Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

ROXANICA,
pai mie mi-a zis pediatra sa incep cu zeama goala,cam 5 zile,la inceput doua lingurite ,apoi sa cresc...,dupa care incep sa pasez cite o leguma din cele fierte,dar pe rind,pentru ca astfel sa-mi dau seama ce ii place si sa nu ma trezesc ca se strimba de la morcov si eu nu stiu ,ca le-am amestecat pe toate...,deci azi pasez morcovul...,apoi morcov si pastirnac...,apoi morcov pastirnac si cartof...si tot asa...Cind incep sa pasez legumele,fac o zeama mai lunga si treptat ajung la supa crema....,toate in timp...,iar cantitatea la fel..,cind am inceput sa pasez legumele o iau cu doua lingurita la inceput si cresc zilnic...,sper ca m-am exprimat bine...
AINUTA,
ai mare grija cu sarea,ca nu-i recomandata deloc,deloc.Ce mai face Alessia?

VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4 5

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Multumesc pentru raspunsuri!
Alaptez exclusiv,dar il mai las soacrei care musai sa-i dea ceva chiar si numai o ora de lipsesc.Eu foloseam solutia de sterilizat la rece si uneori nu reuseam sa le scot exact cand trebuia.De la fiert am vazut ca ramane ca o faina pe ele.
O sa imi iau astazi.

Fug la pregatit penrtu intalnirea cu mamicile de pe forum.
Pupici!

"minunea mea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by carla2005

Fetele din Constanta sunteti cele mai tari! La vara vin la voi!!!

...ma,tu vrei o pila la cazare,las' ca stiu eu...

ps:s-a terminat concursul?

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Madaluta mie mi-a zis pediatra ca pot sa-i dau cu lingurita ,vom vedea.
Azi i-am dat iar morcov si mar,suc,cate doua lingurite din amandoua si nu a mai vomitat .Ii place ,am inteles ca morcovul ii face pofta de mancare .
Va tinem la curent . Acum plecam afara .

------------------------------------------------

GINA printesei ANA-BEATRICE (13 dec 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

carla :multumim de complimente.
La maternitatea din Constanta iar se intampla nenorociri.. dar nu va mai spun sa nu va intristez... veti vedea la stiri la pro tv...Of...

Acum fug sa hranesc naparstocul si sa ajung la intalnirea cu fetele...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR!

Miroooooooo,e bestiala Karina in video !!! aoleeu cand o rade si a mea asa??
mormelvio,felicitari pt botez! am vazut cate ceva din poze.frumoase!sa va traiasca Alin !

treaba aia cu sertarul..pt cretinele care fac asa ceva oricum nu va functiona.si nici camerele de luat vederi,ca le va face sa ii arunce pe cine stie unde..
cu cat vor fi mai amenintate cu atat vor face mai mari atrocitati.
ca daca ele ar avea inima ar lasa copiii aia la usa cuiva,sau la poarta unui spital ...Dar ale sunt niste criminale.credeti ca ele nu stiu ca sunt mii de familii care nu pot face copii si cauta copii asa mici?? Stiu!dar ele au asemenea ura in sufletul lor pt pruncul nedorit ,inca din pantece,si nu se lasa pana nu il omoara.Ele nu il abandoneaza ca nu au posibilitate de crestere,ca am spus mau sus care ar fi solutiile.ele IL OMOARA pur si simplu ,din ura. urasc acel prunc pt ca le-a dat planurile peste cap,pt ca le-a stricat cheful de viata ,etc...
Asa ca nu se va face nimic nici cu sertare nici cu amenintari...
Poate daca le-ar ajuta cumva,fara intrebari,fara sa afle familia,sa le ia copiii cu o simpla semnatura...
sa existe niste case ,o manastire ar putea face,cum faceau pe timpuri.stiai ca daca duceai cosuletul acolo,gaseau o buna familie si de mama nu stia nicivantul nici pamantul.
dar asa,sa se duca una la casa de copii cu el in brate,o ia la intrebari...daca il abandoneaza,fac ADN-ul si daca o descopera o baga la abandon.
de-aia ajung la extreme.
sa le dea dreptul la a nu-si dori copilul ,sa le dea dreptul sa spuna nu-l vreau,si oricat de odioase ni se par,e dreptul fiecareia.
pe alta parte,daca nu ar fi astfel de femei,nu ar exista copii pt famiile care isi doresc .
asa ca e legea compensatiei pe undeva.

kokorina cum e Pascal??

