***LA REDOUTE(8)***
Raspunsuri - Pagina 12
claujro spune:
aissa, faxul il trimiti in atentia ei, ca ea te-a ajutat pana acum si o sa o faca si in continuare. Eu zic ca poti sa bagi cu tupeu si un cod de reducere/cadou...
monica, ti-au anulat comanada si ti-au luat banii sau sunt doar blocati ca la mine????
Trimite-i mail, o copie dupa extrasul de cont, ceva...nu lasa lucrurile asa!!!
Eu nu am mai facut nici un demers, prietena mea cu franceza nu a mai aparut nici pe mess nici pe mail... Cred ca a plecat la Bordeaux si lipseste cateva zile (o rugasem sa-mi aduca catalog la Redoute
dar pe bune ca nu-l mai vreau- poate nu gaseste...ce bine ar fi!). La banca nu am verificat azi ce e cu banii. Pana la urma ei sunt la mana mea, cica sa le platesc cu cec bancar. M-am gandit ca pana la urma nu au ce sa-mi faca decat sa ma puna pe lista neagra si sa nu mai pot comanda. dar nu le platesc nimic pana nu vad toti banii deblocati si comenzile sosite. 
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
madau spune:
Claudia pe mine tocmai m-a sunat tanti de la banca, si mi-a zis ca lucrurile stau asa cu blocatul asta al banilor. In mod normal s-a produs o greseala, dar banii nu au cum sa-i mai ia odata, ptr ca trebuie sa prezinte un document la banca ca sa faca asta..de ex pe baza comenzii tale ei ii scot de la banca lor de unde au cont, sau ma rog, le intra de la banca direct pe un card, daca au. Odata trasi banii, nu au cum sa-i mai ia inca odata..fara sa ceara permisiunea banii noastre. Care nu i-o va da bineinteles, avand in vedere ca apar clar sumele platite. Cica dupa o perioada se deblocheaza automat, dar poti vorbi la banca sa faca si ei asta...interbancar..sa discute ei ca banca cu ceilalti..isi schimba extrase, treburile lor
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Viairo spune:
MADAU ai card la raiff?
Cu sumele blocate am fost dupa fiecare comanda, aceeasi suma apare si retrasa si blocata. Din cate am inteles, suma este blocata, si dupa ce LR verifica stocurile, isi trag suma din cont. In cazul raiff exista o eroare, dupa ce suma este retrasa de catre LR, holdul ramine. Daca ai card la raiffeisen si ai serviciul raiffeisen direct activ, suni si ceri sa-ti fie deblocat holdul.
Sper ca te-am lamurit.
claujro spune:
quote:
Originally posted by aissa
Cum suna?
Hi!
I am your client number 528296750, Cristina.....
I fax to you this order after talking with Ms Sabine GHYSELS.
I want you to deduct the value of this order from the refund ceque in amount of 34,31 EUR, refund that I am entitled for because I didn’t receive my order 0381315444 from 07/02/2007.
Thank you very much!
Mi-e imi suna f bine ca si continut. Dar eu am facut fr si germana la scoala..asa ca nu ma pricep.
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
madau spune:
Nu am card la Raiff, e la BRD. Dar daca aia de la banca mi-a zis ca se rezolva m-am mai linistit. Sotul insa tot nu-mi da cardul

Madau si
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
claujro spune:
Va spun eu ce ne trebuie noua: internet banking Si in felul asta putem verifica oricand ce sume ne-au fost retrase, blocate...
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
ancatrana spune:
buna seara, fetele
eu sunt tare suparata pt ca in afara de anularea comenzii am constatat adineaori ca din colet lipseste un articol sau mai bine zis un set de 2 body pt carla. de data asta am primit cutia desfacuta si bagata intr-un sac sigilat la noi, iar in cutie nu era factura detaliata ca si in primul colet, ci numai o fact totala. mi s-a pus pata raaaauuuu! maine merg la posta sa vad pe ce am semnat pt primire ca am semnat pe verso si nush dc era fact totala sau detaliata. sc e detaliata, asta e tzeapa cred ca de la ai nostrii. dc nu e detaliata ci totala, o sa incerc sa vad ce as putea face, sa-i scriu sabinei aleia ca nu am primit toate produsele platite sa vaz ce zice. valoarea e de aproape 6e, nu e mult da dc era ceva mai scump?
cred ca ma las de rerdoutit
voi ce ziceti? a mai patit cineva asa?
acu o sa caut link-urile pt celelalte produse
poop u all
madau spune:
Anca indiferent cum primesti coletul trebuie sa fie nedesfacut..daca-l desfac trebuie s-o faca de fatza cu tine...io am mai strigat pe aici sa nu mai semnati de primire daca coletul e desfacut
. Chiar si in sac, eu il iau si il pipai pe toate laturile sa ma asigur ca-i lipit.
Plus ca musai trebuie sa-ti dea "declaratia vamala -declaration en douane", si factura detaliata, cu lucrurile bifate pe ea..e una cu verde pe ea. Daca nu le-ai primit atunci e clar vina postei, nu da vina pe Redoute ca aici chiar n-au ei a face
.
Imi pare rau ca ai patit asa
Madau si