Mamici de martie - aprilie 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 21
kisstherain999 spune:
'Neata
Sot de Lumi curaj, mai este putin. Daca naste ziua poate are noroc sa i se faca epidurala. Uite
si pentru tine.
PS Eu nu am spus ca te-ai plans ci doar ca ne faci pofta
Sa stii ca am circulat putin cu tramvaiul sa imi cumpar aseara hot dog. Ai mila de o biata grasana.
kiss 
36+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
Lumi_Nag spune:
nu mam suparat si imi cer scuze ca nu mam gandit si la voi , POFTICIOASELOR ... =))
It's easy living with eyes closed
doina.todor spune:
Buna fetelor,
In primul rand CURAJ SOTU LUI LUMI ! Va tin si eu pumnii si sa speram sa se termine repede si cu bine! 

Lauramar
LAMULTI ANI !

Doina 38 si BB Radu
Val_ spune:
Am intrat sa va spun ca ABSOLUTA intra peste 15 minute in operatie!
Majorete pentru ea.

Valentina 32+ cu bebe Mariuca
ane2200 spune:
Am uitat - La multi ani sarbatoritelor de azi! Ellyanne, Claudia@ si Lauramar. Sa va dea Dumnezeu putere si sanatate sa va bucurati de puiutii vostri.

Ane 39+
paxela spune:

absoluta, lumi 

si pentru fetele care ne iau prin surprindere
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
roxanici spune:
In primul rand mult curaj sotul lu Lumi; mult a fost, f putin mai este. O galerie speciala ptr ea:

HAI LUMI!!!

Hai Absoluta!!!

La Multi Ani Claudi@, Elyanne si Lauramar!!!
]
multa sanatate si tot ce va doriti. Bebei sanatosi si mancaciosi.
roxana
38+ cu Rares Teodor
annmary77 spune:
Buna!! Eu sunt noua pe forum, v-am descoperit mai tarziu pentru ca o perioada de cateva luni nu am avut calc.Am 37 de sapt, UM 01.07.2006, DPN 07.04.2007. Voiam sa va intreb daca a nascut vreuna din voi la Filantropia. As vrea tare mult sa ma ajutati cu ceva informatii despre preturile de acolo. Am schimbat dr in ultimul moment (acum vreo luna jumatate ) si sunt cam in aer. Felicitari proaspetelor mamici

Ann
37+ si
Alex(4 ani)