Mamici de iulie-august 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 27
Ioana75 spune:
Mioara, multumesc pentru admirare
. Ca sa te simti mai bine, iti spun ca buricul meu, plat la prima sarcina, nu a avut timp sa-si revina la normal, asa ca acum e iar plat. Arata oribil, dar port haine acoperitoare
.
Simo, eu mi-am luat bustiere no-name de la tot felul de magazinase din magazinul Titan. Sa se uite la calitate, ca are de unde alege.
Anto, te rog eu mult de tot, da macar un semn mic-mic zilnic, sa stim ca sinteti bine
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
pepi spune:
Neata fetelor,am si eu o intrebare mai ales pt cele care sunt deja mamici:pana la ce varsta trebuie bb sa doarma in patut de bebelus cu gratii de protectie?
pepi
20+
Adina Nicoleta
Samurai-lady spune:
PEPI-Kenutz a dormit pana la 1 an jumatate;apoi nu-l puteam lasa treaz in pat,ca sarea afara din el,se catara ceva groaznic.Acum doarme impreuna cu mine.
Samurai-lady
19 weeks
si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
Ioana75 spune:
pepi, iti spun varianta mea, probabil impartasita de putine mamici
. Nu "trebuie" pina la nici o virsta. Eu am folosit patut cu plasa 18 luni. L-am strins acum 3 saptamini pentru ca Miruna este mare cataratoare, si a sarit din patut de 3 ori intr-o seara!!! Si atunci, pentru evitarea accidentelor care s-ar putea petrece noaptea, o culcam pe un fotoliu pliant. S-a obisnuit repede si merge singura la culcare. La bebe care vine, nu i-as mai pune patut cu gard deloc - as vrea sa-l cresc mai "montessori", uite www.michaelolaf.com/1st%20yr%20GENTLE07.pdf" target="_blank">aici pe a 2-a pagina ce recomanda ei in loc de pat (montessori e o metoda alternativa de educatie).
Editez: Ca sa nu ma credeti deplasata
, trebuie sa mentionez ca noi culcam copilul pe fotoliile pliante doar pentru o perioada de timp; vrem sa-i amenajam o camera noua in citeva luni, si sa lasam camera ei pentru bebe care vine.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
mamii spune:
chiar fetele ..voi ce patut crede-ti k este mai bun de cumparat cel din lemn sau cel din panza.....eu chiar sunt in dilema au o gramada de avvantaje si dezavantaje amandoua.....off:)
arhdy spune:
Buna fetelor.
Am fost si eu in concediu o zi, pentru a putea merge la doctor. Este totul OK, mai putin o infectie urinara, care m-a dat peste cap. Sunt nevoita sa iau timp de 10 zile cate 2 ampiciline la 8 ore. Pe urma trebuie sa repet urocultura. Cand ma gendesc ca trebuie sa iau antibiotic mi se face rau. Cel putin sper sa scap cu un tratament si sa nu fie nevoie sa mai continui.
In rest este totul OK. Mi-a spus ca bebele este putin marisor.
La munca nu mai am nici o placere sa vin deloc. Si vreau sa stau si pana la 1 iulie, cand sunt deja in luna a 9-a. Mi s-a facut deja o greata.
Va tot citesc. Ma bucur cand aud ca sunteti bine si ma intristez cand dau de vesti proaste. Multa sanatate si sarcina cat mai usoara.
Diana si bebe 20+
AndraZ spune:
neata fetele!
am venit si eu la raport la cafeluta de dimineata. vad ca aseara ati discutat despre carucioare si patuturi.....eu una o sa iau doar patutul inainte sa nasc si ma voi orienta la marca undeva spre sfarsitul sarcinii. restul o sa le iau dupa ce nasc. sunt extrem de superstitioasa asa incat prefer sa ma car cu copilul in brate si sa caut decat sa se intample ceva aiurea si sa am pt ce sa imi fac reprosuri.
brazuca, iti multumesc pt sfaturile contra carcei pe care ni le-ai dat. m-ai scutit de niste dureri mari in ultimele 3 zile. 
Andra
20+
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb
andutzy spune:
Simo, nu ai de ce sa superi cu prefrerintele tale, chiar nu ai deloc gusturi rele, graco au produse f bune.
Fi-miu are un an si 9 luni si cred ca va mai dormi inca o vreme buna in patutul tarc(cel cu plasa) deoarece el se foieste foarte mult si ar cadea din alt tip de pat. E adevarat ca avem un tarc f lat, are 80 cm si se lafaie baiatul in el. Asadar pe bebe2 il vom pune in patutul de lemn macar cateva luni, pana ii va ceda frati-su mai mare tarculetul sa il facem patut. eu intre cele doua optez clar pentru cel cu plasa, e usor, il iei cu tine peste tot si noi il folosim de atata timp fara sa ne creeze vreo problema. Este tot Miniblu, se pare ca noi avem o mare atractie catre acest brand. Avem de la ei caruciorul mare, tarcul, scaun de masina si am mai facut si altora cadouri tot de la MB.
Andra
Sapt20 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
jeni71 spune:
Salutare din nou !
Eu pe Roxi am culcat-o in patut din ala clasic pana pe la maxim 2 ani. Apoi a trecut in pat cu mama, (din motive de spatiu).
Ce bine e acasa ! Cu placere gatesc, am vreme, dorm, ma plimb, fac curat, nu fac nimic pe graba sau in sila. Ar trebui sa profitam de perioada asta ca dupa ce apare bebe prima perioada e cam grea.
Pupici, revin mai tarziu !
Jeni
18+

brazuca25 spune:
AndraZ
, cu placere. Ma bucur ca au functionat si la altcineva. Credeam ca sunt personalizate
.
Gata fug la dr. Abia astept sa vad ce-mi spune!
20+
David Gabriel
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos