Mamici de iulie-august 2007 (28)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

BUna feteleeeee,

PEPI -felicitari pentru fetitza si pt rezultatul bun la amnio.

Despre carucioare:la cate gropi sunt in Timisoara,in alte parti nu stiu,dar tot asa drumuri si trotuare denivelate cred ca-s,ar fi bine sa va luati un carutz cu roti mari,nu mici din plastic,si rotile sa fie din cauciuc.Noi cand am fost anul trecut in tara,Ken avea 3 anishori,am luat un carutz din Timisoara si a fost praf in 2 saptamani.Avand in vedere ca il folositi cel putin 3 ani:),plus de mai faceti si bb2,io zic sa luati unu cu roti mariiiiiiiiiiiiiiiiii.
Gen 4x4

Sa nu dati cu roshii in mine,io stiu numa ce gropi is montate:))) in trotuarele din Timisoara.Si nu ma refer la periferie,ci aproape de centru.

Va pupi,o zi buna.

Samurai-lady 19 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

burtici!

Simona 19+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Si eu la inviorare! Macar asa, virtual!

Lia S20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

'neatza! uite ca ieri am tras chiulul....
felicitari pt cine a aflat culoarea carucioarului!
samuray lady ai una bucata mic ingeras dragalas!merita sa incerci pt bb3 daca va fi fetita,belea!
vorbeati de carucioare uite ca-mi place mie
http://www.brevi.eu/public/page.jsp?sez=222&pag=188

alina 21+ cu bb Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata! Eu asa m-as duce la niste ore de aerobic, nu stiu ce m-a pocnit cu sportul fix acum. Poate totusi inlocuiesc pofta de sport cu niste shopping.

tizo, esti campioana cu colul tau de 5 mm. Felicitari pentru rezultatele la eco.
Simo, in emirate gasesti produse Graco la super-preturi. Uita-te la produsele din romania, la preturi, probeaza-le in magazin, si apoi fa comparatia acolo ... Sigur vii cu carucior.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

la toate de raspuns. Deja aveam niste ganduri foarte negre dupa ce am vazut pe la noi prin magazine.

Sa va intreb pentru prietena mea din Bucuresti...de unde va luati bustiere? Ea e mutata doar de un an acolo si e un pic dezorientata.

Ma duc sa ma bucur la site-ul graco

Simona 19+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Buna dimineata burtici !
Aseara desi ieri toata ziua am avut program relaxant si m-am plimbat si am dormit m-a luat o durere sinistra de cap. Efectiv nu mi-l puteam misca si aveam snezatia ca imi zvacneste de durere. Si cand a venit sotul mea acasa in plina durere de cap, si mi-a luat tensiunea aveam 11 cu 7 deci o tensiune teoretic normala pt altii dar nu si pt mine care ma de obicei 9 cu 6.
Apropo de invatatoare, eu nu neg ca ar trebui sa-si faca anumite refetare, planuri de lectii, etc , INSA o vad pe cumnata-mea care e superrelaxata si freaca menta non stop si nici de copii ei nu se ocupa. Si simt ca ma sufoc de nervi cand soacra-mea vine si-mi spune vai saraca de ea cat a muncit si cat gateste si cat are grija de copii, asta in conditiile in care toata saptamana mananca la soacra-mea si unul din copii (cel mare) sta acolo, iar cel mic desi are imediat 4 ani e tot la cresa pt ca nu vorbeste deloc si nu are emotii, nu plange nu reactioneaza cand isi vede tatal, etc. Si toata lumea zice lasa ca o sa vorbeasca el are vreme pana la 5 ani. Asta in conditiile in care mie la inceputul sarcinii (fetele mai vechi stiu) mi-a zis soacra-mea (care e medic si pe fii-sa nu o vede) sa fac intrerupere de sarcina ca ar fi mai bine. Deci.........am o sila de zile mari. Iar acum nu da un tel nici una nici alta sa vada ce fac cum m,a simt, etc.Scuze ca am scris tot ce mi-a venit la gura dar m-am descarcat! Multumesc ca m-ati suportat !

Jeni 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Ioana75-sa stii ca e mai relaxant shopping-ul decat aerobicul. Asa ca spor la cumparaciuni draga mea ! Ti-o spun din proprie experienta-eu ieri asta am facut am colindat fara scop precis magazinele si am achizitionat o pereche ochelari soare(mai aveam vreo 2 perechi, dar deh............) Lasa sportul pt dupa ce nasti !

Jeni 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

de la brevi si de la pegperego am cataloagele acasa aduse din italia. sunt dementiale ,sper ca si practice.ei dau si greutatea pe site,simo poti studia.uite si site-ul de la peg perego.
http://www.pegperego.com/page.php?sid=9a04a06bc705341617b13743a7b7301a&pageid=IJVNL001&idf=02&idp=0000000094&cl=N

alina 21+ cu bb Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Jeni, nu-ti fa probleme! Mai bine spui cuiva decat sa explodezi!

Lia S20

Mergi la inceput