Mamici de iulie-august 2007 (28)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza fetelor! Imi fac curaj sa ma duc la dr si abia astept sa vad ce imi mai zice de bb. Am o avut o noapte cu dureri f mari de stomac, din cauza ca am mancat niste pere aseara cam tarziu.

20+ David Gabriel

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

hai ca a mea cumnatata e de top! nu stiu daca va mai aduceti aminte va scriam de ea in primele capitole,nu are copii pt ca citez "nu-mi plac,nu-i suport,mi-e greata cand ii aud plngand".pe lisa mea o sa o vada in poze....

alina 21+ cu bb Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

neatza!
Simo, sar'na de compliment, daca vrei sa mai vezi si alte poze sunt jos, in semnatura si vei gasi acolo si poze cu caruciorul sport (brevi). Stii cum e fiecare cioara isi lauda puiul

AndraSapt20 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Jeni, nasol si cu cumnatele astea. Macar de-astea n-am. Sa-ti fie de bine shoppinguiala.
brazuca, bafta la doctor.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Ioana

Fara sa supar pe nimeni, Graco e stilul meu! M-am indragostit de produsele astea! Abia astept

Simona 19+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Buna dimineata fetelor!
Am vazut pozele din Venezuela a lui madabout2003, mi-au placut mult si mi-au facut chef de un concediu...
Cred ca vom merge doar in aprilie, cand se mai incalzeste si undeva mai aproape... Deja am o burta mare asa ca nu stiu daca voi avea curajul sa ma dezbrac.
Am vazut si pozele copiilor la Ioana, Samurai, etc, tare frumosi, seamana cu mamele lor.
Jeni e bine sa te descarci din cand in cand; si mie imi face bine pentru ca oricum nu ne prea putem schimba rudele.
Si eu simt bebele in fiecare zi, dar cand este prea agitat mie nu-mi place, nu-mi gasesc nici o pozitie de dormit.
Voua vi se umfla picioarele? Mie deja mi s-au marit, mi-am cumparat niste pantofi cu un numar mai mare si mainile mi le simt umflate (nu-mi mai intra nici un inel). In general nu mananc sarat iar lichide beau si eu cat pot.
Si inca ceva : mie deja burta mi-e tare marita si buricul foarte intins, imediat iese afara. Cam urat..; la voi cum e? Ma dau in fiecare zi cu crema, inca nu a aparut nici o vergetura, dar nu stiu cum voi fii peste 2-3 luni.

Poza 22 sapt

Mioara 24+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Simo, ma bucur ca iti plac. La noi au preturi exagerate, dar afara o sa dai pe el cit dadeai pt un carucior romanesc. Sa te uiti si la scaune de masina, si pe la 9 luni cind o sa ai nevoie, iti trimite soacra pachet.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Ioana chiar preturile mi se par foarte bune, adica astea de pe site (140-150$). Am facut un calcul si is mai ieftine decat turcismele de prin oras.

Imi ziceti de unde va luati bustiere?

Simona 19+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

neatza burticiiiiiiii
Simon78 bustiere se gasesc aproape pestetot..la obor....la unirii...in magazinele jolidon etc etc...in piatza la taraba...sau dak nu in idm sir....la magazinele de lenjerie intima!In carrefour..etc etc...pupoici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Apropo de vergeturi pe burtik. Pt ca deja e destul de mare burtik, nu prea mai reusesc sa ma aplec sa o "studiez", asa ca aseara, timp de cel putin un sfert de ora, iuby a stat si a cautat "cu lupa" pe burta mea cele mai mici semne de vergeturi. Saracutzul si-a luat misiunea f in serios, si a decretat ca nu mi-a aparut nimik. Acum tot ce sper eu este sa nu ma pacaleasca stiind ca sunt cu capu' si ca sa nu ma mai stresez. L-am amenintat sa nu cumva sa ma minta daca gaseste ceva. El zice ca nu a vazut nimik.

20+ David Gabriel

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput