Mamici de martie - aprilie 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Bine ai revenit IOANARADU! Sa dea Doamne Doamne sa bea bebe numai laptic de mami sa creasca mare, frumos si destept!

Ela in 38s+6z cu Thea Ioana

AMR pana la Ziua Cea Mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Adrian, multe incurajari ptr tine si ptr Lumi, sper ca azi asteptarea voastra sa fie rasplatita cu o mandrete de baiat.
Tare mi se pare suspect ca abia azi ii pun perfuzie ptr declansarea nasterii...pana acum nu era timpul?
HAI LUUUUMIIIIIIII!!!!!

Acum, am mai tras un ochi la listuta sa vad cine e la due date asa ca mai pun un rand de
si strig in gura mare
HAI Arissa!!!!
HAI Jaana!!!

si inca un rand:
ptr surprizele de azi.

Ioanaradu bine ai revenit cu Matei acasa, sa cresteti mari si frumosi ca toti bebelusii de pana acum.

Io o sa dispar iar azi mai toata ziulica da mai trag cate un ochi, sa vad de Lumi.

roxana 38+ cu Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Roxanici , apropos de due date, cred ca n-ar strica sa creezi un capitol nou ca si la tine se apropie vertiginos .
Pun si eu majorete pentru fetele care urmeaza:

Diana 33+, mami de Julie , 14.11.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns phili spune:

multumesc mult roxanici si raisafudulu,pentru numarul de telefon de la madmat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Dar prelevare de celule stem la nastere chiar n-a facut nimeni de la noi???

Diana 33+, mami de Julie , 14.11.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula75 spune:

Buna fetelor!
N-am mai intrat ca n-am mai avut timp..cele care sunteti deja mamici intelegeti...
Bravo ABSOLUTA ne-ai depasit noi am avaut 4,200 sa fiti sanatoase si sa cresteti mari!
Felicitari proaspetelor mamici sanatate multa, curaj si rabdare!
Karra80 si eu am aceesi problemadar la mine deja s-a facut fisura anala si am si hemoroizi mai nou..naspa
Tot ce pot sa-ti spun e sa iti iei Lactuloza un sirop pe care mie mi l-a dar dr. de fam. si nu afecteaza puiul si te ajuta sa iesi afara ..bea f. multe lichide compot lapte caldutz seara, mananca cereale si paine neagra...la mine em ai grav la tine sper sa se rezolve..
Mamicilor cum stati cu colicii? Ca a mea are program numai de la 5 dimineatza.....asa ca burticle sa bage somn la greu acum ca dupa.....
Pupici Paula mamica fericita de Eliana Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_2007 spune:

iata si capitolul nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

luminita e la a doua perfuzie si cred ca mai prinde una ... am fost acuma seara si am vb cu doctorii ptr cezariana dar au zis sa avem incredere si sa asteptam ... faza e ca , cadem psihic amandoi ... mie mia venit rau acolo ,... de ea ce sa mai zic ...

It's easy living with eyes closed

Mergi la inceput