Mamici de martie - aprilie 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 14
BiancaM spune:

Felicitari noilor mamici!! Sa aveti bebei sanatosi!!
Noi am fost azi la control. Pentru ca i-am zis ca vreo 2 zile nu am simtit-o pe terorista mea miscand ca de obicei, ne-a si monitorizat nitel. E bine, inimioara bate puternic, si reactioneaza la miscari.
Lichid avem cat trebuie, ea fiind cu capul in jos, si cordonul ramas undeva in partea stanga sus, nu avem griji legate de el.
Si acum surpriza, la controlul colului, avem dilatatie 2 cm!!! Am ramas masca cand ne-a zis doctorita. De, de 2 saptamani terorista noastra se tot joaca cu colul meu, si unde mai pui ca doctiruta a zis ca e posibil sa fi avut si ceva contractii pe care nu le-am simtit eu. Asa ca de azi o sa incepem sa punem lucrurile la punct.O sa montam scaunelul in masina, o sa mutam prin casa ca sa nu ne ia prin surprindere bebe.
Cam atat de la noi. Somnic usor!!!
36+
Bebica al nostru e 
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/album/576460762390437639#page1
elpower spune:
Felicit si eu proaspetele mamici, Andra si Rebiana!
Fetelor cred ca e extraordinar sa te afli fata in fata cu minunea pe care ai purtat-o in pantec atata timp!
Va doresc refacere rapida si puiuti sanatosi si mancaciosi!
Diana, probabil ai uitat si tu sa intrebi doctora despre rezerve, nu-i asa?
Despre ovule sa stii ca se pun seara la culcare si nu te mai ridici din pat dupa. Si da, e normal sa curga, in special daca sunt mai mari. Mie mi-a dat ovule de Clotrimazol si astea nu curgeau decat dupa 12 ore, dar erau atat de incomod de introdus... Mai bine din astea curgarete, dar sa fii atenta sa nu te mai ridici din pat dupa ce le pui, eventual pana la prima vizita la toaleta.
Elyanna ce scumpici sunt puiutii tai!
Tzuna ce rau imi pare ca esti ingrijorata! Stiu ca e usor de spus si greu de facut, dar incearca sa nu te stresezi ca sa nu pierzi lapticul. Regret ca nu te pot ajuta cu cantarul, dar noi nu am luat inca. Ma gandeam ca poate nu va fi necesar ca il va cantari doctora. Sorry!
Despre mine, ce sa spun.. Am inceput si eu sa-mi fac bagajul pt spital, dar deocamdata l-am finalizat doar pe cel care il voi lua cu mine la nastere. Caci dupa o discutie cu doctora si asistenta am hotarat sa imi fac un bagaj mic in care sa-mi iau strictul necesar pt nasterea propriu-zisa, adica: camasa de noapte, halat, papuci, medicamentele necesare cerute de doctora, dosarul cu analizele si ecografele, actele niste tampoane, prosop si cosmeticele, desi la astea ultimele cred ca o sa renunt, ca doar nu o sa stau in sala de travaliu cu prosopul si sapunul dupa mine sa ma spal. Sau mai stii?
Ma mai gandesc pt ca deja din bagaj mic il vad cum se mareste pe zi ce trece. Imi inchipui ca de tacamuri nu voi avea nevoie decat dupa aceea. Nu stiu. Mai studiez problema.
Oricum, voi face si celalalt bagaj cat mai curand. Deocamdata sunt toate puse in mijlocul patului din camera bebelinei pana voi reusi sa gasesc o sacosa pe masura. Ca am cumparat una ieftina si nu mi-a placut ca mirosea a cauciuc, asa ca am avut stralucita idee de a o spala. Bineinteles ca s-a facut praf. Acum trebuie sa caut sacosa, numai ca nici nu-mi concep sa nu o spal, mai ales ca voi pune hainele bebelinei in ea si nu vreau sa capete vreun miros straniu stand acolo aproape o saptamana (!!sper eu!!).
Nu stie sa-mi spuna si mie nimeni ce e acela un scutec absorbant, ca vad ca Ralualexandrei nu a mai intrat sa-mi raspunda si mie? Ca eu credeam ca si Pampers e tot scutec absorbant pana am citit ca si-a pus ea in bagaj scutec, Pampers si scutec absorbant. O fi gresit ea sau chiar e vreo diferenta? Vedeti voi ce ma tine pe mine treaza la ora asta...
Hai ca va las ca v-am plictisit destul!
Si sa nu uit!!

Galeria la treaba pt toate fetele anuntate sau nu la nastere!
Ela
in 38s+4z cu
Thea Ioana
AMR pana la Ziua Cea Mare
Uf, semnatura asta! Tot uit de ea! Sa fie vreun semn?
BiancaM spune:
Nu v-ati trezit inca?
Noi vrem sa va zicem o zi buna, si 

pentru surprizele de azi!
Am plecat la somnic, paaaa!!!
36+
Bebica al nostru e 
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/album/576460762390437639#page1
radcarmen spune:
Felicitari noilor mamici Rebiana si Andra si un bun venit pe lume puiutilor lor. Sa va dea Dumnezeu sanatate si sa cresteti mari si frumosi!
Va doresc o zi buna la toate si le tin pumnii fetelor care azi isi vor vedea copilasii.
Carmen
sapt 34 cu
Vlad Gabriel
diana_jors spune:
Neatza,
,
si
,
noi ne-am trezit fresh azi, mergem la ora 12 la control, sa vedem ce zice
... 
Felicitari Rebiana si Andra! 

Si bebei papaciosi, cuminti si sanatosi!
Eu am mai luat ieri pentru
paturici absorbante de la Seni (le-am gasit la farmacia Dona)... intrbare: voi de unde ati luat paturici absorbate refolosibile? (adica nu de unica folosinta, ca eu numai de-astea am gasit)![]()
am mai luat si o pompita pentru aspirat nasucul...
Si acum asteptam BabyExpo, sa cautam carucior si cantar... dezi tzuna, eu nu pot sa te ajut, sorry... vezi eventual la anunturi aici pe site, mai sunt mamici care vand, poate ai noroc asa...
Va las, ma vag sub dus
, sa aveti o zi excelenta! o sa revin dup-amiaza cu noutati.
Diana
34+ cu
Mihai-Alexandru
RaisaFudulu spune:
FElicitari Andra si bun venit pe lume puiutului tau

Ela imi cer scuze da am uitat sa intreb ca eu m*am blocat putin cand mi-a zis de candida...nu am avut niciodata si pana mi-a explicat ca nu e grav.....am uitat de toate intrebarile...acum o sa ma mai duc peste doua sapatamani dar pana atucitu o sa tii deja printesa in brate

Noi raportam o noapte dormita partial...dar deja ne-am obisnuit cu asta
Tzuna imi pare rau pentru ceea ce ai patit...eu zic sa incerci sa fii calma ca si asta ajuta la laptic(din carti spun asta ca experienta nu am)...ia r daca nu gasesti cantar cantareste-o pe unul din ala pantru oameni mari...intai te cantaresti tu si apoi tu cu bebelina si diferenta este greutatea ei...sunt mai ieftine decat alea pentru bebelusi

Pentru fetele care trebuie sa nasca azi sau sunt luate prin surprindere

Diana
35+
cu RAISA-MARIA
LuizaS spune:
Buna dimineata burtici si mamici
Felicitari Rebiana si Andra pentru bebei! 

Sa fie sanatosi,cumintei si norocosi iar voi sa va intoarceti sanatoase acasa!
Multumesc tuturor pentru urari si voua va doresc sa aveti parte de bebei asa cum i-ati visat si sa va aduca numai bucurii!
Fetelor am sesizat sambata ca mi s-a lasat burtica, a aparut o adancitura mica in dreptul buricului si era putin mai moale ...asta dupa o repriza de
a lui bebe. Stiu ca asta este un semn ca bebe vrea sa ne cunoastem dar nu stiu teoretic cam cat ar mai fi pana atunci.
Poate ne spun mamicile sau gravidutele care sunt la al doilea puiut asa ca sa-mi fac o idee.
Acum simt ca pot respira mai usor si nu mai obosesc cand vorbesc.Cand vorbeam la telefon gafaiam de ziceai ca ma alearga cineva acum nu mai e asa....
Am mai scris odata si am uitat sa ma loghez 

si am pierdut tot....Nu m-am trezit bine si am baut si cafeluta........
37+3 
arissa spune:
Buna dimineata!
Andra, felicitari pentru bebita! Cat ma rog sa am si eu o nastere asa de rapida ca la tine!
Si eu tot la cafeluta sunt. Vad ca de la bebe nu mai am nici un semn. Ea e programata pe 17, apoi sa astepte maica-sa pana atunci
.
elpower, ce medicamente obligatorii ti-a recomnadat doctora sa pui in bagaj? In legatura cu scutecele absorbante, eu nu am luat, deci nu stiu, dar ma gandeam sa intreb si eu la o farmacie.
tzuna, imi pare rau ca esti necajita, dar sunt convinsa ce bebita va recupera in greutate.
luiza_s, mie a inceput sa imi coboare burta de vreo trei saptamani, dar bebe tot nu vrea sa ne onoreze cu prezenta. Dar in acelasi timp, te poti astepta sa se intample si peste cateva zile, din cate am citit.
Am vazut pe listuta de bebei ca Andra a nascut pe 15 martie, adica azi?? Nu a fost ieri?
inca 2 zile
Maya
cria_bv spune:
Neata fetelort,
Felicitari
Andra
sa fiti sanatosi amandoi si sa iti aduca numai bucurii bebele tau.
Azi am ramas acasa pt ca raceala nu ma lasa. Toata iarna m-am ferit de raceala si pana la urma m-am inecat ca tiganu la mal.
Adevarul e ca era mare lucru sa nu fac acum cand toti din jurul meu sunt raciti. Eu stiam ca paracetamol pot sa iau unul, doua pe zi voi ce stiti?
Diana nu fii suparata si mie la ultimul control in februarie mie mi-a descoperit dr. ca am candida. Am luat si eu ovule, da le luam seara si incercam sa nu ma ridic din pat cateva ore. Intradevar curg daca te ridici imediat. Cica sarcina favorizeaza aparitia candidei, deci nu e ceva grav dar trebe tratata ca sa nu ti se rupa prematul membranele. Multa sanantate.
Ela eu cred ca Andra se referea la scutecele alea ca si paturicile nu? Eu mi-am luat din Carfour, sunt la sectorul scutece.
Cria
33+ cu
Vlad
elpower spune:
Buna dimineata fetelor!
Desi m-am culcat pe la 5.00 de dimineata, m-au trezit niste arsuri pe la 8.00 si de atunci, cu tot Maaloxul luat, tot am asteptat sa vad daca
sau nu. Bineinteles ca, pana la urma am facut-o. Groaznic!
Acum o sa merg sa caut o sacosa pt bagaj. Sper sa gasesc ceva care sa-mi placa.
Arissa despre medicamente ar fi bine sa intrebi doctorul tau caci eu cred ca difera de la un spital la altul. Oricum mie mi-a cerut asa: *Oxitocin-3cutii, *Glucoza 3.3% 3 cutii, *Calciu gluconic 3 fiole, *Vitamina B1 si *B6, *Glucoza cred ca din aceea cu care se pune perfuzia si *Ser fiziologic la fel. Nu stiu exact pt ca e reteta la sot, dar deseara cand vine el spun mai exact. Asa, si mi-a cerut si *flexuri din acelea roz. Eu am mai luat si *algocalmin, desi au zis ca au destul in spital, dar m-am gandit ca decat sa le rog pe asistente sa-mi faca, mai bine imi fac eu daca am nevoie. Si cred ca mi-a mai cerut si *Scobutil, dar nu stiu cat.
Diana, daca printesa mea mai are rabdare pana luni cand merg la un ultim control, sper sa nu uit sa o intreb eu pe doctora despre rezerve, daca nu sper sa ne descurcam la fata locului.
Va las ca merg dupa sacosa. Asta e noua mea obsesie!
Pupici!
Ela
in 38s+4z cu
Thea Ioana
AMR pana la Ziua Cea Mare