Mamici de iulie-august 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 24
jeni71 spune:
Buna seara burtici !
Pepi felicitari pt amnio si pt fetita
! Sarcina usoara mai departe !
Ghinetz incearca sa uiti episodul cu cizmele daruite cumnatei afaceriste, sau soacra
. Si cumnata mea e invatatoare si la fel soacra-mea o plange vai saraca cat munceste si ce salariu mic are. Si cand am spus ca raportata la cate ore sta la scoala (maxim 5 ore) are salariu pe ora mai amre ca mine au sarit toti de cur in sus.Si vai saraca de ziua ei ne-am dus la ei si si-a serbat ziua la soacra-mea acasa ca deh de ce sa murdareasca la ea acasa vase sa gateasca. Si dumneaiei a venit la ora 12 cu ceva mezeluri iar eu care ajunsesem dimineata la ora 10 acolo facusem salata de bouef, salata de vinete. Pai asa sa-ti tot serbezi zile de nastere. Da deja ma lasa rece toatye fazele astea. O perioada pot sa ignor da si cand ma apuca nervii .......................
.
Eu azi m-am plimbat prin oras, mi-am luat ochelari de soare, si am ajuns si in piata si mi-am luats alata verde si ceapa verde+ridichi. Acum am terminat ciorba de salata facuta dupa o reteta de aici de pe net - a iesit o minune.
Ciudat insa ca desi doar m-am plimbat si am dormit vreo 2-3 ore la pranz acum ma strange capul de innebunesc de durere. Nu inteleg de ce, ca doar nu am facut efort deloc.
Jeni
18+

Simo78 spune:
Fetele, nu dati cu rosii, va rog...Dar nu mai blamati meseria din cauza omului...Mama mea e invatatoare si zau ca munceste. Am fost si i-am tinut locul o ora, cand a avut o treaba, si mi-au mancat ficateii 20 de copilasi de 8 ani. Si mai sunt fete in dopmeniu care o sa-mi dea dreptate. Ca orice meserie, daca vrei sa faci treaba faci, daca vrei sa dormi, dormi...Luna trece, banii vin. 
Simona
18+
Matei Hisham
poze 
liadorian spune:
Simo, ai mare dreptate! M-am gandit ca nu trebuie sa fiu eu cea care spune asta, tocmai fiindca sunt "in cauza". Stiu sigur ca multi nu-si fac treaba la catedra si ca serviciul se termina imediat ce-si incheie orele. Dar mai stiu ca eu lucrez si cate 12 ore pe zi fara sa-mi dau seama cum trece timpul, de uit de foame si de sot. De aia imi si iau o gramada de castane casa... (Ei, glumesc...) Ideea e ca daca vrei sa-ti faci treaba serios in domeniul asta, ca si in orice alt domeniu de altfel ,trebuie sa pui timp si suflet.
Lia
S20
Simo78 spune:
Lia, intr-adevar, mama lucreaza toata ziua acasa, face referate, rapoarte, rezumate, articole.....Mie mi se pare o meserie foarte solocitanta daca ai chemare spre ea si o faci asa cum trebuie.
Simona
18+
Matei Hisham
poze 
ghinetz spune:
Ironia face ca si eu sa lucrez atat ca invatatoare - pana am terminat facultatea, apoi ca profa. E munca, nu zic ba. Ideea era ca numai "cumnatica" munceste pentru ore, noi restul - tot cadre didactice, nu. Pai numai sotul cat trebuie sa-si pregateasca seminariile si cat e de studiat pentru asta. dar nu, numai ea munceste!!!
Jeni, pe bune ca la fel am patit si eu de ziua ei, pe 2 ian. Noi am plecat din Iasi in ultim moment, pe 31, dupa ce pregatisem acasa totul, asa ca am avut 2 genti numai cu casolete de mancare. Cand ne-am dus la ziua ei, am dus cu noi de toate, salaturi, prajituri, tot ce pregatisem eu cu sotul la Iasi. Ca a zis socrela ca daca noi plecam ea nu poate manca atat. Iar ea ne-a asteptat cu mancarica de ardei. Pe care tareee a mai laudat-o soacra.
Soacra sta intr-o comuna la 10 km de Radauti, unde stau cumnatii. de cate ori mergem sa dormim peste noapte la ei...ne tot streseaza ca sa nu stam peste noapte, ca tr fata sa puna lenjerie noua pentru noi. Si mergem cu plasa de mancare, ca ei "saracii" nu cumpara mancare. Nu dau bani pe mancare pentru inca 2 oameni...
Of! pe bune...mi se pare ca sunt asa rea pentru ca ma deranjeaza astea! dar nu pot sa le ignor. Vi le spun voua pentru ca altfel le-as spune sotului...si s-ar supara ca ma supar.
A! Si inca una si gata...m-am descarcat pe saptamana asta. Hai si pe viitoarea. Anul trecut de ziua cumnatului. Am stat noi la masa, Stefan a dormit in timpul asta. pana s-a trezit...a strans tot, dar am rugat-o sa-mi aduca niste friptura pentru el. Mi-a scos din cuptor, dar mi-a pus farfuria in bucatarie, desi mancasem initial in sufragerie. Pustiulica, cam mofturos, asa ca o rog sa ma lase sa-l harnesc la tv. Raspus scurt: "Nu, ca-mi faci mizerie!!!" Si socrela a sustinut-o ca Stefan e mic si da firmituri pe jos. Am plecat de acolo impuscata. cred ca am plans toata seara numai gandindu-ma.
Oana
DPN - 26 iulie 2007 si Stefan-Vladimir
- 11 martie 2003
poze
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
brazuca25 spune:
Aici sunt de acord cu voi. Si mama e invatatoare, si de cate ori o vezi e cu cartile pe langa ea si scrie. Cateodata o mai si intepam ca ea invata mai mult decat copiii.
Adevarul este ca nu poti generaliza, dar sunt si multe cadre didactice pt care munca la catedra nu inseamna numai cele 5 ore in fata clasei. Plus ca asa cum zicea si Simo nu e deloc usor sa stai cu peste 20 de copii si sa ii si inveti. Si eu am lucrat in domeniu pt 5 ani si pot spune ca nu e deloc usor, si intr-adevar munca nu trebuie masurata numai in cele 5 ore de la clasa.
20+
David Gabriel
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
andutzy spune:
buna seara! Mai fetelor, revin cu calculele asupra Magne B6 versus Elevit. Vedeti ca magneziul este inlocuit cu succes de Elevit, dar nu si B6-ele, ar trebui sa luam vreo 4-5 elevit pe zi ca sa acoperim cantitatea continuta de Magne B6. Nu stiu acum care dintre cele 2 substante e importanta in problema Ir-urilor. Cert e ca cu toate calculele mele iar ma vad nevoita sa renunt la vitamine, desi eram atat de bucuroasa ca puteam sa le iau 
cat despre carucioarele din link-ul de mai sus(Zapp am impresia ca se numesc), aveti grija ca stiu mamici care se plangeau ca desi au dat un car de bani pe ele, se dezechilibreaza daca se misca copilul mai nabadaios. Eu sunt pentru carucioarele cu 4 roti, de preferat cu roti mobile, dar cu cauciuc, medii, nici f mari dar nici mici, sa se impiedice in orice pietricica.
va pun aici si aici 2 link-uri cu caruciorul nostru, luat tot de la Miniblu, de care am fost super multumiti si pe care il vom folosi acum si la bb2. Asta pana pe la 6-8 luni cand deja puteti trece la unul sport ( nu mai stau acum sa caut poze si cu el)
Andra
Sapt20 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by andutzy
va pun aici si aici 2 link-uri cu caruciorul nostru, luat tot de la Miniblu, de care am fost super multumiti si pe care il vom folosi acum si la bb2. Asta pana pe la 6-8 luni cand deja puteti trece la unul sport ( nu mai stau acum sa caut poze si cu el
AndraSapt20 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Se da cu tot cu bebelush? ca nu m-as plange de asta din poza
Simona
19+
Matei Hishampoze

CarlaV spune:
Anya are dreptate, mi-a urat sa fie fetita si asa a fost, cel putin in sapt. 16. Sunt curioasa daca acum, in sapt. 24, va ramane la fel. Deja nasa copilului a zis ca il da in judecata pe Iosup daca nu fac fetita
, fiindca ea a cumparat o gramada de rochite si lucrusoare roz, si daca omul nu era sigur nu trebuia sa scrie si sa stampileze. Oricum si noi ne dorim sa ramana caruciorul roz, chiar daca nu ne-am hotarat la nume.
Andutzy, poti sa gasesti B6 separat, insa poate te lamureste cineva daca Mg sau B6 e mai important pentru IR-uri.
Andra_Z, si eu injur la volan in cei aprox. 200 km pe care ii fac zilnic in Bucuresti, si daca n-am geamul deschis suficient ma oftic ca poate nu se aude bine
. Culmea ca azi am avut de-a face numai cu femei, incepatori pe masini foarte scumpe sau diversi veniti din provincie.
Despre soacre si sex nici eu n-am nimic de zis, desi urmaresc subiectul cu interes. Soacra nu am dar va mai pot povesti de mama, care uneori face mai rau decat am citit pe aici ca fac soacrele. Despre sex... si daca ma ascund in sufragerie tot nu scap, asa ca nu prea apuc sa tanjesc dupa el...
Carla,
23+