Mamici de martie - aprilie 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Cate sarbatorite avem azi
Ellyanne, Claudia@ si Lauramar sa fiti sanatoase, iubite si sa va bucurati de comorile voastre

Acum punem la treaba majoretele
Hai Lumi!

Curaj sot de Lumi mai ai putin si scapi

Hai Absoluta!

si avand in vedere ca AMR 1 zi

Hai Arissa !

Eu am avut o noapte tare naspa..ma dor foarte rau oasele , soldul stang aproape ca nu-l mai simt...cred ca o sa mi se toceasca pielea si carnea pe partea asta...

Diana 35+ cu RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Buna dimineata fetelor!!!

Multumesc mult pentru urari,la fel va doresc si voua multa sanatate si fericire alaturi de bebei.
ELYANNE SI CLAUDIA

ABSOLUTA

LUMINITA

Va invit la un tiramissu azi iar cine poate venii duminica la un tort de ciocolata(de mancare nu va mai zic ca poate e mai rau)

laura35+6 arianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns phili spune:

la multi ani CLAUDI@,ELYNNE,SI LAURAMAR!!!!!MULTA MULTA sanatate,fericire,puiuti sanatosi!!
hai ABSOLUTA
hai sotul lui LUMI
+35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Salutare,

in primul rand

La multi ani Ellyanne, Claudia@ si Lauramar!

Apoi

Lumi si Absoluta!

Si pentru fetele cu AMR tinzand rapid spre zero:

Apoi: eu am avut o revelatie: daca tot n-am gasit delfinuti de lipit pe perete de cumparat, am ajuns la concluzia ca o sa-i decupez eu din hartie colorata (deja am gasit modele de desenat pe net), ii lipesc pe carton si apoi pe perete o sa fie mai mandru cand o sa vada ce mamica artista are si poate mai pun si o balenuta pe langa, si ceva pinguini pe cealalta parte a coltului peretelui unde pun patutul... Daca vi se pare ca am dat in mintea copiilor, s-ar putea sa aveti dreptate Oricum, ce o sa fac 3 saptamani in concediu singurica pe-acasa asteptandu-mi ? O sa pun poze sa vedeti cum ies

sherbi: eu intrebam de aleze refolosibile mersi mult, ma si duc maine in cautare...

Cam atat noutati de pe-aici... Va las, sa aveti o zi excelenta... eu astept sa se faca ora 5 sa o tai acasa, deja se simte miros de week-end...

Va

Diana 34+ cu Mihai-Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua la burtici si la proaspete mamici!

Intai de toate felicit si io sarbatoritele zilei Elyanne, Claudia@, Lauramar
iar apoi majorete la treaba pentru Lumi_nag si absoluta

io ce sa va spun...de ieri bb e cam puturos...de evident ca am inceput sa intru in panica...asta de bine ce va povesteam ce indicatii mi-a dat mie dr-ul pt. momentele astea...da` cum io sunt mai prapastioasa de felul meu...nu ma pot abtine...si de abia marti mergem la dr.

Va pupic
Roxygeo 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

La multi aniLAURAMAR ELYANNE si CLAUDI@ sa va dea domnul tot ce doriti sa aveti parte de multa sanatate si numai bucurii!!Lumi_nag si Absoluta nastere usoara va doresc si bebei sanatosi si mancaciosisi pentru sotul lui Lumisi mult curaj ca mai ai putin si scapi.
Eu nu mai pot deloc sa dorm imi amortesc rau picioarelecred ca e de la kg in plus ca ma simt superbine ca mai am putin ca daca nu explodam maine mergem si noi la control si sa facem aceea multime de examene la intoarcere intram cu amanunte,azi nu prea avem ce povestii,va .
35+ARTHUR
AMR 12 ZILE

Wolf Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Neata,

La Multi Ani Eliana, Claudia Lauramar sa fiti sanatoase, iubite si sa va bucurati de bebeii vostrii.

Hai Lumi
Hai Absoluta

Eu tot racita si tot acasa. Nu prea am dormit noaptea trecuta, da mai e putin si trece.

Cria33+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Buna, burtici, mamici si bebici!!!
Am intrat repede sa va dau de veste ca pe 8martie, la ora 16.45, a venit pe lume si printesa nostra, Teodora Ioana, cu 48cm, 3.350kg, scor 10, prin cezariana.
Luni am venit si noi acasa, totul e bine, Teo e papacioasa(mananca din 2 in 2 ore), numai ca eu m-am ales la sani cu niste crapaturi, asa ca ii scot cu pompita si-i pun la biberon, pana vom scapa.
Viata nostra s-a schimbat, suntem alti oameni, nu ma gandeam ca va veni o asa fetita iubita sa ne faca sa uitam de tot, si pe care s-o iubim asa de mult!!!!
Promit ca revin cu amanunte. A! Pt cele care veti naste l;a Cantacuzino, conditiile sunt bune, asa ca nu va faceti probl. Numai bani de 5\10ron sa aveti, ca e mai bine cu, decat fara.
Spun si eu La multi Ani sarbatoritelor si felicitari proaspetelor mamicute!!!!Cat mai mult lapte si sa nu aveti nici o probl!!!!
Va pupam

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Felicitari Carmen si bine ai venit Teodora

Cria33+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Felicitari Carmen!

Si sa creasca Teodora Ioana mare, sanatoasa si cuminte

Diana 34+ cu Mihai-Alexandru

Mergi la inceput