***LA REDOUTE(8)***
Raspunsuri - Pagina 28
ella_74 spune:
l-am trimis pe sot la posta ca e chiar langa biroul lui, sa intrebe de avizul pentru comanda din 3; ca sa nu mai zic ca in coletu' asta trebuia sa fie camasa cea vestita pe care ati comandat-o si voi...
Da' trag nadejde (cum ar spune Iliescu), ca vin macar restul comenzilor, de pe 8 si 12 martie.
aseara chiar studiam suivi...si am vazut ca de cand am intrat in hora, am totalizat comenzi de 500 euro, si nimic de facut cadou, toate pentru mine si o mica parte pentru sot; SA MA OPREASCA CINEVA!!!!
acuma daca incep si eu sa iau teapa , poate ma potolesc; pacat, ca eram tare multumita, doar 10% as aprecia rateuri, dar nu de marime ci de material.
ella
claujro spune:
quote:
Originally posted by lilupep
Acum....va rog frumos..........sa-mi explice cinevacum atasez pozele....
Fa-ti un cont pe webshots sau yahoo si acolo incarci pozele, noua ne dai linkul si gata...hai ca nu e greu

Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
claujro spune:
ella, mie mi-a frica sa fac adunarea, mai bine ma fac ca nu vad... 
Mai, fetelor, pun si eu o intrebare taaare indiscreta? De unde aveti ataia bani?????
Eu una in mod normal, daca nu ar fi existat Redoute asta imi luam haine doar cand aveam nevoie. Acum am luat-o razna rau de tot...
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
Lorenza spune:
Eu una in mod normal, daca nu ar fi existat Redoute asta imi luam haine doar cand aveam nevoie. Acum am luat-o razna rau de tot...
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
[/quote]
Cred ca si eu fac parte din aceeiasi categorie,cat am cheltuit acum pe haine cred ca nu cheltuiam nici intr-un an.Si unde mai pui,ca unele nici nu-mi plac,dar vad ca tot nu-mi trece!Oare de ce?
claujro spune:
Si stiti care e baiul al mare?! Ca mereu vor aparea coduri tentante, promotii, reduceri, produse noi... e clar, nu mai avem cum sa scapam!
O sa incep mesajele cand vin dimineata pe forum cu "Salut, sunt Claudia si sunt redutoholica!"
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
lilupep spune:
Claudia.........mult adevar in spusele tale....nu stiu ai vostri soti cum sunt, dar al meu
zice ca l-am disperat.. Ideea e ca mai arunca si el un ochi, ca de.....
Hai ca incerc sa pun pozele.
ella_74 spune:
clau,
in mod normal ieseam la cumparaturi dar acuma fiindca tre sa stau in pat cat mai mult pana nasc, ma indeletnicesc cu laredoute care imi alina suferinta de a nu iesi din casa.
nu stiu daca chetuiam chiar 500 euro pe luna pe haine impreuna cu sotul si inainte, dar oricum cheltuiam ...; nu pot sa-mi iau haine doar cand am nevoie fiindca sincer nu am;le cumpar de placere fiindca sunt tanara, am 1.71 si 53 kg (inainte de sarcina
) si e pacat sa treaca tineretea pe langa tine si sa nu simti ca traiesti si prin asta; shoppingu' nu e o pasiune pentru mine, dar si cand imi doresc sa ma imbrac intr-un fel si constat ca nu am in dulap asa ceva, ma ia o frustrare sora cu furia.
la voi cum e?
lilupep spune:
Mai..........deci imi prind urechile. Nu stiu unde sa descarc pozele.......Clau mai da-mi detalii , te rog!!!!!!!
claujro spune:
Eu ma gandisem sa blochez site-ul cu o parola pe care sa nu o stiu si sa am acces doar o data la 3 luni...
Se mai baga cineva?
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
ella_74 spune:
da clau, io ma bag, ca vad ca nu am masura ; poate dupa ce nasc nu mai am timp si ma potolesc...