***LA REDOUTE(8)***
Raspunsuri - Pagina 24
claujro spune:
quote:
Originally posted by vlada
Am gasit de 30 niste papucei de vara...dar pana la 55 zau daca mai vad ceva care sa-mi si placa....
Andreea si Vlad
Iubirea mea
Parerea mea e sa nu te sfortzezi sa comanzi ceva ce nu-ti place si nu ai nevoie doar de dragul codului. pana la urma tot ei ies in castig...
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
vlada spune:
Pai codul e ala de la tine si merge...iar papuceii chiar ii vroiam....
Andreea si Vlad
Iubirea mea
tania-z spune:
Fetelor, poate cineva sa-mi zica si mie codul ala cu care primeai doua genti maro de piele intoarsa si un ceas? Ca nu l-am gasit la lista de coduri.
Tania
10+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
claujro spune:
Andreea, sunt f frumoase si la 15 euro nici nu e mult! 
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
tania-z spune:
Vlada multumesc! 
Tania
10+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
vlada spune:
Vorbesti serios ? ca sunt cam indoita....desi demult pusesem ochii pe ele
Andreea si Vlad
Iubirea mea
claujro spune:
Mie mi-a disparut rochitza, aia lila, de seara, frumoasa....

Era 68 de euro, am vrut sa vad daca au redus-o si nu mai e...
Edit: Am gasit-oooooooooooooooooooooo! Au redus-o!!!!!!!!!!!!!! Si acum nu mai am bani

!
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
aissa spune:
Fetelor i-am scris Sabinei ca i-am dat faxul si asta e raspunsul ei. Ce intelegeti l-a primit sau nu????
It has not been dispatched yet. Thank you for waiting.