Mamici de iulie-august 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 26
brazuca25 spune:
Neatza fetelor! Imi fac curaj sa ma duc la dr si abia astept sa vad ce imi mai zice de bb. Am o avut o noapte cu dureri f mari de stomac, din cauza ca am mancat niste pere aseara cam tarziu. 
20+
David Gabriel
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
X-ray spune:
hai ca a mea cumnatata e de top! nu stiu daca va mai aduceti aminte va scriam de ea in primele capitole,nu are copii pt ca citez "nu-mi plac,nu-i suport,mi-e greata cand ii aud plngand".pe lisa mea o sa o vada in poze....
alina
21+ cu bb Elisa
andutzy spune:
neatza!
Simo
, sar'na de compliment, daca vrei sa mai vezi si alte poze sunt jos, in semnatura si vei gasi acolo si poze cu caruciorul sport
(brevi). Stii cum e fiecare cioara isi lauda puiul ![]()
Andra
Sapt20 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Ioana75 spune:
Jeni, nasol si cu cumnatele astea. Macar de-astea n-am
. Sa-ti fie de bine shoppinguiala
.
brazuca, bafta la doctor.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Simo78 spune:
Ioana

Fara sa supar pe nimeni, Graco e stilul meu! M-am indragostit de produsele astea! Abia astept

Simona
19+
Matei Hisham
poze 
mioara2004 spune:
Buna dimineata fetelor!
Am vazut pozele din Venezuela a lui madabout2003, mi-au placut mult si mi-au facut chef de un concediu...![]()
Cred ca vom merge doar in aprilie, cand se mai incalzeste si undeva mai aproape... Deja am o burta mare asa ca nu stiu daca voi avea curajul sa ma dezbrac.
Am vazut si pozele copiilor la Ioana, Samurai, etc, tare frumosi, seamana cu mamele lor.![]()
Jeni e bine sa te descarci din cand in cand; si mie imi face bine pentru ca oricum nu ne prea putem schimba rudele.
Si eu simt bebele in fiecare zi, dar cand este prea agitat mie nu-mi place, nu-mi gasesc nici o pozitie de dormit.
Voua vi se umfla picioarele? Mie deja mi s-au marit, mi-am cumparat niste pantofi cu un numar mai mare si mainile mi le simt umflate (nu-mi mai intra nici un inel). In general nu mananc sarat iar lichide beau si eu cat pot.
Si inca ceva : mie deja burta mi-e tare marita si buricul foarte intins, imediat iese afara. Cam urat..
; la voi cum e? Ma dau in fiecare zi cu crema, inca nu a aparut nici o vergetura, dar nu stiu cum voi fii peste 2-3 luni.
Poza 22 sapt
Mioara
24+
Doru Andrei
Ioana75 spune:
Simo, ma bucur ca iti plac. La noi au preturi exagerate, dar afara o sa dai pe el cit dadeai pt un carucior romanesc
. Sa te uiti si la scaune de masina, si pe la 9 luni cind o sa ai nevoie, iti trimite soacra pachet.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Simo78 spune:
Ioana chiar preturile mi se par foarte bune, adica astea de pe site (140-150$). Am facut un calcul si is mai ieftine decat turcismele de prin oras.
Imi ziceti de unde va luati bustiere?
Simona
19+
Matei Hisham
poze 
mamii spune:
neatza burticiiiiiiii
Simon78 bustiere se gasesc aproape pestetot..la obor....la unirii...in magazinele jolidon etc etc...in piatza la taraba...sau dak nu in idm sir....la magazinele de lenjerie intima!In carrefour..etc etc...pupoici
brazuca25 spune:
Apropo de vergeturi pe burtik. Pt ca deja e destul de mare burtik, nu prea mai reusesc sa ma aplec sa o "studiez", asa ca aseara, timp de cel putin un sfert de ora, iuby a stat si a cautat "cu lupa" pe burta mea cele mai mici semne de vergeturi.
Saracutzul si-a luat misiunea f in serios, si a decretat ca nu mi-a aparut nimik. Acum tot ce sper eu este sa nu ma pacaleasca stiind ca sunt cu capu' si ca sa nu ma mai stresez. L-am amenintat sa nu cumva sa ma minta daca gaseste ceva. El zice ca nu a vazut nimik. ![]()
20+
David Gabriel
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos