Mamici de martie - aprilie 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 28
roxanici spune:
Sotu lu Lumi, hai da-ne o veste buna ca incep sa imi fac griji.....
Absoluta, detii recordul absolut la greutate de bebelus adus pe lume pana acum. Sa fiti sanatoase amandoua si sa va intoarceti cu bine acasa
Amma, bine ai venit cu Lucas acasa, am vazut si eu toate pozele, chiar ca are fix mutritza ta. Sa te refaci cat mai repede, si zi lu sotzu sa nu te mai bata ca se vad vanataile in poze ![]()
roxana
38+ cu Rares Teodor
arissa spune:
Bine ati revenit acasa amma si andra! Refacere usoara!
Ma uit la pozele de bebelusi si mi se par atat de dragalasi, cu fetisoarele lor mititele, cu falcutele lor si cu o expresie usor incruntata dar care parca spune "Uite, am reusit, am facut-o si pe asta!"
absoluta, felicitari pentru bebe!
Cum am intrat deja in ziua de 17, pot spune ca am ajuns la termen. Cat de curand sper sa fiu si eu cu fetita in brate, desi bebe tot nu da nici un semn. Azi am umblat prin magazine, a fost o vreme super afara, menita sa te binedispuna.
Oare cat mai am de asteptat?
40 fix
Maya
gabdyd spune:
Absoluta FELICITARI !!

, grasunica bebelina. Multa sanatate la amandoua!
Karra supozitoare cu glicerina ai incercat? Ar trebui sa mearga. Si putin regim, fara paine, doar graham, foarte multe lichide, fara banane, orez etc. ... Bafta
Noapte buna fetelor,
Diana
33+, mami de Julie
, 14.11.2003
Lumi_Nag spune:
acum un sfert de ora am venit de la servici ... ce sa va mai spun ...
ia facut nu stiu cate injectii si a zis ca , colul da semne ca se apropie nasterea si azi pe la 8 dimieata ii pune perfuzie ptr a-i provoca nasterea (ptr ca azi e si doctorita de garda). in rest....................................................................
aa... mia zis aseara ca a fost un preot in spital si sa spovedit si azi ar vrea sa se impartaseasca , daca mai apuca ...
sa nu uit iar si sa fiu badaran :
felicitari ptr cele care au nascut , multa sanatate lor is copiilor lor si fericire deplina alaturi de copil(i) si soti va doresc voua tuturor !
P.S. ma chema Adrian sau nickname MaLaKa
It's easy living with eyes closed
kisstherain999 spune:
'Neata 
Adrian se pare ca baietelul vostru va avea o personalitate puternica
vine cand vrea el si nu restul lumii. Cu siguranta azi ne vei da vestile minunate pe care le asteptam.
kiss 
36+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
elpower spune:
Felicitari ABSOLUTA! Sa-ti traiasca bebelina grasunica si sa te bucuri de ea in fiecare zi!
Bine ati venit acasa AMMA si ANDRA!
LUMI iti tinem pumnii! Hai ca azi trebuie sa fie ziua cea mare! 

Adrian, uite niste incurajari si pt tine!

Si pt fetele care urmeaza, mult curaj!

Buna dimineata!
Raportez o noapte dormita, in sfarsit, spre surprinderea mea, chiar daca ieri am dormit cat s-a putut si peste zi! Ce-o fi cu mine?
Azi merg la epilat si ma rog ca bebelina mea sa mai aiba rabdare macar pana luni cand ma duc la control. Ca au inceput si la mine mici dureri difuze ca la menstruatie in spate si ace prin burtica jos, dar astea sunt mai rare. Poate se apropie, nu stiu. Acum si cand stau in fund si cand stau in picioare am intepaturi usturicioase in col. Probabil s-o fi muiat de tot si iubita mea apasa cu toata greutatea pe el.
Dar sa nu le luati ca pe niste plangeri. Doar spun si eu ce senzatii ma incearca si asta ca sa-mi mut gandul de la frica ce ma apasa uneori. Dar cred ca e normal. E ceva cu totul nou si incomparabil cu nimic altceva. Cand mai citesc de ce se lovesc proaspetele mamici ma intreb daca eu oare voi face fata fara sa intru in panica. In fond nu e decat o mana de om, cat de greu poate sa fie? Imi spun apoi, incurajandu-ma...
Hai ca am intrat pe panta autocompatimirii si nu-mi place deloc! Am ramas si singurica azi ca al meu sot a plecat la tara, dar asa sunt in fiecare zi. Si cateodata ma apuca un chef sa chem lume pe la mine si apoi imi dau seama ca n-as putea face fata sa stau pe scaun atata timp. Asa ca intru si va plictisesc pe voi cu indoielile si temerile mele.
Pupici multi si va multumesc ca existati!
Ela
in 38s+6z cu
Thea Ioana
AMR pana la Ziua Cea Mare
paxela spune:
Absoluta
felicitari si refacere rapida
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
lauramar spune:

FELICITARI ABSOLUTA

Iti doresc refacere cat mai rapida si multa sanatate tie si bebelinei
.
laura
36+arianna
cria_bv spune:
Neata,
Felicitari Absoluta da nu te-ai incurcat, sa fie sanatoasa grasunica si sa va bucurati de ea.
Hai Lumi 

Majorete si pentru surprizele de weekend

Roxi m-ai facut sa rad de dimineata asa.
Cria
34+ cu
Vlad
ioanaradu spune:
buna dimineata la mamici si burticile ramase!
ieri am ajuns si noi acasa!! URAAA!!
suntem bine, bb matei este foarte cumintel ... doarme si mananca. momentan papam combinat si laptic de mami si laptic din biberon, dar speram sa papam numai laptic de la mami cat de curand!
va pup si voi reveni sa va citesc din urma si sa pun cateva poze!
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze