***LA REDOUTE(8)***

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by Madachan

Lipseste omul 3 ore si voi scrieti 3 pagini!

Inca o intrebare,ca eu sunt cam batuta in cap,unde gasesc mareduc????

EDWARD 29.11.2004
poze->

www.ma-reduc.com

Of-topic: De cand cu subiectul asta am acumulat la mesaje cat nu am acumulat in 4 ani pe DC

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Lilupep,DA,vrem poza cu minunea de set plasticos.Asa-i ramane numele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

..acu' tre sa le mai comand odata, sigur sunt mari.

Ma duc pana jos sa iau paine...vedeti cum scrieti iar 5 pagini pana vin

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilupep spune:

Clau uite cum pui tu omul la treaba si ...face descoperiri. Pt ca m-ai pus sa fac poze am fost nevoita sa-l desfac si asta chiar e masura 42, pt ca l-am probat.Cel pe care l-am primit data trecuta cred ca era 48, cu toate ca eticheta era de 42.
Revin cu poze, ca am pus soata, mare fotograf, la treaba.

Mergi la inceput

Acum am vazut ca e pagina 18..daca scrieti asa mult...deschideti una din voi capitol nou si revin eu cu lista si restul dupa aceea

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

geanta mare e pe dimensiunile: 55 baza, 33 inaltime si fundul e lat de 27 cm; e o geanta de voiaj in toata regula; un buzunar exterior fara fermoar, manerele dintr-o imitatie de piele foarte buna,pe maro inchis; geanta e dintr-un fis tare, pe fundul gentii sunt 4 bumbi de protectie.

geanta de mana este :25 baza, cu 22 inaltime si latimea fundului 12 cm.; manerele la fel cu cea mare, adica materialul.

si mai e un portfard 19 X 11 cm.

culoare e un verde praz decent, nici turbat , nici intens, ma declar mai mult decat multumita dar probabil ca apreciez si raportat la pret

Toate 3 sunt ok, adica fac mai mult de 6 euro , cat as fi putut scuti daca puneam cod de transport free;

Dar atentie: cam put gentile astea , a material sintetic, tre sa la tineti la vant :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Claudia,multumesc!

EDWARD 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Wow, ce descriere amanuntita!!! Multumim!
Ma duc si eu pana jos sa-mi iau Cola si tigari si sa vad daca e ceva in cutia postala.

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilupep spune:

Acum....va rog frumos..........sa-mi explice cineva
cum atasez pozele....

Mergi la inceput