Mamici de martie - aprilie 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Diana ti-am trimis PM

Roxi si Cria multumesc de raspunsuri ...tineam eu minte ca ati forst cam dezamagite dar voiam sa fiu sigura

Hai sa punem majoretele la treaba pentru surprizele noptii

Diana 35+ cu RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Aiia bine ai revenit printre noi

Diana 35+ cu RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna fetelor!

Ce mai faceti? Am mai citit putin ce ati scris printre care si povestea Elianei. Felicitari pt o mamica asa curajoasa.
Noi suntem bine. Maria e o dulceata si e si f cumintica atunci cand papa bine. Problema e ca papa bine numai daca isi primeste completarea cu biberonul. Asa ca nu prea am de ales. Ziceam ca nu-i dau cu sticluta dar pana la urma e important sa ia in greutate asa ca o pun putin la san ( max 15 min ca sa nu oboseasca ) si apoi ii dau cu sticluta si mai papa intre 40 si 70 ml. Cum nu am cantar tot nu stiu cat mananca. Dar zic eu ca papa mult mai bine tinand cont ca doarme linistita si 3 ore spre deosebire de saptamana trecuta cand plangea tot timpul. Nu-mi vine sa cred ca asa cu cele mai bune intentii mi-am tinut copilul flamand. Bine ca e sanatoasa si sunt optimista ca va lua in greutate. Sper sa gasesc cantar zile astea ca am pus anunt pe forum ca as cumpara un cantar la mana a doua... Stiu ca nu tb sa ma stresez asa cu mancatul si greutatea dar daca ea in 2 sapt nu a ajuns macar la greutatea de la nastere (ca a avut 3350g la nastere , la externare 3150g si luni avea 3300g)si mi-au zis ca nu-i bine.

Acum sa vedem daca gasesc cantar cat papa ea de la san ca pana la urma asta-i cea mai mare problema. Daca as sti cat papa as sti ce completare ii mai tb si daca mananca acceptabil sau nu.

Si inca ceva. Cele care alaptati si va scoateti lapticul cam cat reusiti sa strangeti? Adica eu scot 75-100 ml la o masa de la ambii sani. Si mi s-a spus ca-i cam putin (desi Maria nu papa nici asa tot). De azi iau Galactogil. Sa vedem ce efect are ca la pret e destul de mult.....

Va pup pe toate. Aveti grija de voi.

Nasteri usoare! si bebei sanatosi.

2 sapt Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

ellamissImi place mobila pe care ai luat-o pt. camera lui bebita, e de la babydesign nu?Imi place in mod deosebit lustra, de unde ai luat-o si cat a costat?
Felicitari noilor mamici si pt. cele care urmeaza, punem fetele la treaba!

Liliana 33+ cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Lilky, lustra am luat-o de la mobexpert si a costat 2.080.000 lei.Tot am cautat lenjerie de pat cu baldachin,daca a vazut cineva pe undeva sa-mi zica si mie.As vrea sa fie din bumbac satinat cu husa de perna,husa de pilota,protectie pentru cap,cearsaf iar baldachinul din voal.

ELLA 34s+4 zile
http://bd.lilypie.com/4WaLp2.png
http://community.webshots.com/user/mihaela160705

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Oare ce o fi facut Lumi ? ca sotul ne-a uitat.....cred ca a plecat cu baietii la o cinste...

de Katink mai stie cineva ceva?

roxana 38+ cu Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

ellamiss Multumesc pt. raspuns.Ce vrei tu gasesti la babycomfort.ro, le trimiti un mail si ei iti spun adresa si te duci sa vezi la showroomul lor din Bucuresti, e prin centru,am un lapsus acum...Oricum informativ vezi pe net ce au....Salteluta ai luat, ca daca nu au niste saltele bune aici, din nuca de cocos..
Ce garantie ai la lustra? Aveau si alte modele?poti sa-mi dai si mie adresa de la mobexpert?

Liliana 33+ cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Felicitari Andrei si nastere usoara lui Lumi-Nag (asta in caz ca nu a nascut deja)

Vad pe aici multe mamici curajoase care nu se gandesc la cezariana.Eu sincer,a-si opta pentru dar aici nu accepta decat daca e cazul,asta hotaraste doctorul.Maine merg sa-mi cunosc moasa care ma va asista si care ma va ajuta si acasa dupa.La telefon pare un centru ok,chiar vor sa-mi gaseasca un interpretor de limba romana ca sa nu fie probleme,interesant...
Sa vedem cine mai urmeaza maine,de-acum oricare din noi poate da vestea.
Bafta mamici si sa auzim numai de bine!
Stefania + Karl

*****BEBE*****

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

Neata!

Sunt cam matinala azi, asa ca m-am gandit sa fac si eu o cafea... N-am mai intrat de ceva vreme, asa ca profit si eu de ocazie sa felicit toate mamicile care au deja puiuti si sa le tin pumnii celor care urmeaza sa se intalneasca cu ei astazi.
Eu de fapt speram sa va dau direct vestea ca a venit si la noi barza, dar se pare ca nu ne gaseste asa usor... Termenul meu era 10 martie, dar bebeul meu e cam lenes... Uite ca ma apropii vertiginos de 41 de saptamani, si el nu da semne ca ar vrea sa vina pe lume. Nu stiu ce sa mai fac... Cred ca o sa ma apuc sa-i promit o printesa de sotie, ca in povesti Mie imi e teama in principal de faptul ca o sa fie un baban; in urma cu trei saptamani avea deja 3300. Si cu siguranta a mai acumulat mult de atunci, ca simt fiecare din cele 17 kile in plus. Am fost la o monitorizare la spital si cica bebe e bine mersi, inoata in piscina, e foarte activ, ceea ce e un semn clar de sanatate... O fi, da' totusi, chiar nu vrea sa vina pe lume? Medicul zice ca daca nu vin saptamana asta de buna voie, atunci saptamana viitoare va veni obligat - fortat... Voi ati facut ceva in special pentru a tenta barza?! Ca la mine rabdarea se apropie vertiginos de sfarsit...
Va pup cu drag

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

neatza ! numi vine a bea ... si , cred , nici unui sotz care asteapta mai mult de 24 de ore sai nasca sotzia ...

STIRI :
azi dimineata a inceput sa aiba scurgeri si mia zis ca azi ar trebui sa iasa gugulanu la lumina :) .. fac si eu haz de stres :P

P.S. va multumim ca sunteti alaturi de ea si sa stiti ca , chiar iam transmis mesajele voastre si sa bucurat foarte mult ... si celei care a sunato si ,a turnat ca ma plang de poftele ei

It's easy living with eyes closed

Mergi la inceput