Mamici de martie - aprilie 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 27
paxela spune:
tzuna, incearca in primul rand sa te relaxezi tu, sa incerci sa ii dai o masa fara sa te gandesti la cat va manca, sa fi linistita pt ca ii transmiti starea ta de agitatie, eventual mergi la un medic sa te linisteasca sau sa iti zica ce ar fi de facut
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
gabdyd spune:

Hai Lumi si Absoluta!! 
, daca nu cumva deja s-a intamplat minunea!![]()
Raluaxelandrei multa sanatate la bb! Sunt sigura ca fo sa se sudeze foarte repede osul si fara urmari. M-am uitat la greutatea lui la nastere, destul de grasunel, bebelasa mea daca o tine tot asa cu crescutul mi-e teama ca o sa iasa si ea mai greu. Avea 2500 g saptamana trecuta.
[red] Tzuna , cum se comporta Maria? Pe langa faptul ca nu mananca mult e agitata, plange? Cum arata kk al ei? Fiecare copil are stilul lui. Fetita unei prietene, dupa o zi doua de mancat putin si dormit mult a facut o piodermita puternica, luata de prin spital
, de a trebuit sa faca injectii. Dar fiecare copil are stilul lui, daca Maria e linistita, nu plange si are scaune normale nu te alarma asa tare. Julie a mea avea zile si zile, in care ba manca, ba nu manca si chiar facea kk rar, cateodata la cateva zile, dar se dezvolta normal, se comporta normal, si chiar daca am chemat eu medicul de familie la ea, tot nu i-a facut nimic. A crescut bine si acum iti vine sa o mananci ce dulce e! Are intr-adevar probleme cu constipatia, dar asta e mnostenita de pe la soacra-mea si singura solutie e sa am grija ce manaca.
Noi suntem bine, cam sensibila as putea spune, plang din orice, nu ar crede nimeni ca sunt asa sensibila... Si mi-au revenit greturile de imi vine sa ma urc pe pereti. In rest, am fost ieri la dr si mi-a spus ca totul e bine, sa stau potolita si cu medicamentele homeopate ca sa nu ma indop degeaba cu tot felul de chestii, cu cat mai putin, cu atat mai bine, etc. A mai spus ca daca nu nasc de la sine pana atunci, preconizam un 22 aprilie, putin mai devreme decat dpn/ul meu din cauza rh-ului.
Mai e mult timp pana atunci, dar totusi putin...
Va
,
Diana
33+, mami de Julie
, 14.11.2003
gabdyd spune:
Sotul lui Lumi curaj si rabdare!! Sa stii ca eu am avut pofte si cand alaptam, deci nu scapi asa repede
.
Elyanne , ai ceva talent de povestitor. Si ce seamana puiutii tai, chiar daca nu sunt gemeni identici! Felicitari pentru alaptat in felul asta. Nu stiu daca as rezisa sa ma mulg la fiecare masa.
Diana
33+, mami de Julie
, 14.11.2003
Val_ spune:
Vesti despre ABSOLUTA. A nascut prin cezariana o fetita de 4550 si 54 de cm. Ea este la terapie intensiva si cam are dureri dar este OK. Fetita este bine.
Valentina 32+ cu bebe Mariuca
Val_ spune:
LA MULTI ANI sarbatoritelor de astazi! Multa sanatate, iubire si bucurii alaturi de cei dragi. 
Bine te-ai intors acasa ANDRA. Multa sanatate bebelusului tau.
Valentina 32+ cu bebe Mariuca
ane2200 spune:
Felicitari ABSOLUTA!!!! Sa-ti traiasca fetita si sa va intoarceti cat mai curand acasa. 

Ane 39+
karra80 spune:
Bine ai revenit acasa Amma sa-ti traiasca grasunelul...e un dulce si seamana leit pe tine...
zuna nu mai te stresa incearca sa te linistesti si daca nu reusesti nimik cu micutza mai bine mergeti la medic.....si eu eram stresata in prima noapte ac nu am suficient alpte ac micutza era tot flamnda isi manca manutzele si eu lapte in sani numai aveam....si de a doua zi am vb cu doctorita neonatoloaga de la spital si i-am dat cate o masa completare.....cand vad ca nu mai am san deobicei prima masa cand se trez noaptea ii dau formula de lapte iar inrestul zilei si cand se trez a doua oara noaptea ii dau de la san.....in primele zile acasa m-am si muls de vreo 2 ori si i-am dat asa cu sticlutza ....ca aveam niste rani la sani de nu puteam nici cum sa o alaptez...acuma mi-e mai bine al sani si ii dau compleatre o sg data vad ca inca nu face mofturi...i-am luat biberoane de la NUK si iese mai greu din ele asa ca inca nu face diferenta intre san di biberon...sper....
Acuma am o alta problema...sunt
de nu mai stiu ce sa fac.......ma si doare din cauza epiziotomiei...si nu reusesc nici cum sa ies la toaleta....e groaznic
Karra
de MARIA CRISTINA 8 martie 2007
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
karra80 spune:
ABSOLUTA felicitari....wow ce grasuna e pitica ta.....sa-ti traiasca....
si refacere rapida
Karra
de MARIA CRISTINA 8 martie 2007
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
kmi78 spune:
AMMA bine ati revenit, ce grasunel ai, sa va traiasca si sa va umple viata de fericire
A nascut si ABSOLUTA, maaaammaaaa da a ei bate recordul la bebici, cand ma gandesc la cat e a mea fata de ea, dar ne facem noi mari;
LUMI o fi scapat pana la ora asta; nu ne mai da vesti sotu'? multa sanatate!!!!
LORADIN SI FLOPICI voi cu ce va mai laudati , am vazut ca bebeii vostri au avut cam aceeasi greutate la nastere cu Timeea mea; noi stagnam in greutate de vreo trei zile si cum zicea Eliana ne da cu minus la cantar; bebeii vostri cat au pus de la nastere?
si inca ceva Timeea sughite cam de doua ori pe zi ,si cateodata asa de tare de mi-e mila de ea;
eu sunt tot in urma cu somnul e tare greu de recuperat; sa vedem ce va fi la noapte; pa
Claudi@ spune:

La multi ani Elyane si Lauramar, sa aveti parte numai de fericire si bucurii.
Multumesc ttuturor fetelor pt urari, nu am primit niciodata asa multe de ziua mea
.
Daca tot am intrat dupa atata amar de timp, sa-mi fie rusine, profit de ocazie sa urez si eu bun venit bebelusilor, si mamicilor un start alaturi de ei, cat mai plin de fericire.
Sa zic cate ceva si despre mine, il astept pe bebe in fiecare zi, doctora tot zice ca vine, dar el vad ca ne fenteaza si ramane la caldurica. Acum fug in patut ca mor de picioare, doar ce au plecat musafirii.
Va pup si urez celor pe ultima suta de metri, o nastere cat mai usoara.
36+