***LA REDOUTE(8)***
Raspunsuri - Pagina 27
claujro spune:
quote:
Originally posted by Madachan
Lipseste omul 3 ore si voi scrieti 3 pagini!
Inca o intrebare,ca eu sunt cam batuta in cap,unde gasesc mareduc????
EDWARD 29.11.2004
poze->
www.ma-reduc.com
Of-topic: De cand cu subiectul asta am acumulat la mesaje cat nu am acumulat in 4 ani pe DC
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
madau spune:

..acu' tre sa le mai comand odata, sigur sunt mari.
Ma duc pana jos sa iau paine...vedeti cum scrieti iar 5 pagini pana vin
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
lilupep spune:
Clau uite cum pui tu omul la treaba si ...face descoperiri. Pt ca m-ai pus sa fac poze am fost nevoita sa-l desfac si asta chiar e masura 42, pt ca l-am probat
.Cel pe care l-am primit data trecuta cred ca era 48, cu toate ca eticheta era de 42.
Revin cu poze, ca am pus soata, mare fotograf, la treaba.
madau spune:
Acum am vazut ca e pagina 18..daca scrieti asa mult...deschideti una din voi capitol nou si revin eu cu lista si restul dupa aceea
Madau si
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
ella_74 spune:
geanta mare e pe dimensiunile: 55 baza, 33 inaltime si fundul e lat de 27 cm; e o geanta de voiaj in toata regula; un buzunar exterior fara fermoar, manerele dintr-o imitatie de piele foarte buna,pe maro inchis; geanta e dintr-un fis tare, pe fundul gentii sunt 4 bumbi de protectie.
geanta de mana este :25 baza, cu 22 inaltime si latimea fundului 12 cm.; manerele la fel cu cea mare, adica materialul.
si mai e un portfard 19 X 11 cm.
culoare e un verde praz decent, nici turbat , nici intens, ma declar mai mult decat multumita dar probabil ca apreciez si raportat la pret
Toate 3 sunt ok, adica fac mai mult de 6 euro , cat as fi putut scuti daca puneam cod de transport free;
Dar atentie: cam put gentile astea , a material sintetic, tre sa la tineti la vant :)
claujro spune:

Wow, ce descriere amanuntita!!! Multumim!
Ma duc si eu pana jos sa-mi iau Cola si tigari si sa vad daca e ceva in cutia postala.
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
madau spune:
Ella

Madau si