***LA REDOUTE(8)***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Daca nu vrea nimeni la Naf-Naf, ma duc singura!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Fetele, o intrebare am la voi, de fapt 2
ieri mi-am comandat si eu niste margele, a mers ok, mi-au trimis mail cu confirmarea. Intrebare acum, n-ar trebui sa sune banca atunci cand se fac astfel de plati? Eu am mai facut o data o plata in australia si banca transilvania a sunat. Acum am card la Reiff, dar pana acum nu au sunat.
Si intreabarea 2 este daca a comandat cineva lenjerii. Din pacate nu dau dau detalii din ce sunt: bumbac, satin, etc..si nu cred ca as risca

Hopes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Hopes banca la care am eu contul nu m-a sunat. (ING)

aissa tie produsele pe care ti le-a mentinut in comanda , le-a pastrat la pretul de atunci (era in perioada reducerilor) sau la cel de acum?

Am primit un mail de la Sabine in care imi zice ca 5 din item-urile mele sunt sold out, dar eu vad 3 din ele disponibile bine mersi pe site. De fapt si imi da coduri gresite pt ele.

Ma intreb: restul comenzii se pastreaza la pretul de atunci sau la cel de acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

M-am uitat pe dpam (link dat de claujro)- sunt preturi marisoare, nu au reduceri si la conditii dgenerale de vanzare scrie ca daca ti se pierde coletul pe drum primesti inapoi numai taxele de transport.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

incercati si pe asta http://www.daxon.fr/vente-en-ligne/default.aspx

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

miki68,
livreaza si in romania?

Hopes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by miki68

incercati si pe asta http://www.daxon.fr/vente-en-ligne/default.aspx

cristina d.

Les commandes sont livrées par la Poste, en France métropolitaine, en Corse et à Monaco

Gata, plec!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kali spune:

quote:
Originally posted by lavi02

M-am uitat pe dpam (link dat de claujro)- sunt preturi marisoare, nu au reduceri si la conditii dgenerale de vanzare scrie ca daca ti se pierde coletul pe drum primesti inapoi numai taxele de transport.

...iar taxa de transport este 25 euro, indiferent de valoarea comenzii

Oana, mami de bebish Alexia (25.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Stiu ca au mai fost comandati, dar nu retin daca a luat cineva culoare asta de bascheti...o fi prea deschisa ?

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324067825&documentid=321407&categoryid=22172939&single=&hasNext=1&hasPrev=1

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Hopes ,eu am platit cu un card BancPost si nu m-au sunat niciodata sa ma intrebe de platile astea.

Lenjerii n-am comandat pt ca mi se pare ca dimensiunile lor sunt cam aiurea fata de ale noastre.Asta daca te referi la lenjerii de pat.

Si eu m-am uitat pe DPAM si mi se pare ca preturile sunt simtitor mai mari ca la Redoute.Raman clienta fidela la Redoute,chiar daca in momentul asta n-am nimic de comandat,sunt sigura ca o sa mai am ocazia sa sparg niste bani la ei.Categoric o sa comand lucruri pt copil si haine masuri mari pt mine.Nu cred ca o sa rezist pana la reduceri.Daca mai studiez un pic codurile alea de reducere sigur mai lansez ceva comenzi.Da’ acum astept ca am pe drum 3 comenzi (destul de mici).

Vlada,baschetii aia roz stiu ca i-a comandat Claudia pt fetita.

Mergi la inceput