Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 23
OanaCat spune:
quote:
Originally posted by dianocica
oanacat ii trimit poza lu'alex cu fata ta sa vada botosi mortali.si ce zice el: e nora?nu.of, poate le invat odata si odata
_
diana si david din 03.12.06
hai ca este mortal....

Si te-ar deranja
sau i-ai gasit nevasta lui David?Eu nu i-am gasit inca sot...Nicolei
Cat despre supita mi-am dat seama ca este doar zeama, dar ...nu stiu am sa citesc si in carte si am sa mai vad, dar multam de sfat.
Poze Nicole
Nicole
Oana Cat
a_deju spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
Daphna, La multi ani si fetitei tale!!!![]()
Sa inteleg ca ati foast vecine de suferinta cu a_deju?? Ati fost targa langa targa? ce sinistru suna, dar hai sa recunoastem ca in comparatie cu fetele care au nascut natural a fost floare la ureche, nu?
ROXANAsi
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
nici chiar targa langa targa, doar pat langa pat, ne tineam de mana si ne mai apuca rasu'-plansu', in fct de orele la care ne bagau la vena :))
si tot din rubrica "stiati ca..", daphna a ocupat patul abia eliberat de madaluta :))
nush daca a fost mai bine sau mai rau decat la nastere naturala, ca nu am cum sa compar decat daca trec perosnal prin cele doua experiente, ceea ce.. greu de crezut ca se va mai intampla, ca nu-mi mai trebuie, saru'-mana, multumesc :)
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti
doradora spune:
quote:
Originally posted by a_deju
da' chiar, acu' ca tot vb despre asta, de mult aveam si eu o curiozitate, cand se da sucul cu pulpa, cu ce i-l dau??? ca daca ii pun in biberon, ii astupa gaurica la tetina, nu?? sa nu-mi ziceti ca tre' sa-i dau 90 de ml de suc cu lingurita, ca sar de la balcon........
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti
sunt tetine speciale, nu te speria
chris +
alexandra varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
doradora spune:
quote:
Originally posted by Lavinia_P
Bine ca a trecut furtuna...
Am si eu o intrebare:
Cat tine povestea cu sterilizarea?M-am gandit si eu sa-miiau sterilizator.Dar oare mai are sens la 3 luni jumate?
Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
"minunea mea"
dr mi-a zis ca pana la 6 luni, si dupa aia la vreo 2-3 zile. dar pe sterilizator scrie ca pana la un an.eu cred ca o sa fac ca doctorita la treaba asta.
chris +
alexandra varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
OanaCat spune:
Fetelor am uitat sa va povestesc...
Sambata am fost la cumparaturi, fata a stat in brate la tati, cat timp eu am probat niste blugi..si ce credeti cand ies din cabina buluc de femei la fata mea si la tati nu se mai vedeau cand ma uit mai bine tati avea un
....am zis bravo fata noastra iti face lipeala bun asa....I-am spus sotului care cred ca s-a saturat sa ma vada asa
ca nici sa nu se gandeasca sa iasa vreodata singur cu fata ca cine stie poate raman fara amandoi..
Poze Nicole
Nicole
Oana Cat
saftoiu_gina spune:
Roxanica nici nu stiu ce sa-ti spun ca ii mai dau cu linurita dar nu prea mai vrea si nu vreau s-o fortez ,am avut o zi in care nu i-am mai dat cu lingurita si a mancat vreo 8 mese -625 ml ,pediatra a spus ca e bine ,mi-a mai spus iarasi ca pot sa-i dau in continuare cu lingurita daca vrea ,dar ea nu prea mai vrea .Ieri a luat masa afara si a supt 125 ml nu-mi venea sa cred ,repetam figura si azi.
In trei saptamani a luat 500 g.Asta de cand i-am dat eu cu lingurita ca altfel cred ca nici pastia nu-i lua.
Dar oricum acum la masa mai putin de 70 ml in trei ore nu mananca ,sa speram ca va fi bine in continuare si incerc sa nu mai fiu obsedata de cat mananca .
----------------------------------------------
GINA
printesei ANA-BEATRICE (13 dec 2006)
adinazot spune:
Na hai salutare mamici si bebici!!!
In sfarsit s-au limpezit apele pe aici,nu avem nici timp nici chef de suparari ,certuri etc...
In ceea ce priveste diversificarea,noi am luat-o bine de tot,si anume,dimineata laptic,apoi mar cu biscuite si laptic,pe care le amestec le fac ca un shake,ii dau cu lingurita pana se plictisetse si incepe agitatia,iar apoi ce ramane pun in biberon si papa tot,ii place.Apoi supica de legume ,nu doar zeama ci si legumele pasirate,e ca o supa crema dar mai lunga,fff gustoasa,si mie imi place,cu putin ulei si putina sare,si in completare laptic iar seara inca un bibe cu laptic si cereale.Deocamdata e totul ok,sper sa o tinem tot asa.Pana acum nu a facut mofturi la nimic,se pare ca tot ce primeste ii place.Dar si-a scos o masa singura,cea de la 10 seara,cand doarme neintoarsa.Deci mai putin lapte,sper sa fie bine.
Si mie mi se pare f grea operatiunea lingurita,sper sa ne obisnuim pana la urma.
Astept sa se trezeasca pitica mea sa mergem afara ca e o vreme superba!!!
va pup pe toate
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4
madaluta spune:
Cine voia sa vada pozele cu biberonul cu lingurita si tetina pt sucurile cu pulpa, le gasiti la mine la semnatura, la Poze Darius.
Saftoiu Gina: da, cutia albastra, dar eu n-am respectat reteta de acolo pt k se facea prea gros si nu mai trecea prin biberon.La 150 ml de lapte(formula) am pus 3 linguri de cereale.tot a fost gros, dar macar a trecut prin biberon
daphna: la multi ani printesei tale...Chiar acum 2 zile vorbeam cu A_deju despre tine si-mi spunea k ai stat in patul in care statusem eu la postoperator.Eu am nascut pe 14 si voi pe 15 si cand am plecat eu la salon te-au adus pe tine. Imi pare rau k nu am stiut k esti"de-a noastra ",k te vizitam si pe tine in spital. astept sa ne cunoastem in parc.
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
carla2005 spune:
Fetele din Constanta sunteti cele mai tari! La vara vin la voi!!!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
poze Alexuta
"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."
madaluta spune:
lavinia:Pt 30 lei (cat costa un sterilizator cu aburi pt microunde de la "primii pasi"),se merita chiar si dc l-ai folosi o saptamana.Iti spun eu care aproape 2 luni am fiert biberoane pana le-am ars...
De fapt daca alpatezi exclusiv si folosesti doar un bibe pt ceai..nu stiu dc se merita totusi..dar daca dai complere....e super convenabil.
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,