Mamici de martie - aprilie 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 11
stefaniya spune:
Buna si cu intarziere dar le doersc muuuuuuuuuuuultaaaaa sanatate si numai bine mamicilor care au dat startul deja si acelasi lucru pt cele ce urmeaza,inclusiv eu!
Mi-a schimbat DPN-ul pe 1 aprilie dar nu stiu de ce presimt ca va fi sfarsitul lui martie.Deja il simt cum impinge jos.Din pacate in continuare sta infasurat cu cordonul ombilical si sper sa nu am probleme din cauza asta.Bafta multa ANDRA si sa te lauzi apoi cu bebe aici!
+ Karl
*****BEBE*****
carmen94 spune:
REBIANA................felicitari si refacere rapida!
haide Andra!nastere cat mai usoara!!!!!
ce surprize mai apar ?!?!?
Carmen 36cuDarius
Val_ spune:
Felicitari Rebiana si refacere rapida! Bebe LUCA ANDREI sa fii sanatos si sa ai parte de mult noroc!
Valentina 32+ cu bebe Mariuca
carla_lia spune:
Felicitari Rebiana!!! Sanatate multa tie si lui Luca Andrei!
Bafta ANDRA!
Lia 37+ Bianca Maria
mada_rozz spune:
Buna fetelor,
Cria,La multi ani cu scuzele de rigoare.Am scris ieri un mesaj si nu l-am mai trimis.M-am luat cu treaba prin casa si cu bebe mancacios si am uitat sa il mai trimit.
Aliona, Paxela si Rebiana,felicitari pentru bebei.Sa va traiasca si sa va bucurati de ei.
Andra,iti tinem pumnii,dar cred ca deja ai nascut la ora asta.
Eu m-am mai linistit cu greutatea lui bebe.A luat vreo 700 de gr,deci are acum 4,550 kg.Eu zic ca e destul de bine.Am inceput sa ii dau si Humana la o singura masa dimineata sau la pranz,ca mananca mult si nu se satura saracutzul.
Am iesit azi afara vreo 10 minute.Am scos putin nasucul la aer,mai ales ca a fost asa de cald si frumos.A stat cu ochisorii inchisi,probabil inca nu e obisnuit cu lumina de afara.O sa incepem sa iesim in fiecare zi daca o sa fie asa frumos.
In rest,ziua mancam mai des,cam din 2 in 2 ore numai tzitzi,si stam mai mult cu ochii pe pereti.Adoarme bebe pe la 6 si se trezeste pe la 9,cand pregatim baitza.Dupa baie manaca tot tzitzi si doarme pana pe la 2 cand se trezeste iar sa pape,apoi se mai trezeste pe la 5.
Si eu va sfatuiesc sa va odihnitzi acum cat putetzi pentru ca eu sincer nici acum,la 3 saptamani de cand s-a nascut bebe nu ma simt odihnita.Bebe ocupa cam 90% din timp si nu mai poti face nimic.Noaptea,desi doarme si se trezeste doar de 2 ori,sunt atenta mai mult la el sa nu se inece.Dupa ce papa,ii ramane putin laptic in gura si dupa ce adoarme se ineaca cu el.Ma sperie treaba asta dar probabil asa fac majoritatea bebeilor.
Hai ca m-am lungit...promit sa scriu mai des daca ma lasa bebelinul.
Bafta multa fetelor care urmeaza sa nasca.
Va pup,
Mada si bebe Mark Alexandru(22.02.2007)
Atat de mari suntem...
elyanne spune:
Multumesc mult de tot
Am ajuns acasa azi, pe la 3... si acum astept sa se trezeasca teroristii, sa le dau sa pape...
Mananca lapte de la mine, dar din biberon... Sunt mici si pitici asa ca nu-i mai obosesc la san si in plus nu stiu cat timp voi avea pentru amandoi. Decoamdata stau bine... am pentru 4 ca ei...
Eu ma simt foarte bine... mi-au trecut toate cele cat am stat in spital. Nu mai zici ca as fi avu vreodata burta sau ca am vreo taietura...
Elena a reactionat foarte bine pana acum... e foarte incantata de bb-ei ... i-a pupat... i-a mangaiat... a topait pe langa ei, de mi-a stat inima in gat...
Cam asta ar fi pe scurt. Evident ca n-am citit din urma... dar zilele astea o sa am timp intre doua alaptari.
Mihaelaaa spune:
Moaaaaaaamaaaaa,n-am mai intrat cateva zile si uite cate vesti bune....
Nici nu stiu cu ce sa incep,ca toate ar fi pe primul plan:
Pt ziua de ieri La Multi Ani Luiza si Cria.Cu intarziere ,dar mai bine mai tarziu decat niciodata!
Andra,nastere usoara,te asteptam cu vesti!Pun si eu majoretele pt tine...Si pt toate gravidutele care ne iau prin surprindere:
Si felicit si eu proaspetele mamici ,sa va traiasca bebeii,sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii!
Acusica nu mai am timp ,dar revin eu...nu ma dati disparuta...sora-mea e la mine pt numai 10 zile si incerc sa petrec cu ea cat mai mult timp!
Va pup pe toate,mai scriu eu...
Mihaela36+
Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani
mari-lu spune:
Dragelor!Sper ca va mai amintiti de mine,n-am mai intrat de ffffff mult timp din cauza pb cu colul si contractiilor,din cauza carora ...am nascut la 38 s si jumatate in 21 feb.Am un baietel care avea 3400, 53 cm si e tare frumusel.A fost naturala cu peridurala si a fost destul d bine,exceptand o ruptura d col...BB suge tare,dar eu nu prea am laptic asa ca papa si la biberon si amandoi pumnutii...N-a prea crescut,dar tanti dr zice sa avem rabdare ca n facem noi mari.E cam plangacios mai ales noaptea si mie mi s rupe inima cand nu-l pot opri .Sunt f fericita...f obosita...sunt zombi.Noroc ca a venit mama mea la mine sa ma mai ajute ca am iesit si eu din casa.
Felicitari noilor mamicute,sa fie bebeii sanatosi si cuminti!
Sper sa n puna si noua net curand ca tare mi-ati lipsit si nu mai pooot!
Va pup p toate!!!
Maria 31+ & BB Alex