Mamici de martie - aprilie 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 12
ane2200 spune:
Felicitari Rebiana! Sa-ti traiasca
. Sa fie cuminte si papacios.
Hai Andra! Tinem pumnii! 

Elyanne bine ai venit acasa. 
Ane 39+
roxanici spune:

Hai Andra!!!
daca nu cumva o fi prea tarziu....
Rebiana, Felicitari si un bebe snatos si frumos si mancacios
Kmi, foarte interesanta povestea cu moasa ta si cat de mult te-a ajutat. Oricum intreaga ta povestioara m-a mai linsitit, ca io imi imaginam ca ai ajuns la spital cu dilatatie mare, dar de fapt nu a fost asa....phiew, deci am timp sa ma adun cand se intampla.
Eliana, baga poze cu flacaii tai sa vedem si noi o pereche de gemeni pe anul asta. Bine ai revenit acasa, multa sanatate baietilor si cat mai multe sute de grame puse pe ei pe saptamana ![]()
Mari-lu si Stefaniya, bine ati revenit, eu nu v-am uitat dar daca am vazut ca ati disparut asa de mult.... ma gandeam ca nu mai intrati deloc pe DC
Noi suntem bine sanatosi, cu bebe f cuminte in burta.
Cand o fi sa imi puneti majorete va anunt io cumva ca nu vreau sa vina Raresu fara galerie de fete
, asa ca daca mai dispar, nu va impacientati ca ori dorm ca trenu in gara, ori colind prin oras.
la toata lumea
roxana
38+ cu Rares Teodor
gabdyd spune:
Bravo Rebiana si Andra , ca probabil deja s-a intamplat minunea pana acum!!! Sa asveti bbei sanatosi si mancaciosi si o refacere cat mai grabnica. 

Bun venit acasa Elyanne , sanatate multa. Mai tine-ne la curent cu ispravile mandrei, pe mine ma intereseaza subiectul ca am si eu una. Pana acum a fost draguta si entuziamata, sunt curioasa cat entuziasm o sa mai aiba cand o sa vin cu urlatoarea mica acasa
. 

Si eu mai am contractii, destul de des, cam de fiecare data cand ma ridic din pat sau de pe scaun dar si in timp ce stau. De data asta le recunosc foarte bine
si sunt foarte puternice, chiar dureroase.
ce ma deranjeaza foarte tare e faptul ca am inceput sa am greturi, desi nu ma mai asteptam la de-astea
.
Va
,
Diana
33+, mami de Julie
, 14.11.2003
phili spune:
bine ai venit acasa ELIANA!!!MULTA multa sanatate la bebelusi,si tie tot ce-ti doresti!!!
felicitari REBIANA,ma bucur tare mult pentru tine si copilas,multa multa sanatate!!!!
+34 
lauramar spune:
Bine ai revenit acasa ELYANNA multa sanatate tie si puiutilor tai,nu ne pui niste poze?
Bine macar ca de ziua ta esti acasa
Noi suntem bine ,astept sa ajunga socrela din Romania ca m-am saturat singura.....
si numai bine
laura
35+Arianna
elyanne spune:
Am reusit sa pun cate o poza cu fiecare bb:
Andrei
Mihai
Promit ca-i pozez si impreuna... data viitoare.
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004) si
Mihai &
Andrei (3 martie 2007) 
Maya