Mamici de iulie-august 2007 (28)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

si eu am cam chiulit ieri. M-am plimbat muuuult, ca tare dor imi mai era... Si dupa aia m-am trezit cu o durere de spateee... Azi ma plimb numai pana la piata sa iau urzici

Brazuca ia si tu o oglinda mai mare si examineaza-ti burtica daca nu ai incredere in sot. Si eu sunt obsedata de aparitia vergeturilor, uneori am si cosmaruri

Fetiliiii, ajutati-ma si pe mine si luminati-ma - ce sunt IR-urile si care e legatura cu retardul de crestere intrauterina, ca nu am gasit mare lucru pe net.

Pe mine nu ma mananca sanii, in schimb ma inteapa, dar presupun ca vi se mai intampla si voua, nu?

Acu, daca ati deschis subiectul care ma doare pe mine... adik invatamantul... sa zic si io ceva ca sa ma inteleaga si pe mine cineva... ca soacra-mea credea ca am slujba de vis La scoala la care lucram pana sa-mi iau concediu aveam clase mai mult de baieti... si nu 20 ci 30, toti fotbalisti (mai aveam si o clasa de atleti unde erau si cateva fete) cu suturi in cap (la propriu, cred ca si visau scheme de meci ) si care nu aveau o treaba cu romana. Nu numai ca imi mancau ficatii, cum spunea cineva pe aici, dar cand ajungeam acasa ma simteam de parca as fi tras in jug . Acasa nu ma puteam odihni mai mult de juma de ora pt ca trebuia sa-mi fac schite de lectii pt toate orele si trebuia sa ma pregatesc serios de ore pt ca dir adj era profa de romana si avea prostul obicei de a veni neanuntata in asistenta la ora si gasea ceva care sa nu-i placa - asa ca stresul era cat casa (morcovelul era prea mic ). In plus, mai aveam si alte responsabilitati pe langa pregatirea si sustinerea orelor - organizarea de activitati extrascolare (gen serbari, comemorari, editarea revistei scolii, activitati in fata colectivului de prof samd) care imi mancau o groaza de timp. Nu de multe ori ma certam cu sotul pt ca nu mai aveam timp sa stam de vorba sau sa fac mancare /curat. Ce sa mai zic de meditatii, ca la soacra-mea nici prietenii mei nu vin... Acum, ca stau in concediu sunt muuuuuuuuult mai relaxata si sunt convinsa ca daca o faceam pe-a eroina si ma duceam in continuare la scoala, as fi pierdut sarcina. Chiar daca imi dau pe concediu doar 460 lei, prefer sa stiu ca am facut totul si pt mine si bebelina si nu m-am vandut cu totul scolii.
Nu zic ca nu sunt oameni care nu se ocupa de copii, care nu se prezinta la ore, care pun copiii sa copieze lectia din manuale - stiu ca sunt si astfel de specimene, in 6 ani am vazut multe din pacate. Ce nu ineteleg eu e de ce sunt si eu pusa in aceeasi oala, de ce ma simt rusinata si umilita ca lucrez in sistem, de ce se arata asa usor cu degetul catre o intreaga categorie? Am avut mai multe tentative de a pleca, dar nu am reusit - se pare ca ale mele cunostinte nu ma ajuta la mare lucru. Scuze ca m-am intins, dar simteam nevoia sa ma "rasuflu".

Lavinia-nasica de moflea
burticaMaria Lorina 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

Buna fetelor, am venit si eu la raport, inamikul meu e agitat tare de tot ii arata lui mamy cat de energic este.
Brazuca25 noi nu cred ca vom face vergeturi asa urate deoarece avem statul de "ciunculita"Ai inceput sa-l simti pe bebe?
Am ramas tare de tot in urma cu cititul, la birou munca multa si nu am timp sa stau, azi cred ca o sa re cuperez
Va doresc la toate burtikutele o zi buna si sa fiti sanatoase

17+

Mergi la inceput

Mami de Anya iti multumesc pt esenta de fetitza, ai avut dreptate

Eu patutul il imprumut de la cumatra mea, e tip tarc din plasa. Sper sa se impace bebelina bine cu el, ca alta optiune nu are. Cu mami in pat nu poate dormi, ca nu cred ca va vrea tati sa doarma in balcon Iar carucioarele voastre sunt super, vom vedea ce va cumpara nasa, ca ea s-a abonat la astfel de cheltuieli. Am sa-i mai sugerez ce imi place si ce e mai practic pt bebe + masina, asa ca ciulesc urechile si casc ochii la ce spuneti voi pana una-alta

Samuray-lady Kenutzu al tau e o dulceata de baiat Ufff, l-as inrosi de atata pupat

Ioana, Simo, Alina.a

Lavinia-nasica de moflea
burticaMaria Lorina 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ca sa nu fiu mai prejos eu daca as fi sa aleg din nou as alege tot patut de carpa, eu am deja un Graco si in ala va dormi Tudor macar pana la 6 luni cum a dormit si frasu'.
De carucior, eu recomanda la toata lumea Inglesina Zippy, e scump dar eu zic ca merita, il poti folosi de la landou pana la sport!
Eu m-am pacalit la carucior dar cum nu l-am folosit prea mult o sa mearga si la Tudor!

Eu deja fac lista de cumparaturi de la BE! Cred ca o sa ajung pe vineri acolo!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Ups, am uitat sa schimbam varsta la semnatura, ca acu incepem a 23-a sapt, dupa ecograf

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Lavinia chiar incepusem sa ma intreb ce e cu tine. Uite, Oana propune sa ne vedem intr-o zi, daca reusim sa ne organizam in astea 2 sapt pana plec, daca nu dupa 22 aprilie cand os a fie mai cald afara si burtile noastre mai mari, sa aiba lumea dupa e intoarce capul.

Simona 19+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

NEATA!

Voua chiar va place caruciorul ala Quinny?Ca mie mi se par super nasol pt ca nu are cos dedesupt.Cand o sa faceti ceva cumparaturi unde o sa le puneti?Iar geanta aia neagra este fff jos si o lovesti cu piciorul cand mergi.Va spun din experienta, am vazut ca are cineva la noi in cartier. Intr-o zi venea de la piata cu o sacoshica mica cu o salata si o tinea in mana na nu avea unde sa o puna.Eu nu stiu ce m-as face fara cosul meu care tine si 15 kg de cumparaturi.Si credeti-ma ca o sa vina un moment cand o sa adori sa iesi din casa la cumparaturi.

parerea mea, nu dati cu rosii ( ca sunt scumpe)

Ile 21 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=249f1383b4fbe02ba8eea5&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Noutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Incep antrenamentul pentru schimbat capitolul

Simona 19+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Brazuca, daca miscarile erau personalizate inseamna ca semanam Oricum e super fara dureri! mai ales ca majoritatea carceilor mi se pun noaptea...exact cand ti-e lumea mai draga si dormi mai cu spor....

Fetelor si eu tot patut gen tarc o sa iau. Marca....oscilez intre Primii pasi, Graco si MB. Vedem cu ne coafeaza si pretul. Toate mamicile care au folosit tarc sunt foarte incantate si mi l-au recomandat cu incredere.

nicooleta27, si noi posedam un strat de "ciunculitza" si sa stii ca pana acum nu a aparut nici o vergetura. eu ma dau 1/2 pe zi cu ulei de bb Nivea. Chiar scrie pe el ca folosit cu regularitate ajuta la elasticizarea pielii si este recomandat in sarcina impotriva vergeturilor. Eu sunt un mare fan al produselor Nivea deoarece aceasta este singura gama care mi se potriveste. Stiu de la fete ca o parte dintre ele folosesc ulei de bb sau de masline.

aporpo de medic. maine ma duc la control si as vrea sa o rog pe dr sa imi faca unu control mai amanuntit. eu am fost la epilat acum 2 saptamani si nu prea are sens sa ma duc si acum pt cele 3 fire care au aparut. as vrea sa folosesc benzile acelea cu ceara. stie cineva care sunt mai bune?

Andra
20+

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Miniblu are site, vezi daca il gaesti acolo.eu am unul in fata blocului si bineinteles ca il "vizitez" saptamanal

Carla .dar in camara?

Si io fac lista pt BE, abia astept!!!!

Ile 21 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=249f1383b4fbe02ba8eea5&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Noutati

Mergi la inceput