***LA REDOUTE(8)***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Claudia pai si cu internet banking ce rezolvi? Ca uite la mine de ex am sunat imediat sa aflu soldul si era ok, ca dupa 2 zile sa vad ca blocasera banii, daca aveam internet banking cu ce ma ajuta? Intreb si io, ca-s cam pe dinafara, poate imi scapa ceva

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

TOATE coletele mele au fost desfacute si bagate in saci de plastic! Dar nu am verificat niciodata cat de desfacute, cert e ca era cutia rupta in laterale. Si nici nu am observat sa lipseasca ceva. Si daca aia de la posta imi dau ambalajul original rupt si bagat intr-un sac, eu ce sa fac? Sa-l refuz??? Sa-l verific in fazta lor acolo, pe masa? Iote ca la asta nu m-am gandit pana acum...

Pai in loc sa dau 20 de telefoane la banca ma uit frumos, de acasa, la orice ora, pe situatia contului meu. Nu rezolv nimic dar macar stiu cand am eu chef ce bani sunt blocati sau luati. Acum de ex, tb sa astept pana maine dupa praz sa vb la banca (cu fina care lucreaza la BRD) si sa-mi spuna ce e acolo...luati, disponibili, blocati..etc. Nu ar fi fost mai bine sa vad ACUM si sa nu fac scenarii pana maine? Eu la asta ma refeream...nu am zis ca ar rezolva ceva...am zis ca astefel putem verifica... Si sper ca nu te-ai strambat la mine....

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Aoleu..cum sa ma stramb la tine???? . M-am strambat de situatie..ca am ajuns sa avem asemnea probleme, si ca nu stiam ce e cu internet bankingul. Am crezut ca oi putea sa coordonezi cumva platile, sau sa-ti ceara acordul. Cum te poti gandi ca ma stramb la tine?. Aaa, eu la BRD am un nr de tel unde pot suna si bag parola si aflu soldul, sau pot face plati...dar tot degeaba

Io stiu ca chiar daca iti face vama la colet tot trebuie sa-l desfaca de fatza cu tine..in fond e coletul tau, marfa ta. Mi se pare ciudat sa-l gasesti desfacut. In cazul in care ceva nu e pe cine dai vina? Pe redoute sau pe posta? Ca o sa-si paseze matza de la unul la altul, sunt sigura...

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by madau

Io stiu ca chiar daca iti vaia o pauzaste coletul

Stii de ce ti-a aparut asa, nu?!

Am glumit, stiu ca nu te-ai strambat la mine...

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Na ca modificai...scuze de inteles...

Fug sa spal fata ca vad ca am luat-o razna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancatrana spune:

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324086806&documentid=321407&categoryid=23109729&single=&hasNext=1&hasPrev=1 super incantata, mi-am luat 36 in cond in care aici am 42 si e f buna, material subtire dar f misto(impr ca in poza)
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324095157&documentid=321407&categoryid=23109729&single=&hasNext=1&hasPrev=1 superb, material super misto, 38-40 si e bun, identic cu poza
stiti ce tocmai am realizat? cautand linkurile nu am gasit o camasa pe care am primit-o dar nu am comandat-o asa mi-am dat seama ca de fapt mi-au inlocuit body-urile cu camasa. dar stiti ce scrie pe punga in cate era camasa?? Les 2 combinaisons COCOON adk in punga nu era ceea ce scria pe ea. oricum a fost premeditata treaba pt ca stupoare camasa e 38 si vine f bine, d'aia am si crezut ca am comandat-o si nu mai tin eu mine da tot nu ma las si ii scriu sabinei. parerea mea e cas au scris pus etichete pe pungi si cand sa bage in punga prob nu mai aveau produsul resp si l-au inlocuit cu tupeu ceea ce mi se pare super nashpa din partea lor.
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324052009&documentid=321407&categoryid=23109729&single=&hasNext=1&hasPrev=1 superba, pe alb marimea 38 ca turnata, manecile sunt lungi
trimi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Bai,ce porci sunt astia!Au vazut ca nu trimitem nimic inapoi,si ce si-au spus,lasa ca merge si asa!Va amintiti faza cu pantofii?Desi am pus,bineinteles,ochii pe muuuuulte produse,chiar mi-e frica sa mai comand!
La inceput au fost seriosi,dar vad ca din ce in ce...
Noua,chiar nu ne apara nimeni drepturile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Claudia,daca iti aduce prietena ta catalogul si chiar nu-l mai vrei ,ti-l iau eu,sa te scap de o grija.

Aissa,baga mama un cod de reducere sau de cadou,de ce nu?Ar fi culmea sa aiba ceva de comentat.

Madau,eu cand am primit coletul bagat in sac de plastic sigilat cutia era desfacuta,adica taiata,se vedea clar ca se umblase in ea.Asta s-a intamplat de 2 ori dar am avut bafta ca nu lipsea nimic.Sacii aveau sigilii si abia acasa i-am desfacut.

Anca,inteleg ca cele 2 body ar fi costat cam tot atat cat camasa pe care ai primit-o?Bine macar ca ti-au trimis ceva care iti place si iti vine bine.

Eu vad ceva ciudat in “suivi de commande”.Am comadat printre altele o salopeta pt copil si apare marimea “0”.Eu comandasem marimea 102,ca si la celelalte articole pt copil.Nu stiu ce sa cred,probabil nu mai e pe stoc.

Mergi la inceput

Lorentza, ai dreptate! Multe produse ar fi meritat trimise inapoi!

Jasmine, vorbim! Din experienta, marimea 0 e cea mai mica masura pe care o au.

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Aissa,baga mama un cod de reducere sau de cadou,de ce nu?Ar fi culmea sa aiba cva de comentat.

[/quote]
Sunt si eu de aceeiasi parere!
Astia chiar ne cred tigani sau lumea a 3-a,cam asa ceva!Ce nervi am,desi pana acum n-am patit-o,dar daca o sa ma mai manance mult palma,e posibil s-o iau si eu

Mergi la inceput