, dar se extinde!
Maine vine pediatrul la noi si o sa intrebam!
In plus , ovem canalul la ochiul stang infundat, iar acum s-a dezvoltat un stafilococ auriu acolo! Imi vine sa ma
!
Anca cu
alexandra_25 spune:
Ceva pentru noi...pentru voi...pentru odisee..pentru ceea ce a fost de la inceput....pentru PRIETENIE...si pentru ceea ce va urma....www.woow.ro/prezentare/Multumesc.html" target="_blank">Multumesc
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 
Mark la 3 luni
ank999 spune:
Alexandra m-ai facut sa plang!
Anca cu
dianocica spune:
donia tu ori ai ramas sa te certi singura? baaai, era 12 ora romaniei...s au ofilit alea din borcan? ia aici sa le schimbi...

dupa cum observi, azi am adus zambile...un buchetel aromat...
ruxandra cum a fost cu vaccinul? auzi, ia spune tu repede, ce suzeta avea grigore in pparc? aia pe care o scuipa cu foc? si spune repede cand ne mai vedem....hai hai, lasa raceala...nu te mai da lovita...
alexandra jap jap doua palme...revino ti! gata, ne am certat, ne am impacat, ne iubim iar...parca te vad ca bocesti pe tastatura...hai, pune l pe mark sa te scuture un pic si ia aici un buchetel si tu...

pt tine, frezii...si, evident, 
_
diana si david din 03.12.06
carla2005 spune:
quote:
Originally posted by ank999Noi am facut de 2 zile o iritatie urata in zona scutecului (arata ca o spuzeala)! Am dat cu bephanten, cutaden, unguent cu galbenele, am schimbat scutecul de 10 ori/zi, iar de fiecare data am spalat zona, dar se extinde!
Maine vine pediatrul la noi si o sa intrebam!
In plus , ovem canalul la ochiul stang infundat, iar acum s-a dezvoltat un stafilococ auriu acolo! Imi vine sa ma!
Anca cu
aceasi problrma o avem si noi si cu scutecul si cu okiul, dar cu dreptul!Ai fost la oftalmolog?Daca da la cine?
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006poze Alexuta
"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."