Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Noi am facut viroza dar am tratat si a trecut.
Fara febra,cu mucisori la greu,tuse doar pt.ca se inneca cu secretiile,harait si.......gentamicina 6 injectii pe care i le-a facut mami in funduletz si parca si le facea ei,dar asta e....
Am dus copilul la analize (fetele din Cta stiu ce curent e la ICIL-la Synevo) era vant si frig,i-a nimerit vena din prima,analizele i-au iesit supeeeeeeer dar am imbolnavit copilu`.
Acum suntem bine,mucisorilor le-am venit de hac cu spray-ul Sterimar cu apa de mare,azi am iesit in parc dupa 3 sapt.si a fost tare bine.
Noi mancam de azi pe langa piureul de legume si carnitza.Fructele nu prea ne plac iar cereale avem interzis pt.ca suntem prea grasutzi!!!

poze rares
mamica de Rares Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

fetelor, de la constanta raportam azi o intalneala in grup organizat, de-am blocat circulatia pe aleile parcului :) dar a fost frumos, si in sfarsit, si vremea a fost ok. din pacate, responsabila de poze artistice a uitat obiectul muncii acasa, asa ca n-avem dovezi... data viitoare ii tragem si un pictorial, sa ne mandrim cu pustimea de pe litoral :)

motanu' asa de ziua lui, a hotarat ca tre' sa urle.. pai n-a facut 3 luni degeaba, tre' sa demonstreze ca are plaman, nu gluma.. daca ma duc si-mi fac de lucru cu si pe langa el, toate-s bune si frumoase. cum fug o secunda, ca de, is si io om, mai un pipi, mai o tigara, sa te fereasca dumnezeu... sper sa-i treaca, ca aveam programat un drum pana in carrefour, sa nu speriem oamenii pe-acolo...
ma duc sa-i bag un tzatz in bot, poate tace:) va pupam si multumim inca o data de urari ;)

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

veronici, unde in parc??? daca ai fost in tabacariei si ai trecut pe langa noi, bataita mare :) ca numai tu lipseai din grupul de constantence.. si n-aveai cum sa ne ratezi, eram cele 5 care-au speriat vestul :)

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
miro am vazut pozele ..... SUPER GACICILE!! ce se iubesc ele!! fetele! toata patru!
dolores crestere usoara lui David!
ralumat... deci e boala soacrelor sa priveasca colo??? ca si a mea face la fel. cum mai stati cu febra? a trecut? sa treaca!
oanacatn-am putut vedea pozele am reusit!!!! de ce te plangi ca nu a luat bine in greutate?? ca are niste falcute.... frumusica foc! si ce de-a par... vrem si noi! sa va traiasca!
daphna, a deju, lia sa va traiasca puiutii!!!

ramsan cum a fost la vaccin? totul ok? pt voi!
adinazot sare??? eu stiu ca nu e voie!!! gresesc?? oricum... imi pare bine ca merge ok cu papita... las' ca o lamuriti voi si cu lingurita!
alexandra.... fara cuvinte!
lavyada... tot fara cuvinte, cred ca o bateam! EFECTIV!! imi pare rau pt tot ce a trebuit sa suferi!
veronici bine ca ati scapat de probleme si acum e sanatos tun Rares!
gata am terminat de citit... Dani se joaca frumusel.... tati nu se stie cand ajunge, dar asta e!
la intalnirea iesencelor a fost bambo si avdanaarhire... ele au plecat eu am ramas la plimbare. batea vbantuil cam tare dar noi nu ne-am dat dusi!
fug... ca nu se ma i joaca singurel...
multumesc din suflet pt rasp.... am inceput si eu sa ridic landoul... ii place
pa

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaCat spune:

Am fost pe afara putin ne-am bronzat la soare si am revenit

Dianocica pacat ca Davidutu este luat ca este un scumpic dar lasa ca-i gasim noi si Nicolei un baietel dragut ca David, uite da-i un de la noi.
Teuz

Lavyada iti spun sincer ca imi vine sa-ipe doctorii astia ...dar nu mai are rost sa comentam...

De vreo 2 zile si Nicole este foarte iritata si are niste brobonele rosii la fundulet nu cumva se numeste dermatita de scutec?Noi folosim pudra de talc pentru asta ...

Of iar nu mai functioneaza adresa de la poze....

Nicole Oana Cat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by OanaCat
as vrea sa incep sa-i dau cate o lingurita pe zi de suc de morcov sa nu o bag direct pe supa ca totusi este prea mica sa manance direct supa de la 4 luni stomacelul nu produce destule enzime sa digere supita din prima.

Ca idee generala, mai usor se digera fierturile decat cruditatile.
Presupun ca supa de care ti-a zis medicul e de legume si nu de carne, nu?

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Laura 13 acum a luat in greutate dar falcutele au inceput sa se duca pt ca a crescut in lungime.Are par mult de la nastere
Alexandra super frumos ma lua plansul

Poze Nicole

Nicole Oana Cat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

ma declar oficial depasita...daca nu ii ies idntisorii...eu nu stiu ce sa mai cred...maraiala non stop...nu plans...doar maraiala...sa vedem...azi asa frumos a fost si noi numai in casa...am zis ca , de maine, bag program...pai nu se mai poate asa....ia sa vedeti ce copil model o sa am eu peste o saptamana...cronometrati, da?
constantence ce misto...toate forumistele la taclale...cred ca a fost beton...si nu, nu mai fumez!
uite, si laura intra la simpatii...pai cand o auzeam pe sora cum venea sa ne salute/intrebe in numele ei...sa nu ti vina sa o ?
la mine in casa zici ca au explodat catev bombe...nu am chef sa fac nimic in cele 30min/zi cat sta fara mine...deci...e dezastru...noroc ca acum e foooarte cald afara si nu bate deloc vantul,asa ca stau cu geamul deschis la dormitor...macar aerul sa se mai schimbe...va nu ma mai plang atat...desi au scos si er....la ce ma mai uit si eu de la 6...?

_
diana si david din 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by chris80

`mneata!
vad ca donia mi-o ia inainte, cu postari la ora 5 si la 6, dar stau linistita gandindu-ma ca de fapt e seara la ea si tot eu sunt mai matinala!

intrebare: in ce conditii pot sa ii dau lui bebe din cana cu tetin a de formare? ei zic ca de la 3 luni. de la 3 luni cand stie deja sa apuce (am impresia ca incepe deja sa invete si chestia asta) sau pot sa o folosesc ca biberon pur si simplu? adica sa o tin eu ca si pana acum. ca de luat am luat-o, nu stiu daca sa o si folosim deja sau nu.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Ba tot eu am fost mai matinala, ca eram treaza inca de la orele mici ale diminetii , adica pe undeva intre 1 si 2. E drept ca inca nici nu ma dusesem la culcare...
Legat de canita cu cioc, presupun ca la asta te referi, nu stiu de cand se incepe. Dar ca idee de precocitate, asistenta mi-a spus ca incepand de la 6 luni pot sa ii dau sa bea din canita fara cioc, deci cana obisnuita. Eu am sa incerc, probabil ca mai mult o sa ne amuzam (sper!), dar e posibil sa si invete sa bea repejor.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Donia

quote:
Originally posted by OanaCat
as vrea sa incep sa-i dau cate o lingurita pe zi de suc de morcov sa nu o bag direct pe supa ca totusi este prea mica sa manance direct supa de la 4 luni stomacelul nu produce destule enzime sa digere supita din prima.

Ca idee generala, mai usor se digera fierturile decat cruditatile.
Presupun ca supa de care ti-a zis medicul e de legume si nu de carne, nu?

Ai dreptate. Dr a spus supa sa fie de pui dar copilului sa-i dau numai zeama.O porcarie
Stiu sigur ca prima data trebuie sa manance supa de zarzavat ma refer la zeama

Oricum mai avem pana atunci, abia avem 2 luni jumate deci...intai facem vitaminizarea asa ii spun doctorii diversificarii cu legume.

Poze Nicole

Nicole Oana Cat

Mergi la inceput