Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 20
daphna spune:
buna ziu,buna ziua!!ce frumos e sa te trezesti si sa bata soarele asa!nu s-a mai intamplat de mult prin constanta! multumim mult pentru urari si pupam si noi toti fulguletii!!!
poate ajungem si noi prin parc dk ne incadram cu mesele,eu nu prea vreau sa pierd nici o masa ,si asa e varza cu mancatul,are doar 5,600,si nu stiu voi cum santeti dar pe mine ma doare sufletul k nu mananca si ea mai mult.ma chinui sa nu ma gandesc la ml dar nu pot!!!ma bate gandul sa-i schimb laptele,credeti k o sa o zapacesc?
A DEJU,trecura 3 luni de cand stateam cu nisipul ala pe burta!!!!!tu rezistand eroic ,eu nu!!!la multi ani ptr ERIC,sa se faca mare si sanatos!!!
apropos de diversifiare,aveti grija cu sucul de portocale ,o prietena imi povestea ieri cat a tras cu fetita ei de la o lingurita de suc,data pe la 4 luni!

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
dandusa spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
Dandusa, am o mare rugaminte, nu se poate sa faca al tau sotior un duet pe cinste cu sexosu tati de Dmic? Oricum mami de dmic nu-l exploateaza la adevaratul potential,il lasa sa fiarba de multa vreme in suc propriu, si io, fata grijulie, ma tot gandesc, apropos de nucile lui Yagmur, sa nu faca pooooooooc!
...

,maaaareee dreptate ai si sa stii ca m-am conformat...la cite sintem mi se pare normal sa impartim frateste bucaticile...,plus ca s-a anuntat si Chinico...,mare noroc are Dianocica cu tine...,ca te gindesti la sanatatea lui AlexVirsta
Crinuta, 1, 2, 3, 4 5Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
Ralumat spune:
quote:
Originally posted by OanaCat
Poze Nicole
Nu stiu ce sa intamplat incercati acumNicole
Oana Cat
Suuuper - grasunica si lunganaaa, neneeeeee.....apropo, de unde ati luat botoseii aia asa frumosi?
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)luna a treia
a_deju spune:
aseara n-am mai intrat, eram rupta de somn.. da' bine ca s-a X-at subiectu' :)
multumim de uraturi, astept sa se trezeasca imblanitu' sa-l pupacesc bine, asa, de 3 lunisoare.. doamneee, nush cand au trecut! oricum, eu abia astept sa treaca si mai multe, sa-l vada asa..mai omusor..sa vina pe piciorusele lui sa ma ia in brate si sa ne pupacim de zor :)
la intalneala zic si eu prezent, mai ales ca azi chiar e frumos afara, zice si yahoo ca o sa fie unshpe grade..
dandusica, uite, apropo de ce vb ieri in parc, a scris gina saftoiu pe pagina cealalta ca trebuie pasaport pt bebe la bulgari. oricum, mai punem tara la cale la intalneala :)
la faza cu carucioru', nu i-am inaltat inca nicio pozitie, e tot la orizontala.. bine, motanu' e mai mititel, inca il doboara aerul de-afara si de cele mai multe ori doarme de rupe, iar daca-l apuca urlatu', pot sa inalt ala cat vreau io, ca tot in brate si c-o tzatza mare in gura doreste :)
iar cu jucarelele din pacate noi inca nu avem succes, dar..perseveram, s-o inatmapla si la noi minunea sa devina deodata interesat :)
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti
roxanica2006 spune:
La multi ani motanului Eric!!!

Chris, nu stiu nimic despre cana minune, dar eu personal nu prea-l vad cu ochi buni pe David cu o cana in mana
Stiu, ca e special pentru bebei, inteleg, dar nu prea cred ca ar fi eficienta, banuiesc ca tot ar varsa suculetul. Stii ca zicea madaluta de cana aia prevazuta cu linguritza, poate e mai practica. oricum pana invata sa inghita trebuie multa rabdare. Am citit ca pana la 4 luni functioneaza reflexul acela de a scuipa tot, folosesc limbutza ca pentru supt si nu stiu sa faca altceva cu ea...
Aelita, ce mai zice S cea mica? ia in greutate?
Kokorina, pascal s-a insanatosit?
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
a_deju spune:
quote:
Originally posted by dandusaquote:
Originally posted by roxanica2006
Dandusa, am o mare rugaminte, nu se poate sa faca al tau sotior un duet pe cinste cu sexosu tati de Dmic? Oricum mami de dmic nu-l exploateaza la adevaratul potential,il lasa sa fiarba de multa vreme in suc propriu, si io, fata grijulie, ma tot gandesc, apropos de nucile lui Yagmur, sa nu faca pooooooooc!
...,maaaareee dreptate ai si sa stii ca m-am conformat...la cite sintem mi se pare normal sa impartim frateste bucaticile...,plus ca s-a anuntat si Chinico...,mare noroc are Dianocica cu tine...,ca te gindesti la sanatatea lui Alex
,asta daca nu o fi facut poooooooooc deja...,ca vad ca n-a mai zis nika de la un timp incoa'Tu ai auzit vreun zgomot,ceva?
VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4 5
Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
bai tata, nu sunteti sanatoase... rad de una singura pe-aici!!
apropo de - de cand ne-am mutat in sufragerie, tot se mai aude noaptea cate-un poc mai finut asa, io am zis ca-s tevile de la calorifer, da' acu' mi-e ca o sun pe soacra-mea s-o intreb ce i-au varat lu' mihaila in cadita la scaldatoare :))))
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti
dandusa spune:
Oana,
scumpa foc Nicole...,este frumoasa foc.

..,seamana cu mami,asa vad eu...,am mai vrut sa zic ceva de diversificare dar am uitat...,revin cind imi amintesc
Chris,
acum citeva zile ne arata Madaluta un bibe cu o tetina gen ligurita,putin ciudata ,dar corespunde cu ceea ce ai vrea tu...,este intre cana si bibe...,poate ne citeste si-ti mai pune poza o data sa vezi...,pentru ca ...,parerea mea...,canita este prea devreme pentru ea...,daca i-o vei pune in gurita ea va incerca sa suga...,cu siguranta...,oricum poti incerca sa vezi reactia...,doar sa ai grija sa nu se inece...
Daphna,
nu-ti ma face griji cu greutatea...,Crinuta mea are 6 kg si este cu o luna jumatate mai mare decit bubulina ta si tot arata bine...Poate reusiti sa papati la timp,va asteptam in parc...si oricum ii va prinde bina sa iasa la aer si sa ceara de papa,asa poate maninca cum ai vrea,nu?
Virsta
Crinuta, 1, 2, 3, 4 5
Poze Dandusa
OanaCat spune:
Relumat i-am primit cadou la Botez botoseii.
Cris 80 multumesc la fel si tie.
Roxanica2006 multumesc pentru incurajari.Astept sa-mi aduca azi sotul meu cartea mama si copilul sa vedem acolo ce scrie ca nu prea ii am la suflet pe doctori...cu ideile lor...o sa incercam si noi cerealele.
Nu stiu ce se intampla cu pozele ca apas pe fereastra cu introdu mail si nu imi vedeti pozele desi in profil este bagata adresa unde sunt... ma poate ajuta cineva?
Poze Nicole
Nicole
Oana Cat
miki04 spune:
Nu am mai intrat de mult, stiu, dar nu ne certati ca am fost bolnaviori am avut rosu-n gat si am fost cam agitati.
Am si eu o intrebare, fetele din Bucuresti (sector 3) care dati la bebei formula (topfer) nu vreti o cutie de lapte , facem reducere
, ca l-am trimis pe bunicu sa ne ia lapte si in loc de Humana a luat Lactana Topfer, n-a mai tinut minte si a zis ca oricum era pt bebe pana-n 4 luni 

. Am innebunit nu alta. Laptele e sigilat si nu am umblat deloc la el.
Asteptam doritori, daca vreti ne putem intalni pe la Titan.
Mihaela
Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
slide Stefan
poze
www.lilypie.com/first_birthday.php?r=16617" target="_blank">atat mai avem pana la 1 an
a_deju spune:
quote:
Originally posted by daphna
A DEJU,trecura 3 luni de cand stateam cu nisipul ala pe burta!!!!!tu rezistand eroic ,eu nu!!!la multi ani ptr ERIC,sa se faca mare si sanatos!!!
apropos de diversifiare,aveti grija cu sucul de portocale ,o prietena imi povestea ieri cat a tras cu fetita ei de la o lingurita de suc,data pe la 4 luni!
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
ei rezistam eroic pe dracu'... eram sedata, puteau sa-mi puna si statuia lu' eminescu pe mine, ca tot aia era... da' ca vomitam pe-acolo ca toate fantanile lu' mazare, asta nu mai tii minte???? :)))) si ca m-au apucat crizele la miezu' noptii si strigam dupa tante asistenta, de-am trezit tot etajul???? aoleu, mi se ridica paru' pe burta (... ca mai am inca...) cand mi-aduc aminte! bine ca trecura!! hai poate vii la plimbarica, ca noi sigur iesim ;)
cu sucul de protocale stim, s-a mai discutat, ba chiar foarte aprins la un moment dat.. :)
POZE
site fulguleti