Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (47)
Raspunsuri - Pagina 19
cocutica spune:
Ama, nu stiu cum era reteta pe site, dar eu i-am facut ieri Elenei papanasi fierti dupa reteta asta:
3 linguri de branza de vaci, 1 galbenus, putin zahar, 1-2 linguri faina
Se amesteca bine ingredientele de mai sus pana se obtine o pasta destul de tare. Din aceasta compozitie se iau cu lingurita bile mici, care se fierb in apa. Se scurg bine.
Mentiuni: Am pus 1/2 lingurita de zahar de trestie nerafinat si bilele le-am pus in apa clocotita. Elenei i-au placut la nebunie. Sper sa fie ceea ce cautai.
Pupici
Cocutica si Elena (4 iunie 2006)
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by LYLY809
...
Mikiion, eu nu mai iau litera de lege cartea lui Capraru pentru ca nu a revizuit-o ca lumea. Printre altele scrie ca la gustarea de la ora 10 sa nu-i dai nimic bebeului, cel mult suc. Al meu nu bea suc. Sa-l tin doar cu apa timp de 6-7 ore?Cat despre fructele date la gustarea number 2, adica de la ora 17.00-18.00, nu sunt de acord, mai ales daca sunt din acelea cu multa vit. C, ca devine dumnealui, bebelusul, mult prea activ si agitat. Eu la gustarea 2 ii dau iaurt cu cereale sau iaurt cu branzica, sau cereale cu branzica...
Oana, de ce vomita Paul de la cartof? Nu-i pui putin ulei de masline si putin laptic? Ca iese super, chiar si fara sare! Cartof ii dau din cand in cand... dar nu ma feresc de el, ca doar Alec nu e la dieta ca mineSi combin intotdeauna cartoful cu alta leguma.
Chiar ma gandeam intr-una din zilele astea sa fac pentru pranz un piure de cartof cu carnita si salata de cruditati cu: morcov, mar, sfecla rosie si telina date prin razatoarea fina. Adica salata mea preferata de radacinoase (doar ca a mea contine si ridiche neagra).
....
Lacri si RazaciosulAlexandru 30 mai 2006
Da, Lacri, ciudat sa nu-i dai nimic la prunc de la 7 la 13.... mai ales dc e ca Paul, care nu mananca mult la o masa
Uite cum e cu vomitatul, isi face greata - nu-i place si gata - insa cu un strop de sare...
Nu ii pun ulei de masline, i-am pus unt, laptic nu-i pun ca se face cleios - cel putin asa imi iese mie... nu-s talentata ca stiu eu cine
In fine, sa stii ca astept sa faca cineva o cartzulie cu mancare pt bebei
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by adriana
Am intrat sa va dau si voua o veste mare:
Cornelia merge in 4 labuteee!!!..
ehh.. ce mai usurare, ea e mai slabutica decat fratii ei, dar vad ca recupereaza.. are 5 dintisori, merge de-a busilea, se tine de gratii si da roata la patut.. sunt happy.. grasannii ceilalti s-au ridicat direct in picoare, au sarit peste mersul in 4 labe..
...
Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006

Oana Rusu - mamica de
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by mikiion
lylyEu pe Capraru o citesc cu creionul in mana, ca sa tai aberatiile si sa subliniez putinele fraze inteligente. De aia am si scris«pana si in Capararu». Ase se bat cap in cap informatiile in cartea asta.
....
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
Oana Rusu - mamica de
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by amiss_zip
La noi a cam venit caldura...Petra a iesit si ea la www.flickr.com/photos/ami_si_cip/427210898/" target="_blank">iarba verde
....www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss
Mortala poza
.. parca seamana aici un pic cu al meu Oana Rusu - mamica de
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by adib
buna dimineata
http://new.photos.yahoo.com/adib4900/photo/294928804286787210/0
nici noi nu servim sare si zahar (daca mai era actuala intrebarea)
intreba cineva (scuze dar am pb cu memoria) de scaunul de masina. noi avem unul de la miniblu, care se leaga cu centurile de siguranta. mi se pare destul de sigur, chiar daca am "inodat" centurile pe dupa el de nu mai stiu cum l-oi desface.
se sparge vreo gasca?? eu zic sa nu va fie teama. doar a venit vremea buna si mai iese lumea la plimbare in loc sa stea cu nasul in monitor.
numai bine va dorim.
Eu eram cu scaunul
Spune-mi, te rog, de unde l-ai luat - scaunul? Sunteti multumiti de el?
Oana Rusu - mamica de
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by vivighe
....
Ca ultima performantza...Ingrid merge singura in picioare(10 luni si 10 zile)...cam vo 2 metrii de la mami la tati...dar tot fara dinti
.Ma ingrijoreaza dintzii astia desi cei 2 de jos se vad dom'le...sunt acolo...2 liniutze alibicioase da nu vor sa iasa afara.
...Viviana si
Ingrid
Super

Nu-ti fa pb cu dintzocii - precis vin cand le e vremea
Pana atunci, de la Paul
lipiciosiOana Rusu - mamica de
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by amiss_zip
Oana_Rusu am tot vrut sa iti zic ca am vazut si eu dintisorii lui Paul...moama ce coleg piranha are Petra p'aici
Mai am si eu o saptamana de huzur si apoi voi merge si eu la lucru. Aiho, ahio...si tare sunt suparata ca Petra va fi foarte departe de mine. Cum rezistati fara puisori langa voi? mie imi vine sa plang
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss
Ehe, Amiss, sa vezi numai ce are pe gingia de sus, ca in poza inca nu se vad bine, da' taie nene cu ei... parca-s lama performanta de drujba electrica...
Nu te stresa cu serviciul - si eu m-am temut, in unele zile chiar ajung tare putin sa ma ocup, da' momentele de calitate nu au masura

Oana Rusu - mamica de
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by andruskandu
ANUNT IMPORTANT!!!!!!!
Puiul meu a facut primii pasi singurel! URAAAAA!!!
Ma uit ca se deplaseaza de la scaun pana la masa singurel si face vreo 2-3 pasi singurel, asa, fara frica. Aseara stateam pe jos la distanta de un metru de canapea, a plecat de langa mine si a facut, oficial primii pasi singur. Tati era in balcon si l-am facut atent, caci scena s-a repetat. Sa vedeti ce mandru era el, dar eu...
Plecam acusica in parc, asa ca va lasam sa va bucurati de noi, cu noi.ici la toti ciresarii dragalasi.
Andreealui
Andreiut Puiut

Oana Rusu - mamica de

Cat despre fructele date la gustarea number 2, adica de la ora 17.00-18.00, nu sunt de acord, mai ales daca sunt din acelea cu multa vit. C, ca devine dumnealui, bebelusul, mult prea activ si agitat. Eu la gustarea 2 ii dau iaurt cu cereale sau iaurt cu branzica, sau cereale cu branzica...
Si combin intotdeauna cartoful cu alta leguma.
Alexandru 30 mai 2006

Viviana si 

lui