Mamici de martie - aprilie 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 25
lauramar spune:
ANDRA bine ai revenit acasa refacere usoara,imi pare tare rau pt. bebe tau ma rog la DD sa fie bine si cred ca o sa fie bine
.
laura
35+6 arianna
ellamiss spune:
Hai LUMI!!!!!!!!!

Hai ABSOLUTA!!!!!!!!

NASTERE USOARA!!!!!!
Lilky eu am luat deja salteluta tot de la babydesign, este din fibra de cocos.Am vazut pe site acele lenjerii dar nu stiu de care showroom zici tu,ca pe site nu scrie.As vrea sa merg sa le vad la fata locului ca asa de pe site....
Garantia la lustra este de 1 luna,avea si cu tweety pe verde dar eu cum am vrut pe bleu am gasit numai cu mikey mouse.Adresele magazinelor de la mobexpert le poti gasi si pe net ,noi am luat lusta de la mobexpert din pantelimon de langa Cora.Va pupicesc pe toate .
ELLA
34s+4 zile
http://bd.lilypie.com/4WaLp2.png
http://community.webshots.com/user/mihaela160705
RaisaFudulu spune:
Andra bine ai venit acasa si imi pare rau pentru bebele tau dar sunt convinsa ca va fii totul ok 

Diana
35+
cu RAISA-MARIA
cria_bv spune:
Andra bine ai revenit acasa. Pentru bebe Edy numai bine si sa se refaca repede saracutu.
Cria
33+ cu
Vlad
roxanici spune:
Andra bine ai venit acasa. Multa sanatate lu' bebe Edi, sa se faca bine repede si sa nu il doara umarul pana atunci.
roxana
38+ cu Rares Teodor
kmi78 spune:
CE DE SARBATORITE AZI : LA MULTI ANI CU MULTA SANATATE SI BUCURII!!! cate un
pt fiecare
multa BAFTA ABSOLUTA SI LUMI !!!! sa va intoarceti cat mai repede cu bebeii acasa si...asteptam si povestea nasterii;
MULTA SANATATE LUI BEBE EDY ! sa pape mult sa creasca mare!!!!
astept sa se scoale Timeea sa papam, ea a luat in greutate 300 de gr insa intradevar sa stiti ca nu e bine cantarita zilnic pt ca in doua zile a luat 130 gr dupa care in urmatoarele doua a stagnat, dar de mancat mananca, azi dimineata am scos si eu cu pompa 90 ml dintr-un san , pe care i l-am dat dupa vreo doua ore si mai mult pe afara l-a dat , ori era satula ori nu-i place cu biberonul;
ma duc la datorie, pa
phili spune:
BINE AI VENIT ACASA ANDRA!!
multa multa sanatate si tie si lui bebe Edy!!
Noi suntem bine,sunt zile in care ma simt foarte bine,sunt zile cand ma simt ca si o baba de 100 ani!!tensiunea o tin sub control si daca totul merge bine pe 12 aprilie,sunt programata la cezariana.
va pup pe toate si va doresc numai bine la toate!!
va multumesc ca existati!!!
+35