***LA REDOUTE(8)***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Ce fac fetele? shopping?
eu diseara am sa le scriu un mail, ca deja s-au facut 4 saptamani de cand am facut a doua comanda...desi initial ma gandeam sa-mi dea banii inapoi, cred ca-i voi pastra pt o alta comanda. m-as risca la incaltaminte pt Vlad, de exemplu astea pe albastru http://www.laredoute.fr/product.aspx?PresCode=4462831&SizeCode=00024&Quantity=1&PersText=&ItemId=40&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
dar pe de alta parte, se apropie baby expo...

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Vlada, si eu comandasem basketii aia pt vlad...si pe albastru si pe alb...si pot sa-ti spun ca sunt culori atat de deschise incat ... nu se vad deloc.. sunt invizibili (si-asa tare mi-i doream, ca practic pt ei am facut comanda)
dar tu la ce culoare te refereai? ca link-ul face trimitere automat la cei roz...

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Vlada si eu ii am si e fff frumoasa culoarea. Cred ca sunt pusi in poza si pe altfel (nu te confund, esti aceeasi si acolo nu?) la shopping.
LAvi habar n-am de preturi nimic, cred ca da, la pretul de atunci.
Am gasit un mail de la Sabine (trebuie sa multumim incurcaturii li Claujro ca astfel am aflat adresa ei) in care m-a lamurit. Pun in cos ce vreau, printez pagina si o dau pe fax. Pe ea voi face mentiunea sa utilizeze cecul de refund si cam asta inteleg.
Sper sa se lamureasca treburile, imi pare rau ca nu mi-a scris mai devreme ca ii trimiteam de azi faxul.
Asta mi-a scris, produsele de care zice ea in comanda nevalidata erau alea de le dadusem sa iau nu stiu ce cadou dar nu aveam la momentul ala bani pe card si i-am zis acum sa mi-o anuleze. Sper sa nu se incurce si mai rau itele.

Hi,

For not validing your basket, you print it before clicking in "Je vide mon panier" just under your basket, your basket will be cancelled. I saw you entered an order which has not been valided yet of 2 tee shirts white and pink and a boléro. The 2 tee shirts are out of stock, do you wish the white/ aniseed green or a clover/green instead of ? is it your new order for which I have to take the refund cheque for the items which are sold out of parcel n° 038 6191888 you have not received and that you want I resend ? Items which are sold out could not been sent next because we will not receive a new stock.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

taxa aia de 5Euro e pe fiecare colet, nu pe produs, asa e?

Hopes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

A...si inca ceva, coletul vine la posta si trb sa mergem sa-l ridicam noi? se mai plateste ceva acolo?
Eu sunt din Iasi si e prima comanda, am ceva emotii .
Ieri am lansat comanda, aveti idee cam cand ar trebui sa ajunga?ptr. raspunsuri

Hopes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

da, 5-6 euro este suma minima pt.transport
nu mai platesti nimic la posta pt.ca le dai lor si ei isi platesc
mai departe taxele

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Buna!

Baschetii i-am luat si eu pe roz si pe bej sau culori f sterse, aia bej ca aia bej...dar aia roz sunt un roz f pal. Chiar am scris atunci cand i-am primit ca dupa prima purtare tb sa-i spal...dar asta e!

Am cotrobait prin Naf-Naf, mi-am luat o pereche de pantaloni de stofa (pt iarna viitoare) redusi de la 500 de mii la 190. Trebuie sa-i scurtez dar sunt ff frumosi. Primisera marfa noua, am probat niste costumede raiat superbe, sacou scurt si panataloni 3/4 cu nasturel jos pe gamba, daca mie imi veneau bine ...pe una slaba ar fi aratat super. Aveau maro inchis si bej/crem...Nu mi-am luat pt ca mi s-au parut scumpe: 1 mil sacoul si 450 pantalonii. Bagasera camasi noi la 390 de mii (am zis si cu astea ca mai astept).

Edit: Bine ca a fost si incurcatura mea buna la ceva !

La voi ce mai e?

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Hopes,taxa aia o platesti pe colet.Da' nu trebuie sa o platesti,cauta pe prima pagina a subiectului si vei gasi o lista cu coduri de reducere.Foloseste unul care reduce taxa asta,adica o elimina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Am luat pt cel mic albastri si sunt f misto, nu deschisi , dar pt cel mare nu au decat verzi si ma gandeam ca daca e un verde ff sters, sa stau numai cu ei la spalat...d-aia intrebam daca are cineva verzi
Merci mult

Nu Aissa, ei, cum sa ma confunzi ?

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput