Mamici de martie - aprilie 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Am intrat si noi asa pe fuga......sa uram sarbatoritelor....de azi si sa felicitam proaspetele mamici.......multe pt cele care urmeaza sa nasca......
Noi suntem bine.....incercam sa ne acomodam cu viata in 3.....piticutza mea e cumintica....papa bine si dupa aia doarme cate 3-4 ore si noapte se trez doar de 2 ori.....

Cam atat revin mai tarziu ca vad ca e ora de papa

Karra de MARIA CRISTINA 8 martie 2007
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaanamaria spune:

Curaj si nastere usoara ABSOLUTA SI LUMI

AMR 3 zile pana vine ingerasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaanamaria spune:

La Multi Ani Eliana, Claudia ,Lauramar
AMR 3 zile pana vine ingerasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Multumesc mult pentru urari!

La multi ani, Claudi@ si Lauramar!

Felicitari Carmenefr! Bb Teo sa aiba o viata frumoasa si muuuuult noroc!

Hai Lumi! Hai Absoluta!

Tzuna ca sa faci proba suptului cu cantarul, ai avea nevoie de unul electronic. Cu cele cu balanta e complicat. Bb trebuie sa stea foarte linistita... si chiar si asa e complicat. Eu am incercat cu mandra si nu mi-a iesit... Asa ca am renuntat f. repede si am scapat si de cantar ca sa nu ma enervez ca odata lua 500 g intr-o sapt. pe urma dadea cu minus... evident, nu o cantaream bine.
Daca zici ca papa mai bine cu biberonul si doarme mai mult... poate asta era... incearca cu granulele de lactatie (sa-midai raportu' cum sunt), vezi daca e vreo schimbare si poate o sa ai mai mult laptic si o sa-i dai incontinuare doar de la san.
Eu de ex. scot din ambii sani 160-180 ml si la o masa sar mulsul (cea din timpul noptii) si dupa cele 5-6 ore scot 250-300 ml.

Suzy continua cu antibioticul si incearca sa te si mulgi dupa ce papa bb sa nu scada cantitatea de lapte... Eu am patit-o la mandra si nu am insistat... asa ca intr-o sapt., de la un san mai scoteam doar 30 ml, pt ca erau infundate canalele si isea foarte greu, mandra nu vroia sa traga prea mult... pt. ca nu iesea cum trebuia... eu nu insistam cu mulsul... Poti sa te mulgi si la dus, cand pui apa calda pe sani... iese mai usor laptele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Carmenefr eu acum vad... noi am fost amandoua la Cantacuzino... in acelasi timp, ca eu am stat dupa 3 pana pe 14 martie. Si n-am stiut una de alta... mi-ar fi placut sa ne intalnim
Eu am fost in salaonul 7, cel de langa cabinetul asistentelor, unde se facea toaleta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Cria hai ca trece si raceala..stai tu cumintica in pat cu ceai cu multa lamaie si miere si scapi...

Felicitari CarmenFr sa ai un bebe sanatos si mancacios

Diana 35+ cu RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyy2003 spune:

Andreeasi celelalte mamici, la cat timp ati iesit afara cu bebelusii. Robert face luni 3 saptamani si inca nu am iesit afara, mie teama sa nu raceasca si asa are nasucul infundat.Si o alta problema care ma framanta, dupa doua saptamani Robert a luat 100 g fata de greutatea de la nastere si 340 g fata de prima saptamana (saptamana in care a scazut de la 3400g la 3160g). E putin? Cu alaptatul ma descurc foarte greu, acum cand parca am inceput sa am lapte Robert suge o jumatate de ora dupa care adoarme. Doarme o ora si se trezeste iar. Si tot asa mananca toata ziua, daca-i dau cu biberonul ii vine prea repede si se ineaca, si apoi varsa laptele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Acum am ajuns acasa .Nu am citit nimik din urma dar promit sa o fac.

Absoluta si Lumi tinem pumnii!

Bebe Edy e un mancacios si un cuminte,din pacate insa mi-a facut rani la sani insa o rezolvam noi si pe asta.In urma nasterii s-a ales cu ruptura de clavicula fiind ca s-a blocat cu umerii in bazinul meu si a trebuit scos de doctorita,insa este cu bratul imobilizat si intr-o saptamana speram sa se sudeze la loc.
Va pup acum si mai revin putin mai tarziu.

la mamici,bebici si burtici.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 38+ Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

LA MULTI ANI,CLAUDI@,ELIANA SI LAURAMAR!

si majorete pt Lumi si Absoluta

Mihaela36+

Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

ELYY azi Alexia face 3 saptamani si maine o scot afara pt 1 data.Azi am imbracat-o si am tinut-o cu geamul deschis.Toata lumea imi zice s-o scot afara ca acum e cald.Asa ca de maine...afara.Nu stiu cat o sa o tin maine, dar iesim si duminica si apoi, avand in vedere ca luni s-au anuntat 22 de grade tot stau cu ea 3-4 ore daca e satula.

adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA

Mergi la inceput