Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 21
bamboletta spune:
Neata 
Iar s-a trezit Antonia de dim sa ne dea trezirea
noroc ca a papat si a adormit la loc
mi se inchideau ochii ce somn aveam ![]()
Bine ca s-a inchis subiectul X
Dolores-imi pare rau ca ai luat decizia asta
dar cred ca ai luat-o prea in tragic,dar asta e ,e decizia ta.
Mormelvio-mamica cu acte in regula
felicitari
Mirona-imi plac la nebunie pozele cu Karina si Oana 
Dandusa-noi acum am trecut pe cereale Humana pt 4 luni cu banane si lapticul tot Humana este 
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
Antonia -luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
luna 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Site Fulgule[limegreen]ti
dandusa spune:
quote:
Originally posted by a_deju
mi-e ca o sun pe soacra-mea s-o intreb ce i-au varat lu' mihaila in cadita la scaldatoare :))))
...nu mai bine iti viri' nasu sub plapuma sa vezi ce se intimpla?!?
...hai la party sa-ti mai clatesti un ochi...,o bucutza ,o falcutza...
Virsta
Crinuta, 1, 2, 3, 4 5Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
a_deju spune:
quote:
Originally posted by dandusaquote:
Originally posted by a_deju
mi-e ca o sun pe soacra-mea s-o intreb ce i-au varat lu' mihaila in cadita la scaldatoare :))))
...nu mai bine iti viri' nasu sub plapuma sa vezi ce se intimpla?!?,sau ti-e frica?
...hai la party sa-ti mai clatesti un ochi...,o bucutza ,o falcutza...
VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4 5
Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
vin, vin, ca stiu ca-i placinta cu branza si stafide in promotie... sper ca mie nu-mi bagi vreo scuza de genu' n-a curs apa si n-am mai putut sa fac, ca te bag la alergare trei ture parc :)))
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti
bamboletta spune:
Oanacat-tare scumpa printesa 

Mirela Brianna
de Lia_c
Eric
de A_deju 
Elisa Cristiana
de Daphna 
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
Antonia -luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
luna 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Site Fulgule[limegreen]ti
auras_v spune:
cris cred ca in albumul comun sunt puse de madaluta si pozele biberonului, are tetina care se poate schimba cu o lingurita ce se incarca singurica din biberon...nu stiu daca am fost clara ...eu mu am mai cumparat-o pt ca intre timp ne-am invatat cu lingurita
AURA
ANCA-ALEXANDRAsi
CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA
site fulguleti
OanaCat spune:
Dandusa seamana cu mine multumesc
..nici Crinuta nu este mai prejos..sunt pe aici pentru cand iti aduci aminte ce vroiai sa spui despre diversificare.
Bamboletta 

Poze Nicole
Nicole
Oana Cat
doradora spune:
am din alea cu lingurita, 2 bucati chgiar, dar sunt pt cand e mai cu pulpa, nu pt ceai, lapte sau suc simplu. asa scrie pe prospect. eu intrebam de tetina de formare, e ca un motz, asa, mai tuguiata.
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
a_deju spune:
da' chiar, acu' ca tot vb despre asta, de mult aveam si eu o curiozitate, cand se da sucul cu pulpa, cu ce i-l dau??? ca daca ii pun in biberon, ii astupa gaurica la tetina, nu?? sa nu-mi ziceti ca tre' sa-i dau 90 de ml de suc cu lingurita, ca sar de la balcon........
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti
dandusa spune:
quote:
Originally posted by OanaCat
as vrea sa incep sa-i dau cate o lingurita pe zi de suc de morcov sa nu o bag direct pe supa ca totusi este prea mica sa manance direct supa de la 4 luni stomacelul nu produce destule enzime sa digere supita din prima.
...daca vorbim de supa,vorbim de zeama goala,la inceput si apoi pasam legume...adica piure...,deci nu este chiar supa...,rau nu are ce sa faca...,eu ,una as opta mai mult pentru a incepe cu supa decit cu suc...,asa cred ca eu este mai bine si asa am citit mai peste tot...desi multi spun ca nu conteaza cu ce incepi...,important este cind incepi...Daca ma tine lapticul ,am sa incep la 5 luni si jumatate cu supa...,daca nu ...,putin mai devreme ,dar tot cu supa...,asta este parerea mea...,tu faci cum crezi...,asculta sfaturi din stinga ,drapta si apoi decizi ce-i mai bun pentru copilul tau...,asta vroiam sa-ti spun
Virsta
Crinuta, 1, 2, 3, 4 5Poze Dandusa
roxanica2006 spune:
Carla,foarte bine faci ca ne spui despre diversificare, deci am notat: 2 linguritze suc de morcov!
dandusa, io n-am auzit inca un poooc puternic, dar nu te baza pe mine, ca-s tocmai din celalalt capat de tzara si sa fim seriosi, oricate nuci i-or fi pus nasii in apa de botez lui tati de Dmic, chiar asa fortza nu pot sa cred ca are!! Oricum eu ma bucur ca ma primiti la petrecere, ca ai zis ca e in familie numai, deci fac parte din familie, yupiii!!
da' ne prezinti si tu un numar? 
Si chiar asa, ai dreptate dandusa, cata grija am eu de madam dianocica si ea nu mi-a mai trimis demult nici o floricica, nici un pupicel, nika, dom'le! Si eu sunt mare devoratoare de dulcegarii din astea...
Ruxandra, ati scapat de vaccin? Hai povesteste cu noi, ca s-a terminat
, a arbitrat Donia profesionist
.
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui