Mamici de martie - aprilie 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LuizaS spune:

Buna dimineata

si LA MULTI ANI pentru Eliana, Lauramar si Claudi@ !!!

Sa fiti iubite, sanatoase si sa va bucurati de bebei !

Curaj Lumi
si Absoluta

si pentru cine mai urmeaza

noi suntem bine nu prea avem ce raporta de cand s-a lasat burtica parca mie mai usor.....si am mai auzit si alte -dute pe aici ca spun acelasi lucru....inseamna ca se apropie....cred eu.
Astazi iar mi-a plecat sotul intari straine dar nu m-a mai lasat sa il duc la aeroport desi eu nu am nici o problema cu sofatul a fost o perioada cand nu puteam sa conduc pt ca ma cam lovea la ficat dar mergeam cu masina.Era f nelinistit ca trebuie sa plece si a chemat-o chiar el pe mama sa stea cu mine ca sa stea mai linistit.
Oricum duminica vine si pana atunci sper si eu sa stea bebe cumintel acolo unde e !

Pup fetele - dute si precum si bebeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

La multi ani sarbatoritelor de azi! Ellyanne, Claudia si Lauramar, sa fiti sanatoase si fericite sa va bucurati de puii vostrii

e atat de bine acasaaaaa, iar silviu a acceptat-o uimitor, nu s-ar dezlipii de ea vrea sa ajute la tot, da raportul la fiecare miscare a ei, " mami uite asa face, mami uite sa trezit, mami uite a bagat mana in maneca, mami eu dau cu crema, mami eu ..." face zeci de ture la ea
ea e cumintica , papa si doarme bine

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Bua fetelor,

AIIA, sa mai dai din cd in cd cate un semn.Cum stai cu lapticul ca stiu ca ai avut ceva pbl in spital?
TZUNA, eu n-am inteles prea bine.Dar de ce trebuie sa te mulgi sa-i dai din biberon?Se plictiseste de tzitzica?Eu m-am muls doar o data in maternitatye cd Alexia nu prea manca din cauza icterului si o data acasa cd ma durea un san, insa n-am avut rabdare pt mai mult de 40 ml.Alexia suge destul de bine la san si in asa fel ii goleste in mod constant.A luat si in kg, ca e vizibil si se simte si la mana.Nici eu n-am cantar, insa pediatra m-a sfatuit sa nu-mi cumpar ca ajung sa devin obsedata cu cantaritulcopilului.Astept peste o sapt controlul de o luna.Azi implinim 3 sapt!!!!

adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

La multi ani fericiti sarbatoritelor de azi!!!

Eu tocmai am fost sa platesc energia electrica...pfff...nu-mi vine sa cred cat de repede am obosit si in ce ritm mergeam, de ma intreceau si melcii!...Nici macar faza cu respiratul nu-mi mai iese la fel de bine! Eh..normal...

Galerie intensa pentru fetele care au nevoie!

Elena 34 cu bb Antonia

http://bd.lilypie.com/Q79Zp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Buna -telor,

N-am mai scris de ceva vreme, nu ca as avea probleme, dar nici noutati nu am, dar de citit v-am citit in fiecare zi. In principiu noi suntem bine, incercam sa ne ocupam cat mai bine timpul (asta mai de voie, mai de nevoie, de.. ce sa-i facem... colegii ma menajeaza cat pot, dar sunt lucruri pe care chiar trebuie sa le rezolv eu) in ultimele zile de serv. Eram hotarata ca de luni sa intru in prenatal, dar ma simt bine, sunt destul de activa., asa ca decat sa stau sa lenevesc acasa, m-am hotarat sa mai vin si saptamana viitoare, cel putin luni si marti, la serv. Miercuri avem "intalnire" cu medicul, abia astept sa vedem ce ne mai spune despre printesa noastra (sper sa fie printesa, ca in familie toata lumea-mi spune ca sunt frumoasa, ca am burtica nu stiu cum... in concluzie ca o sa fac baiat. Nu-i bai, sanatos sa fie, dar parca m-am obiusnuit cu ideea de printesica. Nici la nume nu ne-am gandit de baiat, noi amandoi ne-am dorit de la inceput fetita si i-am ales numele inca dinainte de a ramane insarcinata (si asta s-a intamplat dupa ... 14 ani de casnicie). Si in plus o sa discutam si despre nastere. sper sa nu-si fi schimbat pozitia si sa fi ramas tot cu capsorul in jos si nici cordonul ombilical sa nu si-l fi trecut peste gat ca nu vreau cezariana. Pe 24 intram in 9 luni, abia astept sa treaca si saptamana viitoare si apoi poate sa vina cand o vrea ea. Bine ar fi sa rezist pana dupa Paste, dar om vedea.
Felicitari proaspetelor mamici, sa fie sanatoase, refacere usoara si sa se bucure de puiutii lor.
Le tin pumnii celor care urmeaza sa se intalneasca cu ei astazi sau in zilele urmatoare.

La Multi Ani Claudia, Elyanne si Lauramar!!!

Crina34+[Maria Stefania]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

neata, fete!

la multi ani, caludi@, ellyane si lauramar!

felicitari mamicilor si incurajari lumi_nag si absoluta. sa treaca repede si sa aveti bb sanatosi!

am citit ce s-a mai intamplat ieri cat am lipsit si o sa incerc saraspund la cateva din nelamuririle voastre.
cineva intreba de scutece absorbante: cred ca e vorba de scutecele acelea de marimi 60/60 sau 60/90 pe care se pune copilul cand e schimbat. sunt si de unica folosinta si refolosibile. se numesc aleze(parca). eu am vazut refolosibile in CORA, dar nu in hipermarketul propriu zis, ci intr-un magazin ff mare, vas-a-vis de biroul de info, care comercializeaza produse pt copii de la mai multe firme.

multumesc FLOPICI pt. info despre tarife in ELIAS.

pt. VAL- am fost la medic si am aflat ca voi avea rezerva numai daca e vreuna libera, nu se poate rezerva in avans. depinde de noroc. stiu ca poti lua pt. tine si bb tot ce-ti doresti. mie nu mi s-a cerut nimic in mod special, doar obligatoriu pampers.

despre BABYEXPO- stiu ca in general expozitiile organizate in buc sunt la alt nivel decat cele organizate in alte orase. eu am fost anul trecut la brasov si am fost dezamagita de faptul ca erau mult prea putine firme. dar, mi-am achizitionat destule lucruri necesare. eu zic ca merita mers la acesta din buc, acum in martie. eu am vizitat site-ul expozitiei si vin ffff multe firme.
o sa incerc sa ajung si sa va spun, asta daca nu nasc intre timp.

despre mine- am fost ieri la control. dr. era fff tacut. in 2min m-a expediat. merg joi la scos firul, raman in bucuresti cu bagaj cu tot. m-a asigurat ca o sa nasc repede si usor. d-abia astept. deci, s-ar putea ca saptamana viitoare sa imi vad bb-le, desi medicul mi-a spus ca se poate intampla si pana joi. sper sa NU, ca vreau sa fie berbecutz. am si eu piticii mei...

i-am mai achizitionat lui bb cate ceva si poate va inspir si pe voi. de la magazinul pt. copii din cora am luat o pernuta sub forma de inima cu gaura in mijloc, ca sa nu faca caputzul plat si o pernuta in care se pune bb sastea pe o parte si sa nu se rostogoleasca (are si muzicutza). super dragutze...

pupici!
37+ bb david

violeta patrichi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vioserban_79/album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzy78 spune:

[quote]Originally posted by LuizaS

Buna dimineata

si LA MULTI ANI pentru Eliana, Lauramar si Claudi@ !!!

si pt. LUMI_NAG si ABSOLUTA

fETELOR....EU NU AM MAI INTRAT DUPA CUM STITI AM FACUT MASTITA SI I-AU ANTICIOTIC......INSA LA ALA MICU NU-I PLACE GISTUL D ELA LAPTIC Ssau nu se satura......caci este un pic marait......

Am rugamintea la fetele care se alfa la a 2-lea bb si au intampinat astfel de probleme sa-mi spuna ce sa fac.....i-au ampicilina 500 mg din 8 in 8 ore de 3 zile....ar trbui sa mai i-au 2 zile.....deja roseata d ela san si intaritura s-au retras......doar bebe e cel mai suparat......mi frica ca incepe sa-mi scada si lactatia......

Mersic......mult p[t sfaturi anticipate....

Suzy78, mamica lui Nicolas Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Buna dimineata fetelor! Numai evenimente avem azi!

La multi ani elyanne , lauramar , , claudi@ , sa fiti fericite!

Galerie pentru Lumi_nag si absoluta, azi veti fi niste mamici fericite cu puiutii in brate.

Eu din pacate nu prea am dormit, iar bebe al meu nu mai da nici un semn ca ar vrea sa iasa, dar mult a fost, putin mai e.
ddana, iau o cafea, ca tare am nevoie.

inca 1 zi Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna fetele...nu am mai intrat de vreo 2 zile,pt k al meu sot mi-a luat calcu ca sa ii faca nu stiu ce,dar poate mi-l aduce azi...
Noi suntem bine...ieri am fost la doc sa vedem dak si-a facut tratamentul efectul...si daaaaa!!!am colul inchis,bebe s-a si intors...si bebe al emu acum e fetitza sigur!!!Se vedea asa frumos aseara...era asa frumoasa,i-am vazut ochisorii,nasucu,manutele...si doamna doc a zis k e fata sigur!!!URAAAAAAA....sper doar sa nu imi faca vreo surpriza la nastere!!!

LA MULTI ANI FETELE CARE SUNT NASCUTE AZI!!!

Si punem si fetele la treaba

Mady 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

suzi eu zic sa nu opresti antibioticul, infectia poate reveni si devine rezistenta la el daca il opresti inainte de termen

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput