***LA REDOUTE(8)***

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

l-am trimis pe sot la posta ca e chiar langa biroul lui, sa intrebe de avizul pentru comanda din 3; ca sa nu mai zic ca in coletu' asta trebuia sa fie camasa cea vestita pe care ati comandat-o si voi...

Da' trag nadejde (cum ar spune Iliescu), ca vin macar restul comenzilor, de pe 8 si 12 martie.

aseara chiar studiam suivi...si am vazut ca de cand am intrat in hora, am totalizat comenzi de 500 euro, si nimic de facut cadou, toate pentru mine si o mica parte pentru sot; SA MA OPREASCA CINEVA!!!!
acuma daca incep si eu sa iau teapa , poate ma potolesc; pacat, ca eram tare multumita, doar 10% as aprecia rateuri, dar nu de marime ci de material.

ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by lilupep

Acum....va rog frumos..........sa-mi explice cineva
cum atasez pozele....

Fa-ti un cont pe webshots sau yahoo si acolo incarci pozele, noua ne dai linkul si gata...hai ca nu e greu

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

ella, mie mi-a frica sa fac adunarea, mai bine ma fac ca nu vad...

Mai, fetelor, pun si eu o intrebare taaare indiscreta? De unde aveti ataia bani?????
Eu una in mod normal, daca nu ar fi existat Redoute asta imi luam haine doar cand aveam nevoie. Acum am luat-o razna rau de tot...

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Eu una in mod normal, daca nu ar fi existat Redoute asta imi luam haine doar cand aveam nevoie. Acum am luat-o razna rau de tot...

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

[/quote]
Cred ca si eu fac parte din aceeiasi categorie,cat am cheltuit acum pe haine cred ca nu cheltuiam nici intr-un an.Si unde mai pui,ca unele nici nu-mi plac,dar vad ca tot nu-mi trece!Oare de ce?

Mergi la inceput

Si stiti care e baiul al mare?! Ca mereu vor aparea coduri tentante, promotii, reduceri, produse noi... e clar, nu mai avem cum sa scapam!

O sa incep mesajele cand vin dimineata pe forum cu "Salut, sunt Claudia si sunt redutoholica!"

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilupep spune:

Claudia.........mult adevar in spusele tale....nu stiu ai vostri soti cum sunt, dar al meu zice ca l-am disperat.. Ideea e ca mai arunca si el un ochi, ca de.....
Hai ca incerc sa pun pozele.

Mergi la inceput

clau,

in mod normal ieseam la cumparaturi dar acuma fiindca tre sa stau in pat cat mai mult pana nasc, ma indeletnicesc cu laredoute care imi alina suferinta de a nu iesi din casa.

nu stiu daca chetuiam chiar 500 euro pe luna pe haine impreuna cu sotul si inainte, dar oricum cheltuiam ...; nu pot sa-mi iau haine doar cand am nevoie fiindca sincer nu am;le cumpar de placere fiindca sunt tanara, am 1.71 si 53 kg (inainte de sarcina) si e pacat sa treaca tineretea pe langa tine si sa nu simti ca traiesti si prin asta; shoppingu' nu e o pasiune pentru mine, dar si cand imi doresc sa ma imbrac intr-un fel si constat ca nu am in dulap asa ceva, ma ia o frustrare sora cu furia.

la voi cum e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilupep spune:

Mai..........deci imi prind urechile. Nu stiu unde sa descarc pozele.......Clau mai da-mi detalii , te rog!!!!!!!

Mergi la inceput

Eu ma gandisem sa blochez site-ul cu o parola pe care sa nu o stiu si sa am acces doar o data la 3 luni... Se mai baga cineva?

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

da clau, io ma bag, ca vad ca nu am masura ; poate dupa ce nasc nu mai am timp si ma potolesc...

Mergi la inceput