Mamici de martie - aprilie 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Bine ai revenit acasa Eliana, m-au emotionat piticii tai
Bine ai revenit si tu Mari-lu.
Fetelor inca o data multumesc pentru urari.
Eu am reusit sa racesc si acu m-am dat pe ceaiuri.
Ce face oare Andra? Cred ca a nascut deja.

Cria33+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Bine ai venit acasa Eliane...sa fie sanatosi ai tai pinguini

Mari-lu
felicitari pentru prichindel si bine ai revenit printre noi

Eu m-am intors de la doctor..colul este inchis, bebele este bine...doar ca am o candida...a zis ca nu e grav si mi-a dat ovule miconal...am si eu o intrebare nu am folosit niciodata.....le-am introdus in dansa am stat asa cu picioarel;e stranse cam o jumatate de ora si apoi cand m*am intors a inceput sa curga...sigur era de la ovule ca am mirosit...intrebarea mea este normal sa curga...si m-a trecut si pipi si am facut sper sa nu fie probleme...mi-a dat 10 zile

Diana 35+ cu RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

eu va spun noapte buna acum...ca am cam obosit asteptand la doctor...ne auzim maine dimineata

Punem majoretele la treaba pentru noaptea asta

Andra cred ca a nascut pana acum???????

Diana 35+ cu RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Fetelor sunt o nemernica.........
Dar sunt sigura ca o sa fiu iertata....
Andra m-a sunat imediat dupa ce a nascut ca sa va anunt , iar eu eram golanca, eram la cosmetica ca sa ma pregatesc pentru vineri.
Promit ca o sa fac tot ce imi sta in puteri ca sa repar greseala. Va dau acum informatiile care le am , iar maine dimineata la o ora rezonabila o sa o sun si o sa va tin la curent cu ultimile noutati despre ea si ingerasul ei.

Deci sa incep....plecase in oras si s-a dus si la control.....vazuta de medic la contral a constatat ca avea dilatatie 5. de la5 pana la 8 nu si-a prea dat seama cum a ajuns. A nascut natural fara nicio anestezie .

A nascut un ingeras de 3.550 kg, 50 cm, apgar 9.

Bravo Andra

P.S.Maine de dimineata....asa cum am promis revin cu stiri....direct de la sursa....adica voi avea legatura in studio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Valentina pentru nimic in lume nu as sta sa stiu ca mi se infige un ac in spate. In primul rand cred ca as misca, nu as sta linistita si stiu ca acest lucru are repercursiuni neplacute.

Doctorul mi-a zis si el ca imi recomanda generala.

Problema este ca deja am golul ala in mine, in capul pieptului......uff....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna fetelor!
Din pacate nu am reusit sa citesc ce ati mai facut. Sper ca sunteti bine toate.
Felicit si eu noile mamici.

Noi suntem binisor.
Luni am fost cu Maria la cantarit si in 12 zile luase numai 150g asa ca acum tb sa-i dau lapticul cu sticluta si o mai pun la san numai dc mai vrea dupa. Mai mult ,nici lapte nu prea mai am. Asa ca sunt destul de suparata. Tot luni seara (ca de atuncia scazut cantitatea de lapte) m-am speriat f tare ca-i faceam baita Mariei cu mama soacra cand ea s-a pus pe plans chiar inainte de a o baga in apa. Nu a plans nici 1/2 de minut s-a facut vanata la fata si nu a mai respirat. Am ridicat-o am batut-o pe spate si si-a revenit repede dar m-a speriat tare. Nu a mai facut asa de atunci dar nici nu o mai las sa planga deloc si e destul de stresant.
Azi am fost si a consultat-o medicul neonatolog sia spus ca e bine doar cam slabuta. Cica ar tb sa pape 100 ml la o masa si ea nu mananca nici 75 tot timpul.
Sunt suparata si speram sa ma ajutati cumva . Adica a s avea nevoie sa-mi imprumute cineva (o mamica ce nu a nascut inca) un cantar de bebe (las o suma drept garantie)pentru 1-2 saptamani. daca as avea cantar as putea-o cantari inate sa suga si dupa si sa-i dau completare dupa ce a supt putin ca in situatia actuala eu ii dau intai cu sticluta ca sa ma asigur ca a mancat macar 60-70 ml si apoi o pun la san si nu stiu cat papa.
Sau poate stiti pe cineva care vinde cantar la un pret acceptabil.

Va multumesc.
Nr. meu este 0740.177.360 . Dati un mesaj si va sun eu ca poate pe forum nu reusesc sa intru in fiecare zi.

Oricum mie cantrul imi tb neaparat zilele astea ca sa nu se invete cu sticluta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

FELICITARI ANDRA

Refacere rapida si te asteptam pe forum

laura35+arianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Phiew, chiar incepusem sa intru la idei cu Andra care nu mai dadea niciun semn nimanui, dar acu ca stim:
FELICITAAAAAAAAAAARI ANDRAAAAAAAAAAAAAA!!!! sa vii rpd acasa asa cum ai plecat dar cu un bebe sanatos si voios

roxana 38+ cu Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camitu spune:

Buna seara mamicilor si -dutelor,

Felicitari Rebianei si Andrei pentru nastere si sa fie sanatosi si cumintei bebeii lor.

Punem majorete pt fetele care urmeaza saptamana asta:

Noi suntem bine, mergem la servici unde avem multa treaba si nici nu stim cum trece timpul.

Cami +34 Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Tzuna nu mai fi suparici si nici speriata ca face rau la laptic.
De speriat te inteleg ca te-ai speriat cand nu a mai respirat Maria, dar uite ca ai stiut ce sa faci si copilasii mai fac episoade d-astea, ca sunt mici si nu stiu cum sa respire calumea, mai ales cand sunt ocupati cu plansul.

De greutate zic sa nu o iei in tragic ptr ca se poate ca bebelina sa recupereze foarte repede daca e o diferenta pe undeva; ma gandesc ca daca sunt 150 de grame in plus fatza de nastere, asta inseamna mai mult de 200 de grame luate in mai putin de 2 saptamani avand in vedere scaderea in greutate a bebelusilor imediat dupa nastere.

Nu sunt cea mai in masura sa dau sfaturi, dar numai nu fi suparata. Incearca sa fii pozitiva, sa o hranesti de fiecare data cand cere si cu lapticul tau si completare si o sa vezi ca va fi bine pana la urma. . Ai vazut doar ca si Mada_rozz isi facea probleme si pana la urma e bine.

Numai bine si tie si Mariei

Suzy, tu cum mai esti?

roxana 38+ cu Rares Teodor

Mergi la inceput