din sfaturile alea babesti cel maimult mi-au plcut astea:
26.Mamica sa mesteci mancarea bebelusului si sa i-o dea in guritza.
23. Nu pupati bebelusul dupa ce se impartaseste ptr ca ii luati impartashania. Trebuie intai sa doarma si abia apoi il pupati.
28. Pana la botez, sa tii sub patul bebelusului o matura si un cutit cat timp ramane singur in camera.SA SE APERE SINGUR!
uitati aiiiiiiiiici:
40. Cand il botezi , tatal sa ramana acasa si sa faca diverse lucruri:sa sparga lemne, sa spele vasele, sa joace carti,sa danseze sa cante si sa se uite dupa femei(asta numai daca este baiat). In acest fel te asiguri ca asa de liber si fericit va fi copilul cand e matur.asta e invitatie la curvarasit liber
65. Bebelusul trebui tinut cu fes pe cap in casa ca are fontanela mare si raceste pe acolo,IL TRAGE CURENTU PE GAURAAAAA
69. Rufele bebelusului se spala cu sapun de casa ca nu stii ce pun astia in detergenti!-ASA NOI STIM SIGUR CA AM PUS SODAAAAA
80. Mama n-are voie sa intre in bierica la botez ca a facut pacat mare si nu merita.PACATOASELOR!

DANDUSAoff...imi opare rau ca nu vrea Crinuta sa pape bibe...
Poate saptamana viitoare va lua in greutate !

MAI FETELOR,DE CE INCEPETI VOI DIVERSIFICAREA INAINTE DE 6 LUNI? NU E PACAT DE LAPTIC ? CREDETI CA SUNT MAIBUNE LEGUMELE DECAT LAPTELE?ARE TIMP TOATA VIATA SA BAGE MANCARE!
La 4 luni s epot da cereale,e de ajuns,nu trebuie indopati cu sucuri,ca nu fac minuni.
nu au rinichii si stomacxul bine dezvoltate!nu ii fortati!

dianocica
nu cred ca arati cum zici ,normal ca exagerezi!
dar e bine ca macar ai degand sa fii frumoasa pt gaza! oricum,nu te neglija! cat despre crema de maini,nu o scoate,lasa ca se invata el cumirosul tau cu crema cu tot.nu poti sta iarna fara crema!
ingerasa,bine ai revenit!

fug ca sunt fleasca pe tricou de lapteeeeeeeee!!

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

aelita de acord cu tine ca e pacat de laptic, dar care laptic? ca daca la noi nu mai e, ce putem face? una era daca o alaptam, dar asa...

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

pisoiul meu a fost foooarte marait azi, iar am stat juma de ora afara...acum se joaca..e captivat de jucarii, tipa la ele...le face proaste...
dia parca tu te plangeai de inelul de lasuzeta...am gasit unele, babynova parca, care au de toate: si ortodentice si ne, latex si silicon, mara si para, lolek si bolek si din fiecare au si pt noapte, fara inel...bineinteles ca la farm unde le am gasit aveau doar ortodentice dar...eu tot mai incerc...azi si a facut o sila cu ea afara...i am scos degetul si parca i am dat kk...

azi am cedat...cand se uita el asa in ochii mei la tzitzi cu chef de joaca...m a facut...m a busit rasul...si el asta astepta...chiote, zambete, gangureli...m a facut din vorbe...

oanacat cu maare parere de rau iti spun ca d e luat...de oana de dia...da' sigur va gasiti voi pereche cu asa dulceata de fata...tu sa nu te simti vizata direct de criticile cu raspunsul...asta era pt fetele mai vechi...tu saracutza de cum ai venit ai intrat tare...foarte bine, asa se atrag petitorii...

d mai nou merge cu masina: brrrr, grrr, vrrr

glumim glumim, epilam, dansam la bara, dar pana la nucile familiei, da? ca scot bata una-doua... nu biciul ca ala stiu ca va p[lace... hai ca tot, aveam multe de zis dar iar nu ma lasa....

_
diana si david din 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

quote:
Originally posted by dandusa

quote:
Originally posted by carla2005

Fetele din Constanta sunteti cele mai tari! La vara vin la voi!!!

...ma,tu vrei o pila la cazare,las' ca stiu eu...

ps:s-a terminat concursul?

Poze Dandusa

Te-ai prins !!! Ideea e ca noi mergem in iulie la 2 Mai cunoastem pe cineva acolo si avem toate conditiile, plus ca mergem mai multi cu copii si vrem sa nu fie statiunea prea agitata! Ma gandeam ca in trecere prin Constanta poate facem o halta!

Concursul s-a terminat si datorita voua fetelor pe care va pup am iesit pe locul 46, nu meritam noi fiindca au fost multe poze frumoase dar m-am simtit bine sa-mi vad goanga in topul celor 100!

Mai vroiam sa zic ceva dar a cedat neuronul!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

poze Alexuta

"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Madalutaam vazut ceva de dimineata la stirile pe scurt...se pare ca spitalul din Constanta se bate cu spitalul din Pitesti care sa fie pe primul loc la cei mai incompetenti!!!!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

poze Alexuta

"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."

Mergi la inceput