Mamici de iulie-august 2007 (28)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Larissa, eu stau in Militari, deci foarte aproape de tine. As vrea tare mult sa ne vedem, lasa ca iti trimit eu un mesaj cind sunt mai libera intr-o sambata sau duminica si vin si eu acolo. Si o chemam si pe Miruna! Mai ales ca eu peste vreo doua luni o sa intru in prenatal, asa ca o sa am toata ziua la dispozitie sa ma intilnesc cu voi. Legat de problemele pe care le-ai avut la prima sarcina, stii ca si eu am fost ca si tine, cu col scurtat din saptamana 19 si contractii cit cuprinde toata ziua, plus stat aproape numai in pat in ultimele luni. Sper din tot sufletul sa nu se repete si de data asta. Deocamdata ma simt foarte bine, dar nu se stie niciodata. Dar eu sunt optimista!

Cristina, 19+ si bebe scump

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Olgutza, filmuletul de data trecuta l-am vazut, si e tare frumos. De-abia astept sa-l pui si pe cel de acum!

Cristina, 19+ si bebe scump

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Simo eu am gasit carutzul si credeam ca e tare scump insa l-am vazut la cineva in Romania si e mai scump acolo decat aici asa ca nu ma mai plang. E greu sa aduci ceva din Emirate insa daca gasesti ia-ti de acolo macar patutz.

Luna 18 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Gata, ne-am adunat acasa dupa o excursie pre lunga la spital. Vestea nu prea buna e ca mai stau acasa 2 saptamani (timp in care, vorba vuiva, vor termina statuia aia pe care mi-au inceput-o in fata scolii). Contractiile dureroase s-au rarit insa pe toate hartiile mele scrie acum mare iminenta de avort... Tare aiurea imi suna, mai ales ca speram sa nu mai aud diagnosticul asta cat traiesc!

Va multumesc tuturor pentru cuvintele bune. Trebuie sa invat sa fiu un pic mai indiferenta la ceea ce tine de serviciu, dar obisnuintele vechi mor greu. Mie chiar imi placea la scoala, as fi dormit acolo!...

Oana, la capitotul soacre si cumnate cred ca am pierdut amandoua batalia. Nu ne mai ramane decat sa strangem randurile cu sotii nostri si sa ne bucuram de ce avem acum frumos, adica pe bebe. Norocul meu ca n-am un barbat asa mamos ca altii, ca altfel...

Pepi, felicitari penru caruciorul roz!

Andicu, asta am intrebat-o so ei azi pe dr. gine, cam cat ar trebui sa miste pustiul. Ea spune ca n uar trebui sa ne facem griji, poate ca bebe e intr-o perioada de somn si de aia e mai linistit. Ideea e sa miste zilnic. Eu spre exemplu nu l-am simtit toata dimineata mai deloc, pana pe la 1. Cum am ajuns la spital a inceput sa suteze si el.

Lia S20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Luna mai pune te rog link-ul cu carutul. Parca tu gasisei ceva frumos. Dar toate astea nu se pliaza? Ca eu ma gandeam ca da, si de aia imi faceam vise sa iau de acolo...

Simona 18+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Simo ba se pliaza dar tot au vreo 11 kg.

uite carutul www.mothercare.com/gp/product/B000MF3VOU/sr=1-5/qid=1173895648/ref=sr_1_5/203-5599790-0541545?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42805041&mcb=core" target="_blank">aici

Dar daca intri la mamici de martie aprilie la pagina 5 o sa vezi o discutie despre carutz si daca intri pe siteul cu poze al fetei respective vezi carutzul (eu mi-am permis si mi-am bagat nasul crezand ca vad unul mai cu motz si cand colo era cel ales de mine). Cica la sensiblu il gasesti cel mai ieftin.
Edit: eu o sa-l iau chiar culoarea aia lime ca vreau ceva viu.

Luna 18 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Luna ...zici ca-s mai bune astea cu 3 roti? Si soacra-mea tot din astea a avut cand erau ei mici...zice ca-s mai indemanoase. Si rotile sunt invelite in cauciuc sau ceva? Eu ce am vazut pe aici sunt in intregime din plastic.

Simona 18+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Simo rotile sunt din cauciuc, deschidere pe sistem de gaz (adica doar ridici putin manerul si se desface) are pozitie si cu fata la tine si cu fata la lume, l-am manevrat in magazin si e super simplu de manevrat, are suspensii pe toate rotile (bune la gropile din Romania) ce sa zic, l-am vazut si eu zic ca merita toti banii. Si in plus poti pune scaunul de masina exact pe suport deci e super simplu sa mergi prin magazine.

Luna 18 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Gata, m-ai convins! O sa plecam cu hainele de pe noi si schimbuti in rucsac, sa avem loc sa aducem comorii tot ce-i trebuie! Avem voi 50 kg, poate ne incadram.

Simona 18+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Simo78

Gata, m-ai convins! O sa plecam cu hainele de pe noi si schimbuti in rucsac, sa avem loc sa aducem comorii tot ce-i trebuie! Avem voi 50 kg, poate ne incadram.

Simona 18+ Matei Hisham

poze

Vezi cat costa si la miniblu si intreaba cat este apoi pune-o pe soacra sa vada daca-l gaseste mai ieftin ca sa nu il carati degeaba din UAE. Parerea mea. Si daca il gasesti mai ieftin adu-mi si mie unul.

Luna 18 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput