Mamici de iulie-august 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 29
lorinaoo1 spune:
Simo de acord. Ar fi fain tare sa o punem de-o intalneala 
![]()
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 23+
madabout2003 spune:
Buna fetelor!
Multumesc pentru complimente!!!
Eu nu am dormit prea bine nu stiu daca a miscat bebe sau daca aveam gaze
!
Eu inca nu m-am hotarat nici pentru carucior nici pentru patut! Nu stiu daca carugior cu 3 sau 4 roti, patut de panza sau de lemn!!!!In schimb am cumparat un marsupiu super smecher pentru nou nascuti pana la 12 kg! O prietena mi_a zis ca ei nu i-a folosit deloc marsupiul dar eu m-am gandit ca e destul de comod la cumparaturi, la plimbare pe un teren mai accidentat...nu stiu o sa vedem!
MADA
14+
Poze de vacanta
Ioana75 spune:
Simo, spor la antrenament
. Eu trebuie sa ajung prin iasi o data si o data sa-mi iau diploma de master, poate ne vedem!
Ile, eu cred ca e buna plasa de sub carucior pentru mamicile care fac cumparaturi cu bebe in carucior, dar mai sint si mamici care nu fac
.
Eu nu am folosit plasa de sub carucior aproape deloc, de fapt am si scos-o. Cind mergeam la cumparaturi tineam pe bebe in marsupiu, pentru mine era mai comod sa intru prin magazine cu bebe de git. Dar fiecare are propiul stil.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
lorinaoo1 spune:
Ioana da, te asteptam cu inima deschisa 

Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 23+
Ioana75 spune:
Lavinia, Simo
. Ma gindesc ca n-o sa mai recunosc Tudorul, dar in Pushkin nu cred ca s-a schimbat ceva
.
M-a lasat memoria si nu mai stiu daca v-am zis ca si mama mea e invatatoare
. Dar munceste exagerat de mult, face carti, scoate reviste periodice, participa la cursuri on-line, perfectionari, etc; eu daca as fi ramas in invatamint nu cred ca as fi facut atitea.
Editez sa-i urez bafta lui Simo la schimbat capitolul
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Simo78 spune:
Ioana, Tudorul e neschimbat...doar ca au plantat Mall-ul in fata, unde era cantina.
Gata, cu deviza CINE MUNCESTE - GRESESTE ma apuc de schimbat capitoul. Pauza 2-3 ore

Simona
19+
Matei Hisham
poze 
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by Samurai-lady
BUna feteleeeee,
PEPI -felicitari pentru fetitza si pt rezultatul bun la amnio.
Despre carucioare:la cate gropi sunt in Timisoara,in alte parti nu stiu,dar tot asa drumuri si trotuare denivelate cred ca-s,ar fi bine sa va luati un carutz cu roti mari,nu mici din plastic,si rotile sa fie din cauciuc.Noi cand am fost anul trecut in tara,Ken avea 3 anishori,am luat un carutz din Timisoara si a fost praf in 2 saptamani.Avand in vedere ca il folositi cel putin 3 ani:),plus de mai faceti si bb2,io zic sa luati unu cu roti mariiiiiiiiiiiiiiiiii.
Gen 4x4
Sa nu dati cu roshii in mine,io stiu numa ce gropi is montate:))) in trotuarele din Timisoara.Si nu ma refer la periferie,ci aproape de centru.
Va pupi,o zi buna.
Samurai-lady19 weeks
si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
Eu d'asta l-am recomandat pe quinny Buzz (andutzy vorbea de modelul zapp care e diferit) pentru ca daca cumperi toate acesoriile (landou, scaun de masina si carutzul) ai tot ce iti trebuie, nu mai este nevoie sa cumperi carutzul sport dupa sase luni fiindca asta le are pe toate. Rotile din spate sunt mari iar cele doua micute din fata (care sunt unite intr-una) sunt stabile si sunt mobile. Plus din cauciuc normal plus cu suspensii. Eu am avut la fiu-miu carucior cu roti din plastic care zdranganea si zbura in toate directiile apoi am luat unul cu roti mici dar de cauciuc si se oprea in fiecare pietricica. In fine nu vreau sa conving pe nimeni, fiecare isi stie nevoile, insa eu sunt plimbareatza, mai ales ca daca stau in casa turbez si am nevoie de ceva rezistent, imi cinvine ca pot pune direct scaunul de masina pe carutz (doar pe suport, nu mai car si scaunul la carut) deci daca ies undeva intr-un parc nu mai car toate accesoriile. In plus scaunul de masina e de la 0 luni si are niste pernitze speciale care practic ii protejeaza spatele copilului, coloana. Uite aici link direct de la sursa http://www.buzz.quinny.com/# iar acolo iti arata la features cum e. Am citit reviews pe internet si toata lumea il cataloga la 5 stele.
Simo eu zic mai bine sa dai un tel la miniblu si daca iti convine pretzul mai bine dai o fuga la Bucuresti caci sa cari din Emirate si landoul etc. Pentru ca el vine doar carutzul normal, cu scaun folosibil de la 6 luni si separat se cumpara landoul si scaunul de masina daca vrei. Deci nu stiu cum te cari cu landou din Emirate. Binenteles daca il vrei neaparat, poti merge si la expo si acolo vei vedea mai multe modele.
Luna
18 sapt+ Cosmin
nicooleta27 spune:
ANDRA Z multumesc pt sfat, o sa incerc si eu acest ulei, eu ma gandeam ca daca suntem mai plinute pielea nu va vace acele vergeturi.Sa stii ca nu m-am gandit sa fac nici o aluzie la mamicile slabute
POOPIK
17+
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by alina.a
'neatza! uite ca ieri am tras chiulul....
felicitari pt cine a aflat culoarea carucioarului!
samuray lady ai una bucata mic ingeras dragalas!merita sa incerci pt bb3 daca va fi fetita,belea!
vorbeati de carucioare uite ca-mi place mie
http://www.brevi.eu/public/page.jsp?sez=222&pag=188
alina21+ cu bb Elisa
Alina imi place si mie, mai exact mie imi plac toate pe care poti adapta direct pe suport scunul de masina si landoul, pentru ca mai sunt unele pe care trebue sa pui scaunul de masina peste carutzul normal si ai asa ditamai castelul si te cari practic cu doua carutzuri la tine si impingi la ele chair de nu ai nevoie.
Luna
18 sapt+ Cosmin 

Cum a venit pe lume Samurash bebe