***LA REDOUTE(8)***
Raspunsuri - Pagina 11
madau spune:
Iaca am primit si eu raspuns de la Sabine:
"Bonjour,
Les colis ont été expédiés le 6 Mars sous colis n° 064 6750555 et le 8 mars sous colis n° 066 6106148. Il n'y a pas d'autres commandes en cours de ce montant.
Cordialement.
Sabine Ghysels.
Service Relation Clients. La Redoute."
Io ii spuneam ca am 2 comenzi platite deja si de suma care e blocata...ea imi raspunde ca au fost livrate si ca nu mai e alta comanda in curs cu suma aceasta...dar de deblocare nu zice nimic..sa inteleg ca nu au cum sa-i mai traga in cazul asta...dar cine trebuie sa-i deblocheze???
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
aissa spune:
Madau nu stiu ce sa zic decat sa insisti cu mailul. Imi dau seama numai din mesajele de la noi ca gagica e bombardata de mesaje si cred ca nu mereu citeste cu atentie, sau nu pricepe din prima ce vrem sa zicem.
Eu am prins incredere in ea si o sa stau pe capul ei pana rezolv, asa ca te sfatuiesc sa faci la fel. Nu e de ici de colo faptul ca au blocat suma de 2 ori...mai explica-i o data situatia.
Eu sper maine sa rezolv ceva, voi trimite la prima ora faxul cu cosul printat (hihihi, daca ati stii ca ma batea gandul sa pun un cod de cadou si sa printez cosul asa, cu cadoul aferent sa fi vazut ce fac
) si o alta hartie in care le spun ca le comand adidasii astia in schimbul produselor nelivrate din comanda nesosita si sa foloseasca pentur achitarea lor cecul meu de "refund". Ce nu stiu inca cum sa fac...e daca sa le dau datele de pe card sau nu. Nu am bani pe el, nu-i vorba si m-as risca sa le dau datele astea (ei au oricum datele alea deja, nu?) dar m-as face ca am uitat. Ma tem insa ca asta sa nu insemne ca nu rezolv...
Voi ce ziceti sa fac?
claujro spune:
madau, eu zic sa mai verifici maine la banca inca o data si apoi sa=i trimiti mail in care sa-i spui ca ai suma x blocata de ei si nici o comanda.
aissa, parerea mea e sa te faci ca ai uitat. Si mie mi-a cerut datele cardului in primul mail, nu i le-am dat si apoi, in celelate mailuri nu a mai pomenit nimic de asta. Iaca ca se rezolva si fara.
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
madau spune:
I-am mai scris inca o data, i-am multumit ca a trimis coletele dar i-am spus ca problema ramane...deblocatul banilor..acu' sa vedem ce zice, sper ca am fost destul de clara![]()
Madau si
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
madau spune:
Io-s aici soro'..acu ma apuc de shoppinguit
, nasol e ca nu mai am bani, ca barbata-miu mi-a "arestat" cardul..cica sa platesc de pe ala gol..asa ca acum umplu cosul si maine dimineata sunt la banca
Madau si
claujro spune:
madau,
, shopinguiala placuta! Maine aflu si eu ce e cu banii mei. Dar nu mai fac prostia de a pune o suma mai mare decat comanda ca sa nu mai aiba ce sa-mi blocheze aiurea.
In schimb stau si salivez de cateva zile pe siteul victoria secret's...sa astept reducerie, sa nu le astept...dar incaltarile si gentile m-au dat pe spate.... ![]()
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
aissa spune:
Ma gandeam sa ma apuc acum sa imi concep si mesajul de pus langa cos ca maine la serviciu parca vad ca nu apuc.
Cum sa incep frate? Ca trebuie sa imi spun numele, numarul de client si faptul ca vreau sa regleze aceasta comanda folosind cecul ramburs de care mi-a pomenit Gisele. Sa trimit faxul in atentia ei oare?
Bratu Monica spune:
salutare gagici!
nu stiu cum va mai arde de shoppingat ca astia chiar sunt neamuri de scartari!
Unde scria ca trebuie sa fie comanda mai mare de 10 euro?
Chestia e ca banii i-au luat si vad ca nu mi mai baga nimeni innapoi ,adica nu-i deblocheaza?
Ca naiba sa fac sa-i primesc inapoi?
La banca n-am fost dar pe card numai sunt.
Eu cred ca mai bine o las balta decat sa ma tot maluies cu Sabinbe.
Hai va pup!
Monikka
aissa spune:
Cum suna?
Hi!
I am your client number 528296750, Cristina.....
I fax to you this order after talking with Ms Sabine GHYSELS.
I want you to deduct the value of this order from the refund ceque in amount of 34,31 EUR, refund that I am entitled for because I didn’t receive my order 0381315444 from 07/02/2007.
Thank you very much!