Mamici de martie - aprilie 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 19
lauramar spune:
Fetelor am si eu o intrebare ultima eco am facut-o la 31 de saptamani,sambata am 36 dar prin legea de aici nu mai am dreptul la nici o eco gratis dar as vrea sa merg la un particular la cate saptamani acum inainte de nastere ar fii indicat sau pot sa merg deja ca nu as mai vrea sa fac doua doar una.
laura
35+arianna
arissa spune:
lauramar, eu cred ca ar fi bine sa faci ecografia cat mai aproape de termen, ca sa se poata estima cam cat e bebe de mare, daca are circulara de cordon sau altele. In saptamana 38-39 ar fi indicat, dupa parerea mea.
inca 2 zile
Maya
lauramar spune:
Problema e ca mi-e teama ca nu mai asteapta pana facem 38-39 de saptamani
,la 31 era deja cu capul in jos si asa a ramas burta e f. mare ea e f. activa cei din jurul meu zis ca maxim 2 saptamani si nasc nu stiu ce sa fac.......
laura
35+arianna
arissa spune:
Atunci poti face in saptamana 37. Dar sa stii ca si la mine fetita e intoarsa cu capul in jos din saptamana 30, burta mare, ca la tine, copilul activ si iata ca mai am doua zile si ajung la termen. Insa poate e mai bine sa faci mai devreme, ca sa stai tu linistita.
inca 2 zile
Maya
RaisaFudulu spune:
Fetelor am cumparat revista Super bebe si am vazut reclama la BAby Expo..o intrebare - in special pentru cele din Bucuresti - ...se merita oare sa fac deplasarea la Bucuresti...sunt preturi mai mici decat in magazine? este o gama larga de produse pentru toate categoriile sociale...adica nu numai din alea foarte scumpe?
Cria si roxanici stiu ca voi ziceati ca a fost la Brasov...ati cumparat ceva de acolo ? este ceva de capul lui?
Hai ca V-am innebunit

Diana
35+
cu RAISA-MARIA
lauramar spune:
Mersi ARISSA de raspuns
.Cred ca o sa fac programareape sfarsitul saptamanii viitoare.
laura
35+arianna
roxanici spune:
quote:
Originally posted by RaisaFudulu
Cria si roxanici stiu ca voi ziceati ca a fost la Brasov...ati cumparat ceva de acolo ? este ceva de capul lui?
Hai ca V-am innebunit
Diana35+
cu RAISA-MARIA
Diana, la Bv, targul a fost sub asteptarile mele. Au fost prezenti ceva ceva furnizori si de renume si mai de putin renume, dar in mare am fost dezamagita ptr ca a fost relativ mic si cu preturi nedemne de o expozitie, adica preturile din magazine.
Cred ca la Bucuresti e alta mancare de peste.
roxana
38+ cu Rares Teodor
aiia spune:
Buna seara. Va rog sa nu aruncati cu rosii sau cu oua in mine ca sunt cumpe. Mai bine cumparati cate ceva bebeilor vostrii. Da recunosc sunt cam puturoasa, dar in timpul liber prefer sa-mi delectez privirea cu fetita noastra. Sotul meu m-a certat si acum m-a adus cu forta spunandu-mi ca "atunci cand erai singura fetele de pe forum erau de ajutor si iti tinea de urat acum nu mai ai nevoie de ele" si m-am simtit asa de vinovata ca de acum incolo incerc sa-mi fac putin timp in fiecare zi. Nu am apucat sa citesc subiectul zilei, acum incerc sa spicuiesc ce ati scris voi, dar daca cineva dintre viitoarele mamici vrea sa ma intrebe ceva la sunt la dispozitie. reamintesc ca am fa cut operatie cezeriana.
Inchei aici sa pot citi un pic din urma, nu inainte de a spune mult succes proaspetelor mamici(care cred ca ma inteleg) cat si viitoarelor mamici multa bafta si curaj e un lucru minunat sa fi mama, mai ales cand te chinui 5 ani.
2 saptamamni si 3 zile
cria_bv spune:
Aiia bine ai revenit.
Mi-e frica ca dupa ce nasteti majoritatea o sa raman cam singura aici pe forum sa bantui. Pe de alta parte e de inteles.
Diana asa cum spune si Roxi am fost cam dezamagita de targ, loa noi nu prea a fost cine stie ce, da s-ar putea ca in Bucuresti sa fie altfel. Poate iti raspunde cineva din Bucuresti care a mai fost.
Cria
33+ cu
Vlad
diana_jors spune:
RaisaFudulu Eu incerc sa-l conving pe tati sa mergem sambata, si eventual daca imi spui cam ce te intereseaza pot sa ma uit si pentru tine si iti transmit... si daca te hotarasti vii duminica. Poti sa-mi dai PM.
Eu de exemplu sper sa gasesc acolo cel putin carucior, si eventual inca eva hainute si alte chestii mai mici de care mai avem nevoie...
Diana
34+ cu
Mihai-Alexandru