Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Madaluta cele cu cutia albastra ?Ca am luat si eu si vreau sa stiu daca e acelasi produs.Imi spui si mie cum le prepari ?
Am citit si eu dar as vrea sa fiu sigura sa nu gresesc cu ceva

--------------------------------------------

GINA printesei ANA-BEATRICE (13 dec 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by roxanica2006

Oricum eu ma bucur ca ma primiti la petrecere, ca ai zis ca e in familie numai, deci fac parte din familie, yupiii!!

...pai cind am zis familie...,m-am referit la mamicile de fulguleti...,sper sa fi inteles toata lumea asa...,ca nu vreau sa se creada altceva...,intelegi,tu,mai Roxanica,mai?
...io',prestez numai in fata taticilor...,da' asta-i alta surpriza...,daca vrei sa mi te alaturi...Da' ,unde-o fi Dianocica noastra?,de nu raspunde la provocari...

VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4 5

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Bine ca a trecut furtuna...

Am si eu o intrebare:
Cat tine povestea cu sterilizarea?M-am gandit si eu sa-miiau sterilizator.Dar oare mai are sens la 3 luni jumate?

"minunea mea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

dianocica e stepped out, va zic io, ca-s cu ochii pe statusuri la mess :)) o da-n plimbari fata, nici nu stie ca i se pregateste un loc in celula noastra :)) (stiti voi reclama... :)) )
si apropo de statusuri, si yagmur e busy, da' va pupa, stiu eu sigur sigur :)

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Bai fetelor, sunteti de groaza...
Pai daca-i bal...bal sa fie, numai amanati o tzara streaperii, ca sa apucam si noi sa ajungem pe acolo...ca nu vrem sa ratam show-ul!
Yagmur, m-ai spart cu nucile lui Luca...am sunat-o pe nasa mea si i-am facut capul calendar ca ea nu a stiut de nuci si ...a lasat mandrete de ficior fara cea mai de pret proprietate!!!
Chris, habar nu am de ce canita zici tu acolo, am tot zis ca intru pe site-ul astora de la bebelusul tau sa vad si eu ce si cum!
La multi ani bebicilor care azi mai adauga o lunisoara in palmares...!!!
Fetelor, eu sunt cazuta rau in butoi azi, noroc ca sunteti voi tonice si slava DD pentru asta. Raceala nu-mi da pace si cred ca incepe sa ma lase lapticul. La 5, cand d-nul Rares si-a cerut drepturile, tzatili mele erau cam usurele, si de obicei la ora asia traznesc de cat lapte e...iar la 9, erau lasate si goale rau...a trebuit sa-i bag 80ml completare pe care a halit-o la foc automat.
Nu stiu...o fi bine, o fi rau...ca oricum o sa-i dau pana la ultima picatura din tzatze. Si asa amr-ul meu zica ca mai am 15 zile pana la mersul la job.
Iar azi nopate m-au uitat pe National TV la talk show-ul ala despre incalzirea globala...ca cica aztecii au prezis apocalipsa in 2012...iar azi dimineata citeam stirile pe net si am dat de un articol tot despre incalzirea globala care zicea ca fenomenul se datoreaza faptului ca se apropie de noi o 'planeta' , iar planeta asta are un ciclu cam de 3600ani, care cauzeaza incalzirea generala a intregului sistem solar. Acu 7200 ani a cauzat marele potop, iar acu 3600 ani exodul evreilor din Egipt, cu toate fenomenele extreme care l-au precedat. iar punctul de maxima apropiere de noi, cand o sa ajunga intre Marte si Jupiter o sa fie prin 2012...deci cred ca aztecii aia stiau ei ce stiau...si uite asa moralul meu cazut deja in butoi a cam explodat pe acolo intr-o criza existentiala...Si va provoc la comentarii, sa ma faceti tampita ca plec urechea la prostii si idioata ca nu inchid tv-ul atunci cand trebuie...

Danutz, mamica de bebic Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

BAI NESANATOASELOR....sa scap copilu' din brate, auzi...roxanica,dandusa,a deju...vooi ati luat o razna...daca i spun lui alex...sa vezi ce ma alearga ca spun 'din casa'....

a deju ma bag io care am 2 bibe cu panze de painjan....stiu ca sunt tetine cu gaura mare, stea...pt pulpa...parca?

si eu as incepe tot cu supa pty ca sunt fierte...la suc, o fi el de morcovi, dar tot e mai acid ca supa....

devoratoare, ha? las' ca te tin io minte si te umplu, ca pe donia...flori si n cada...ia aici: [fllo2]

dormeam,mai...cu pruncu-n brate, ca langa el in pat a tinut 5minute minunea...pana a inceput sa se foiasca...si in brate a tot plans in somn din 5 in 10min...acum l am debarcat pe spate si e aici, cu noi...somnoros, jumate doarme, da baga la cap tot....

oanacat ii trimit poza lu'alex cu fata ta sa vada botosi mortali.si ce zice el: e nora?nu.of, poate le invat odata si odata

_
diana si david din 03.12.06

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lavinia_P

Bine ca a trecut furtuna...

Am si eu o intrebare:
Cat tine povestea cu sterilizarea?M-am gandit si eu sa-miiau sterilizator.Dar oare mai are sens la 3 luni jumate?

Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
"minunea mea"

din cate stiu eu, sterilizarea e destul de importanta mai ales in primul an... cand se incepe diversificarea, copilasii pot face diaree de la unele alimente introduse, dar e o reactie normala.. diaree insa pot face si de la biberon, tetina sau suzeta nespalate corespunzator si nesterilizate, ba chiar si complicatii mai nasoale, gen enterocolita, etc, de-aia e mai bine pt ei si stomacelele lor inca foarte sensibile ca tot ce intra in contact cu ei sa fie pe cat posibil curat si steril. eu nu am cumparat sterilizator, ramanem pe varianta clasica cu fierbere, nu de alta, da' asa ne-am obisnuit :)

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica

BAI NESANATOASELOR....sa scap copilu' din brate, auzi...roxanica,dandusa,a deju...vooi ati luat o razna...daca i spun lui alex...sa vezi ce ma alearga ca spun 'din casa'....

a deju ma bag io care am 2 bibe cu panze de painjan....stiu ca sunt tetine cu gaura mare, stea...pt pulpa...parca?

si eu as incepe tot cu supa pty ca sunt fierte...la suc, o fi el de morcovi, dar tot e mai acid ca supa....

devoratoare, ha? las' ca te tin io minte si te umplu, ca pe donia...flori si n cada...ia aici: [fllo2]

dormeam,mai...cu pruncu-n brate, ca langa el in pat a tinut 5minute minunea...pana a inceput sa se foiasca...si in brate a tot plans in somn din 5 in 10min...acum l am debarcat pe spate si e aici, cu noi...somnoros, jumate doarme, da baga la cap tot....

oanacat ii trimit poza lu'alex cu fata ta sa vada botosi mortali.si ce zice el: e nora?nu.of, poate le invat odata si odata

_
diana si david din 03.12.06

pune mana dom'le si schimba statusu' acolo, induci lumea in oroare.. ma pui sa dau preziceri false aicea, de sa zica fetele ca mi s-a crapat de ciuda bila de cristal.....

POZE
site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Am inteles, Dandusa, am inteles ce inseamna famile, toti fulguletzii cu mamicile lor, ca io una pe tati nu-l aduc sa vada mamici sexoase, ca el crede sarmanu' ca eu sunt etalon de frumusete, nu ma vede nici asa , nici asa . Daca va vede pe voi, astea cu patratzele pe abdomen, uite asa ma paraseste
referitor la inceputul diversificarii si eu m-am gandit ca dupa cereale sa incep cu supita, dar parca se vorbea tot pe aici ca zeama nu aduce un aport caloric prea consistent si sa se amestece cu piureul de legume, tot asa lungit, ca o supica si zeama, la final, de sete, sau am retinut io prostii???
Daphna, La multi ani si fetitei tale!!!
Sa inteleg ca ati foast vecine de suferinta cu a_deju?? Ati fost targa langa targa? ce sinistru suna, dar hai sa recunoastem ca in comparatie cu fetele care au nascut natural a fost floare la ureche, nu?
Dianocica, noi am aruncat manusa, hai ocupa-ti locul in ring, tu esti in coltul albastru!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danutz

Iar azi nopate m-au uitat pe National TV la talk show-ul ala despre incalzirea globala...ca cica aztecii au prezis apocalipsa in 2012...iar azi dimineata citeam stirile pe net si am dat de un articol tot despre incalzirea globala care zicea ca fenomenul se datoreaza faptului ca se apropie de noi o 'planeta' , iar planeta asta are un ciclu cam de 3600ani, care cauzeaza incalzirea generala a intregului sistem solar. Acu 7200 ani a cauzat marele potop, iar acu 3600 ani exodul evreilor din Egipt, cu toate fenomenele extreme care l-au precedat. iar punctul de maxima apropiere de noi, cand o sa ajunga intre Marte si Jupiter o sa fie prin 2012...deci cred ca aztecii aia stiau ei ce stiau...si uite asa moralul meu cazut deja in butoi a cam explodat pe acolo intr-o criza existentiala...Si va provoc la comentarii, sa ma faceti tampita ca plec urechea la prostii si idioata ca nu inchid tv-ul atunci cand trebuie...

Danutz, mamica de bebic Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

aoleu, te-aude yagmur, te mananca.. cum dom'le in 2012??? n-apuca fata sa termine autostrada, mazare nu-si mai termina planu' grandios cu riviera constanteana... hai mai, ma lasa-ne si noua un scop in viata :)))

POZE
site fulguleti

Mergi la inceput