Mamici de martie - aprilie 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 18
lauramar spune:
Doamne ALEXA sa-ti traiasca printesa mare si sanatoasa e o dulce si eu vreau o grasunica ....
laura
35+ arianna
arissa spune:
Alexa, bine ai venit acasa, sa-ti traiasca frumoasa mica!
ane, exact acelasi lucru il simt si eu, ca sunt mai vioaie decat am fost saptamanile trecute, parca si din pat ma ridic mai usor. O fi si asta un semn.
inca 2 zile
Maya
danuta_t spune:
Felicitari noilor mamici. Bine ati venit, bebelusi
Galeria pentru Lumi_nag
Tzuna, groznica experienta ta, dar uite ca ai avut fler si ai stiut ce sa faci. Bravo tie, si bine ca puiutul n-are nimic. Referitor la cantitatea de lapte la o masa, sa stii ca unii papa mai putin dar mai des, ar trebui sa calculezi cantitatea pe zi (cred ca scrie in Mama si copilul cat ar trebui sa pape). Iar despre cantarit, este posibil sa fi avut mai multe scaune sau mai voluminoase inainte de cantarirea la dr. Ar trebui sa verifici cresterea pe o durata de timp mai mare, si neaparat la aceeasi ora. Dusuri calde inainte de alaptare ajuta la dilatarea canalelor galactofore si atunci vine lapticul mai usor. Succes mult.
Noi am fost ieri ma control, bebe are 2300 grame, dar mai are timp sa creasca. Era destul de coborat. M-a programat pentru 2 aprilie la cezariana, dar spunea ca la cat e de jos, as putea sa nasc si mai devreme (desi termenul e de 10 aprilie). Poate e de la un mars fortat facut la pranz cu colegii, am iesit la o pizza, am mers cam prea repede pentru burtoiul meu si apoi toata ziua am avut intepaturi si presiuni pe la dansa. Acum, dupa o noapte de odihna mi-au trecut dar nu-mi imaginez ca a urcat bebele la loc
. In rest placenta este OK inca, lichid amniotic suficient, bebe misca, isi ducea degetele la gurita. In functie de ce medic anestezist va fi de garda in ziua operatiei, vom vedea si ce anestezie vom face. Asta m-a cam suparat, pentru ca anestezia generala nu intra deloc in scenariile mele. Eu am insistat pe peridurala, data trecuta mi s-a parut perfecta atat pe durata travaliului, cat si a operatiei si dupa pentru calmante. Pentru mancarimi, m-a trimis la dermato ca-s toata plina de urme, a zis ca-i o usoara stare de disgravidie. Chestia cu anestezia cred ca m-a cam suparat, am avut tensiunea 13 cu 8 (de obicei e 10 cu 6).
Dana
36+ si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
Andreea20 spune:
VAIII CATE EVENIMENTE AZI
Elyanne, bine ai revenit....sa stii ca esti o mamica fara frica, te admir super mult....si eu vreau ca urmatorul copil sa fie de fapt gemeni![]()
Paxela, ma bucur ca totul este bine si ca te-ai intors acasa, printesa ta e super draguta, acum te astept sa ne plimbam fetele impreuna![]()

ANDRA SI REBIANA FELICITARIII !!!
LUMI, BAFTA MULTA sa dea Dumnezeu ca totul sa fie bine sa sa vii repede cu comara ta acasa.
Noi suntem foarte bine....am inceput sa dormim cat mai mult noaptea si ziua cat mai putin (doar suntem oameni mari)....iesim afara in fiecare zi si ne place foarte mult....de papat, papam cam 100 ml la o masa ....in continuare sanul nu prea il vrem asa ca trebuie sa ma mulg in fiecare zi ca macar 2-3 mese sa fie cu lapte de mami
Andreea cu printesa Rianna
ellamiss spune:
Gravidutelor,am pus poze cu mobila lui bebita.Totusi mai avem de luat covoras si perdea.va pupicesc.
ELLA
34s+4 zile
http://bd.lilypie.com/4WaLp2.png
http://community.webshots.com/user/mihaela160705
roxanici spune:
Sotul lu' Lumi, care mai e situatia? deschidem sampania? mai bicium majoretele?
Alexa si Elyanne am vazut pricihndeii. Sa va traiasca si sa va bucurati de ei ca tare dragalasi sunt.
Ellamiss, f dragutza camera...si deja e populata cu jucarii de plus.
roxana
38+ cu Rares Teodor
kmi78 spune:
FELICITARI MAMICA ANDRA, MULTA SANATATE PUIULUI TAU , CE RAPIDA A FOST SI NASTEREA TA.
BINE ATI REVENIT ALEXA SI ELIANA, te inteleg cu spitalul eu am stat numai patru zile si am crezut ca inebunesc, parca eram rupta de realitate;
hai LUMIIIII!!!!!
gata s-a trezit puiutza , a dormit tare mult azi sper sa nu-mi faca figura la noapte, si acum e asa flamandaaaaa, fug.....
ellamiss spune:
Hai Lumi!!!!!!!Asteptam!!!!!!
Roxanici nici tu nu mai ai mult.
ELLA
34s+4 zile
http://bd.lilypie.com/4WaLp2.png
http://community.webshots.com/user/mihaela160705
elyanne spune:
Tzuna in "Mama si copilul" scrie ca:
- la sfarsitul celei de-a doua saptamani nou-nascutul suge aprox. 400-550 ml/zi
- la sfarsitul celei de-a treia saptamani nou-nascutul suge aprox. 450-600 ml/zi
- la sfarsitul celei de-a patra saptamani nou-nascutul suge aprox. 500-650 ml/zi
Deci 100 de ml la o masa e destul de mult, inca.
Despre cantarit... pediatrul mandrei mi-a spus ca bb-le se cantareste lunar, nu saptamanal, pt. ca poate avea saptamani cand nu ia deloc in greutate si saptamani cand ia mai mult, in total la sfarsitul unei luni se vede cum si in ce fel... daca a luat sau nu suficient in greutate.
Mandra mea luase in a treia luna 500 g cand media ar fi 750-1000g si nu mi-a zis ca ar trebui sa-i dau completare, daca doarme suficient si nu plange de foame.
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Mihai si
Andrei (3 martie 2007)