***LA REDOUTE(8)***

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilupep spune:

Am luat colet si in sfarsit m-am lamurit cu masurile.
Am luat asa
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324094088&documentid=321407&categoryid=23109846&single=&hasNext=1&hasPrev=1
imi place mult, am luat pe beige
Celebra camasa
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324086806&documentid=359606&categoryid=23606089&single=&hasNext=1&hasPrev=1
am luat pe verde si portocaliu, imi place mult verdele
si chestiutele pt fiert ouale la microunde, nu sunt multumita (adica soata)

Aaaa, am uitat, in loc de cadou nuisette am primit din nou setul acela maro, plasticos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Suuuper lucrusoare! sa le purtati sanatosi!

Ce e "set plasticos"? Si inca o intrebare, te rog, camasa cu cate numare ai luat-o mai mica, fata de ce porti aici?

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Clau, hai ca am folosit o exprimare.Setul plasticos l-am mai primit si e format dintr-un maieut si un pulover gen jacheta, pe maro, dar e acryl si chiar daca e 42-44 e f. mare. Am retinut ca l-au mai primit si alte fete si nu erau multumite. Cred ca-l vei primi si tu ca ai folosit codul respectiv (daca imi amintesc bine, cel cu nuisette si fara taxe).
Iar camasa am luat-o 40, chiar daca in talie, la ei figurez la mas. 42, si e ok. Cele 2 camasi le-am luat 42 si le-as fi vrut mai cambrate, e mult mai bine cu 40. Imi place mai mult cum imi vine cea imprimata, masura 40. Cu toate ca le-am comparat si mare diferenta nu este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by claujro

iote ce-mi zice mie: Vous avez saisi l'offre :52965
Cette offre ne peut plus vous être attribuée car vous l'avez déjà utilisée.

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Nashpa,eu am simulat o comanda tot cu ceva de la Tallissime si a mers.

Te pomenesti ca ma trezesc si eu cu setul maro plasticos in loc de nuisette.Din cate am inteles e un fel de pulover maro,labartat si sintetic.

Mergi la inceput

Io am vreo 2 nuisette...asta inseaman 2 seturi plasticoase...

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

fetelor , sunt trista, primiti-ma si pe mine in clubul tepuitelor ;

am fost la posta dar in punga erau produsele din comanda de pe 5 martie, asa ca trag concluzia ca am pierdut comanda din 3 martie, si era cu vreo 6 produse si ca valoare mult de 50 eur...

M-am si enervat la posta ca dupa ce am stat la rand sa-mi zica vitzica aia ca am scrisoare si ca nu m-am asezat la coada care trebuie si sa stau din nou; iar eu sunt in 8 luni si i-am zis sa caute ca nu e nici o scrisoare; si am avut dreptate , ca era o pungoaie in care evident era si setul de genti verzi , cine le-a primit stie ca nu incap intr-o scrisoare :)

si acuma cum sa ma mai duc la posta si sa intreb de aviz pentru comanda din 3?

in asta din 5 martie nu era decat un set de pijamale, care sunt superbe:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324113734&documentid=207607&categoryid=22939194&single=&hasNext=1&hasPrev=1 - material foarte fin, cusute bine, erau nereduse si sunt si acum la fel dar isi fac banii comparativ cu ce-as fi luat de aici la aceeasi bani; in poza e doar cea in dungi, cea uni e alba cu bordura rosie, cu o aplicatie bleu pe buzunarul de la piept iar panatalonii sunt bleu.

ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Bai..eu am comandat camasa aia vestita masura 40..sper sa nu fie mare, ca vad ca voi toate ati luat o masura mai mica decat va incadrati la ei

Revin cu stresul...stie cineva ceva cod de reducere care sa mearga la jucarii????????

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Tot eu.Si tot cu camasile. Claudia, dupa ultimele probe, la camasile cu maneca lunga m-as risca si cu nr. 38 fara probleme.
Jasmine eu am avut 2 comenzi cu nuisette si la ambele am primit =setul plasticos= cu scuzele de rigoare din partea lor ca au inlocuit cadoul. Da e un maieut in bretele cu o jacheta. Vreti poze???????

Madau, acum am vazut. Daca tu ti-ai luat pana acum 38-40, nu vreau sa te descurajez, dar, cum ai zis ca ai vrea sa fie camasa, adik mai pe talie, ti-ar trebui un 36. Si mie astea nr. 42 mi se par cam largute.

Mergi la inceput

ella, imi pare rau...!!!! Poate l-au trimis cu intarziere si vine mai tarziu...of...

Poti sa detaliezi un pic cum e cu gentiele alea verzi? Te rog... Le-am luat si eu cu un cod si vreau sa stiu daca sunt ok.

madau, eu cod de jucarii nu stiu...

lilupep, da, vrem Sunt atat de uarate incat nici cadou nu pot fi facute???

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Lipseste omul 3 ore si voi scrieti 3 pagini!

Inca o intrebare,ca eu sunt cam batuta in cap,unde gasesc mareduc????

EDWARD 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput