***LA REDOUTE(8)***
Raspunsuri - Pagina 25
ella_74 spune:
am primit aviz pentru coletul din 3 martie; sper sa ajung sa-l ridic azi.
niste coduri primite aici pe forum dar testate de mine rezulta altceva, ce e bolduit; probabil cine le-a dat de pe mareduc nu ne-a zis si conditiile in care poti folosi codul:
47759- scade taxa transport + 2 cadouri : geanta si portmoneu + set prosoape; NU SCADE TAXA DE transport dar reduce colectia 2007 prix vert
65005 - scade taxa transport + 2 genti si portmoneu, ok, scade taxa si lot de bagages pe colectia 2007
72370 - scade taxele plus cadou patura; nu scade taxele, ci reduce cu 20% PE 2007 plus cadou
47732 - geanta si portmoneu + set genti ; reduce cu 20% colectia PE 2007 si acorda lot de sacs si sac choco
Nota: este vorba de colectia PE 2007 cu produse nediscountate si alea tre sa nu fie pret rosu, mini, ci doar verde.
Sunt curioasa daca la voi merg codurile astea la fel.
ella
ella_74 spune:
si mai e si codul asta despre care am mai scris si care mi se pare bun:
11584 – 30% eur red la art pref+25% red restul comenzii + couette reversibila ; pt colectia 2007 si 2006 nereduse/pret verde
felicia74 spune:
Gabitaco gecuta aceea (la care nu ai comandat palaria) din ce material e?
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324117145&documentid=207607&categoryid=22916924&single=&hasNext=1&hasPrev=1,
Edit: scuze, vad ca e poliamida. Tu ce culoare ai luat?
cin spune:
Aissa, ma uitam dupa traducerea lui dispatched aici http://encarta.msn.com/dictionary_/dispatched.html , referitor la mailul tau...si ma amuzam teribil de punctul 4
parca o si vedeam pe sabine disperata de atatea mailuri de la noi
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne
croco21 spune:
TRaducerea este: Nu a fost inca trimis. Va multumesc pentru rabdare.
quote:
Originally posted by aissa
Fetelor i-am scris Sabinei ca i-am dat faxul si asta e raspunsul ei. Ce intelegeti l-a primit sau nu????
It has not been dispatched yet. Thank you for waiting.
Croco
Jasmine spune:
Eu inteleg ca ei primesc tone de astfel de mail-uri si fax-uri iar fax-ul Aissei n-a fost inca "asignat" Sabinei,n-a ajuns la ea,nu e inca in lucru,ceva de genul asta.
Mai e ceva in legatura cu codul 52965 : se poate refolosi!!!
claujro spune:
iote ce-mi zice mie: Vous avez saisi l'offre :52965
Cette offre ne peut plus vous être attribuée car vous l'avez déjà utilisée.
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
aissa spune:
Da...traducerea o gasisem si eu dar interpretez ca Jasmine...sper sa fie asa. Maine oricum Sabine nu lucreaza, stiu io sigur.
I-am scris deja un alt mail in care o intreb clar daca a ajuns faxul sau nu ca sa stiu daca mai il dau maine odata. Dar nu mi-a raspuns.
madau spune:
Mama pleaca omul afara si voi ati scris 4 pagini

, abia am ajuns la final, dar n-am prea retinut ce e cu codurile..tre sa reiau
.
Am primit avizul ptr coletul de pe 3 martie...de fapt erau in el doar o pereche de adidasi ptr sot..
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324116060&documentid=207607&categoryid=22911905&single=&hasNext=1&hasPrev=1 - sunt absolut superbi, i-am luat pe bej si-s exact ca in poza, un pic sidefati, foarte frumosi
Acum astept cele de pe 6 si 7 martie..alea-s ale mele exclusiv
Gagici ia spuneti-mi aveti vreun cod de reduceri care sa mearga si la jucarii? Io vreau o tricicleta ptr Miruna si mi-ar fi bun![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2