Mamici de iulie-august 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 30
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by andutzy
Simo, nu ai de ce sa superi cu prefrerintele tale, chiar nu ai deloc gusturi rele, graco au produse f bune.
Fi-miu are un an si 9 luni si cred ca va mai dormi inca o vreme buna in patutul tarc(cel cu plasa) deoarece el se foieste foarte mult si ar cadea din alt tip de pat. E adevarat ca avem un tarc f lat, are 80 cm si se lafaie baiatul in el. Asadar pe bebe2 il vom pune in patutul de lemn macar cateva luni, pana ii va ceda frati-su mai mare tarculetul sa il facem patut. eu intre cele doua optez clar pentru cel cu plasa, e usor, il iei cu tine peste tot si noi il folosim de atata timp fara sa ne creeze vreo problema. Este tot Miniblu, se pare ca noi avem o mare atractie catre acest brand. Avem de la ei caruciorul mare, tarcul, scaun de masina si am mai facut si altora cadouri tot de la MB.
AndraSapt20 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Si eu sunt de acord, patutzul cu plasa e bun ca poti sa-l iei cu tine unde mergi si copilul se simte ca acasa. Eu voi cumpara unul de lemn pt camera noastra unde doarme bebe si voi lua si unul de plasa ca vom calatori, voi amenaja camera de la parter ca loc de refugiu pentru mine si bebe in noptile cand nu are somn si ta'su merge la serviciu a doua zi deci patutul de plasa il voi pune acolo, plus ca-l pot scoate in curte etc.
Luna
18 sapt+ Cosmin
AndraZ spune:
nicooleta27, mie si cosmeticiana mi-a recomandat sa folossc ulei de bb dupa baie, pe pielea uda. mi-a spus ca hidrateaza mai bine decat orice crema.....sunt creme speciale pt vergeturi....insa mi se par extrem de scumpe si nu iti garanteaza nimeni ca nu vei face nici o vergetura daca folosesti crema respectiva. eu un acred ca nu voi face vergeturi in afara celor pe care deja le aveam. cred ca daca era, faceam ceva pana acum. prietenel mele, desi s-au dat cu creme, au facut vergeturi pana acum. eu sper sa fiu norocoasa si sa scap.![]()
Andra
20+
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by ilenutza
NEATA!
Voua chiar va place caruciorul ala Quinny?Ca mie mi se par super nasol pt ca nu are cos dedesupt.Cand o sa faceti ceva cumparaturi unde o sa le puneti?Iar geanta aia neagra este fff jos si o lovesti cu piciorul cand mergi.Va spun din experienta, am vazut ca are cineva la noi in cartier. Intr-o zi venea de la piata cu o sacoshica mica cu o salata si o tinea in mana na nu avea unde sa o puna.Eu nu stiu ce m-as face fara cosul meu care tine si 15 kg de cumparaturi.Si credeti-ma ca o sa vina un moment cand o sa adori sa iesi din casa la cumparaturi.
parerea mea, nu dati cu rosii ( ca sunt scumpe)
Ile21 si
Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=249f1383b4fbe02ba8eea5&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Noutati
Ilenutza exact asa cum spuneam fiecare isi ia carutz dupa nevoile personale, eu la cumparaturi merg doar cu masina ca supermarketul e la oarece distantza deci pun totul in porbagaj, caruciorul e exclusiv pt bebe iar gentutza respectiva e perfecta pt ce-mi trebuie. Normal ca daca planuiesti sa mergi la piatza cu el pe jos iti trebuie carutz cu cos cat mai incapator. Dar noi facem piatza doar amandoi saptamanal si cu masina.
Luna
18 sapt+ Cosmin
pap.elena spune:
buna fetelor,de cateva zile am gripa si am nasul superinfundat.am folosit de 3 ori bixtonim cateva picaturi.dauneaza sarcinii aceste cateva picaturi?sunt in 22 saptamani.

Victor ( 22 dec 2005)